Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 10 08, 17:48)

kadangi as laisvesne tai kol kas galiu paimti sarasiuka paglobot, jeigi jus nieko pries mirksiukas.gif

as tai nieko pries ax.gif
O jus besiilsedami menesiuka laiko irgi veltu neleiskite. O gal syveiks savaime, kai tiek vaistu pribadyta blush2.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 10 08, 17:48]
[quote=anneli,2007 10 08, 11:44]
Labas rytas,

Laukiu, nu ir nesiseka verysad.gif kada siandien pas gydytoja?

Pasiskambinau daktariukui, tai nusprendem, kad si menesi pertrauka...gautusi taip, kad per dienas kai turetu buti daroma IUI jis bus isskrydes, o tam labai nesipriesinau...ir MB patenkintas kaip rublis, kad mes taip nusprendem, nes jis matot, nedriso pasakyt, kad jam kazkokie baliukai su partneriais tomis dienomis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai va visiems labai gerai...

kadangi as laisvesne tai kol kas galiu paimti sarasiuka paglobot, jeigi jus nieko pries mirksiukas.gif
[/quote]

Laukiu, tai gal tau ta pertraukele bus i nauda ir nereikes jokiu IUI mirksiukas.gif 4u.gif
zinoma, kad nieko pries, mes tik UŽ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o kur musu testuotojos dingo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 10 08, 19:03)
as tai nieko pries  ax.gif
O jus besiilsedami menesiuka laiko irgi veltu neleiskite. O gal syveiks savaime, kai tiek vaistu pribadyta  blush2.gif

Na tai bandau perimti, tik jeigu pazadi, kad musu neuzmirsi ir aplankysi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laiko tai nesvaistysiu, tik labai bus liudna, kai nieko nezinosiu, kas ir kaip pas mane vyksta blush2.gif blush2.gif reiks ismok gyventi iprastai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 08 spalio 2007 - 17:20
Mergaites, Blndz grizo, gal reikia susimatyt? kokio skanaus deserto pavalgyt gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 08, 19:09)
Mergaites, Blndz grizo, gal reikia susimatyt? kokio skanaus deserto pavalgyt gathering.gif

Sveikos, mergytės. Tai darom drinks_cheers.gif - kas už trečiadienį? mirksiukas.gif
1. Burundu- vynas arba alus ax.gif
2.
3.
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 08, 19:09)

as uz gathering.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=burundu,2007 10 08, 20:18]Sveikos, mergytės. Tai darom drinks_cheers.gif - kas už trečiadienį? mirksiukas.gif
2. laukiu - didelis gabalas deserto ir vyno (*****, gal spesiu ketvirtadieni atskrenda draugai, tai busiu priversta rytoj, o ne treciadieni namus kuoptis )
3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 08 spalio 2007 - 18:20
[quote=Laukiu,2007 10 08, 19:19]
[quote=burundu,2007 10 08, 20:18]Sveikos, mergytės. Tai darom drinks_cheers.gif - kas už trečiadienį? mirksiukas.gif
2. laukiu - didelis gabalas deserto ir vyno (*****, gal spesiu ketvirtadieni atskrenda draugai, tai busiu priversta rytoj, o ne treciadieni namus kuoptis )
3. pachira-vynas

Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 10 08, 19:19]
3.
[/quote]
Aš tai belekada galiu- galim kad ir rytoj...
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 08, 20:23)
Aš tai belekada galiu- galim kad ir rytoj...

galim treciadieni, gal dar nevisos spes del rytdienos pamatyt blush2.gif o kur? g.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Blndz,sveika bigsmile.gif
Gal man prie jūsų galima prisilipint drinks_cheers.gif Vynas/desertai...Kur dingo Pusaitė?
Daug besiilsinčių šį ciklą bus.Aš tame tape-tik ilgiau.Nuplaukė mano Ivf .Neturiu kiaušialąsčių-vieną išgraibė iš šešių folikulų,ir ta pati visiškai nesubrendus.Šiandien tik kalbos dovaną atgavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 10 08, 20:44)
Labas merginos 4u.gif
Blndz,sveika bigsmile.gif
Gal man prie jūsų galima prisilipint drinks_cheers.gif Vynas/desertai...Kur dingo Pusaitė?
Daug besiilsinčių šį ciklą bus.Aš tame tape-tik ilgiau.Nuplaukė mano Ivf .Neturiu kiaušialąsčių-vieną išgraibė iš šešių folikulų,ir ta pati visiškai nesubrendus.Šiandien tik kalbos dovaną atgavau doh.gif

zinoma, kad prisijunk....kaip idomiai? o kodel cia taip? unsure.gif
Atsakyti