Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 10 08, 19:47)
zinoma, kad prisijunk....kaip idomiai? o kodel cia taip? unsure.gif

Nieko čia įdomaus schmoll.gif Buvau pasiruošus kokiam tik nori variantui,tik ne šitam.Kiek skaičiau,gan dažnai pasitaiko su aukštu FSH,bet mano tik 6,9...lieka tik spėliot,o tai tikrai nepadės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 08, 17:59)
sveika sugrizusi  4u.gif  thumbup.gif tikiuosi puikiai pailsejai ir pilna ispudziu  thumbup.gif vezk vyra ir pasakok ka matei, kur buvai  4u.gif nes nekantrauju  blush2.gif

QUOTE(Laukiu @ 2007 10 08, 19:09)
Mergaites, Blndz grizo, gal reikia susimatyt? kokio skanaus deserto pavalgyt gathering.gif

a tai gal papasakosiu kai prie vyno taurės? o gersiu daug, nes šiandien su vyru nutarėm daryti neaiškaus ilgio pertrauką. jisai pavargo... nuo mano gyvenimo vien tik tuom visą laiką. visiškai jį suprantu, bet vis tiek nu kaip skaudu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 10 08, 20:46)
a tai gal papasakosiu kai prie vyno taurės? o gersiu daug, nes šiandien su vyru nutarėm daryti neaiškaus ilgio pertrauką. jisai pavargo... nuo mano gyvenimo vien tik tuom visą laiką. visiškai jį suprantu, bet vis tiek nu kaip skaudu  verysad.gif

Aha,geriam,man irgi reikia lotuliukas.gif O tai taupiausi,taupiausi doh.gif Šiokia tokia pertraukėlė nepakenks,bet veiklą perorganizuot reiks.O tai pagrindinis akcentas buvo darymas,darymas.Nesiskaudink,BLNDZ,vyrai kaip vaikai,jis viso tavo dėmesio nori tik sau...
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 10 08, 20:53)
Nesiskaudink,BLNDZ,vyrai kaip vaikai,jis viso tavo dėmesio nori tik sau...

tai taip, bet vat ir susimąstau kodėl aš įsivaizduoju šiandien savo šeimą su vaikais, o jisai pasirodo nenori, kad bandyčiau sekantį kartą....
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 10 08, 20:57)
tai taip, bet vat ir susimąstau kodėl aš įsivaizduoju šiandien savo šeimą su vaikais, o jisai pasirodo nenori, kad bandyčiau sekantį kartą....

Žinai,esu tikra,kad neužilgo jis ir vėl norės,pasiges,arba visai vyrų nepažįstu blush2.gif Nu negali jis ilgai susiteklt į vieną veiklą,kuri yra ne jo arkliukas.Palepink jį truputį,leisk pailsėt,o paskui akim pažibinsi ir susileis kaip sviestas.Nu vyrai tokie,mane tai net juokas ima kartais,kai aptinku tokių elgesio bruožų,kurie moteriai tikrai svetimi.Jie siaubingai,neįtikėtinai trokšta dėmesio,ir to nė už ką neprisipažintų. lotuliukas.gif
Atsakyti
Svilpa, na ale ot s... verysad.gif

Tai gal susitinkame kaip ir praeita kart Cili kaime Minsko parduotuve? blush2.gif
Anneli, gal ir tu Lietuvoje busi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 08, 22:37)
Svilpa, na ale ot s... verysad.gif

Tai gal susitinkame kaip ir praeita kart Cili kaime Minsko parduotuve?  blush2.gif
Anneli, gal ir tu Lietuvoje busi?  4u.gif

bet jeigu musu daugiau bus, tai kazin kur ten tilptumem blink.gif gal i kiniecius si karta?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 08, 21:52)
bet jeigu musu daugiau bus, tai kazin kur ten tilptumem blink.gif  gal i kiniecius si karta?

Kiek suprantu musu dabar 5
1. Burundu
2. Laukiu
3. Pachira
4. Blndz
5. Svilpa

Kiek atsimenu kinieciuose maziausiai 8 turi buti g.gif kad rezervuoti apvalu stala, na gal per rytoju dar kas prisijungs 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif koks grazus siandien rytas biggrin.gif
Na, o kur dingo musu mergaites, esancios saraselio virsuje? g.gif
Atsakyti
Sveikos mielos likimo drauges. Trumpai papasakosiu savo kelia smile.gif Dariau 5 IUI, paskutine sausio men. buvo laiminga-pastojau, bet 8 savaiciu persileidau (nesivystantis nest.) Po 3 menn. dariau 6IUI-minusas, rugseji dariau 7 IUI-pastojau. Vakar buvau pas gine, sake, kad nestumas atitinka savaites...bet pamate dar kazkokia mano kuno dali, ar tai mioma, ar endometrioma (anksciau nieko nesimate). Sake, kad labai tikisi, kad sitas "daiktas" itakos nestumui netures...labai bijau, nes jau ir nervai ir pinigai ant ribos.Plius , kad nepasikartotu istorija su pirmu nestumu.... Jau uz tuos pinigus galima buvo IUF padaryti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renslav @ 2007 10 09, 08:56)
Sveikos mielos likimo drauges. Trumpai papasakosiu savo kelia smile.gif Dariau 5 IUI, paskutine sausio men. buvo laiminga-pastojau, bet 8 savaiciu persileidau (nesivystantis nest.) Po 3 menn. dariau 6IUI-minusas, rugseji dariau 7 IUI-pastojau. Vakar buvau pas gine, sake, kad nestumas atitinka savaites...bet pamate dar kazkokia mano kuno dali, ar tai mioma, ar endometrioma (anksciau nieko nesimate). Sake, kad labai tikisi, kad sitas "daiktas" itakos nestumui netures...labai bijau, nes jau ir nervai ir pinigai ant ribos.Plius , kad nepasikartotu istorija su pirmu nestumu.... Jau uz tuos pinigus galima buvo IUF padaryti.  schmoll.gif

Renslav, nuosirdziai tikiu, kad jau po 9 supuosi savo leliuka. thumbup.gif
Man gydytoja, kuri dare laparaskopija sake, kad vienintelis vaistas isgydyti I stadijos (gal ir II) endometrioze yra nestuke.gif
O kokios pas pacia problemeles buvo? blush2.gif
Papildyta:
Pusaite, matau skaitineji mirksiukas.gif kokios naujienos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 09, 10:31)
Renslav, nuosirdziai tikiu, kad jau po 9 supuosi savo leliuka.  thumbup.gif
Man gydytoja, kuri dare laparaskopija sake, kad vienintelis vaistas isgydyti I stadijos (gal ir II) endometrioze yra  nestuke.gif
O kokios pas pacia problemeles buvo?  blush2.gif
Papildyta:
Pusaite, matau skaitineji  mirksiukas.gif kokios naujienos?  blush2.gif

Aciu uz gerus zodzius, bet gyvenimas ismoke i viska ziureti su atsarga....nesidziaugiu, bijau.... schmoll.gif
O as turiu visa puokste ligu: dare laparaskopija, kiausintakiai pratekemi, bet I ar II l. endometrioze atrado. Policistines kiausides plius vyro turtas galetu buti greitesnis...
Atsakyti