Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 10 08, 22:37)
Svilpa, na ale ot s... verysad.gif

Tai gal susitinkame kaip ir praeita kart Cili kaime Minsko parduotuve?  blush2.gif
Anneli, gal ir tu Lietuvoje busi?  4u.gif

Ech, kaip gaila ir vel praleisiu gera tusa. Deja, Lietuvoje tik uz keliu savaiciu busiu, bet jau tada nei vieno tuso nepraleisiu lotuliukas.gif

Svilpa, labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renslav @ 2007 10 09, 10:40)
Aciu uz gerus zodzius, bet gyvenimas ismoke i viska ziureti su atsarga....nesidziaugiu, bijau.... schmoll.gif
O as turiu visa puokste ligu: dare laparaskopija, kiausintakiai pratekemi, bet I ar II l. endometrioze atrado. Policistines kiausides plius vyro turtas galetu buti greitesnis...

gal atsimeni su kokiais grikiukais buvo daryta paskutine IUI? blush2.gif jei ne paslaptis kur gydaisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 09, 09:31)
Renslav, nuosirdziai tikiu, kad jau po 9 supuosi savo leliuka.  thumbup.gif
Man gydytoja, kuri dare laparaskopija sake, kad vienintelis vaistas isgydyti I stadijos (gal ir II) endometrioze yra  nestuke.gif
O kokios pas pacia problemeles buvo?  blush2.gif
Papildyta:
Pusaite, matau skaitineji  mirksiukas.gif kokios naujienos?  blush2.gif

bigsmile.gif 4u.gif sakai matai? lotuliukas.gif
sveikos!norejau Vaikuti pasveikint nestuke.gif ,bet bijojau ka leptelti iki galo nepaskaicius,nes butu labai ne kas ,jei gale rasciau jau kitu naujienu bigsmile.gif
taip kad labai dziaugiuosi,kad blogu jos atzvilgiu nera 4u.gif
visos matau,baliuku gyvenat,fainiai jums
pas mane kol kas ziniu jokiu,uzsikasus darbais biskeli buvau,dar vakar brangiausiojo gimtadienis buvo,pojuciu kol kas pas mane jokiu,gerineju sau dph ir laukiu sios savaites galo,ji manau bus lemtinga
Papildyta:
Svilpa,neprarask ryzto eit toliau,o siaip tai labai liudna verysad.gif
man net baliukas nepadetu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 09, 10:50)
bigsmile.gif  4u.gif  sakai matai? lotuliukas.gif
sveikos!norejau Vaikuti pasveikint nestuke.gif ,bet bijojau ka leptelti iki galo nepaskaicius,nes butu labai ne kas ,jei gale rasciau jau kitu naujienu bigsmile.gif
taip kad labai dziaugiuosi,kad blogu jos atzvilgiu nera 4u.gif
visos matau,baliuku gyvenat,fainiai jums
pas mane kol kas ziniu jokiu,uzsikasus darbais biskeli buvau,dar vakar brangiausiojo gimtadienis buvo,pojuciu kol kas pas mane jokiu,gerineju sau dph ir laukiu sios savaites galo,ji manau bus lemtinga
Papildyta:
Svilpa,neprarask ryzto eit toliau,o siaip tai labai liudna verysad.gif
man net baliukas nepadetu verysad.gif

Kelinta pas tave DPO? Nemanai, kad testukas padetu? blush2.gif praeita karta gavau barti nuo U, kad nepasidariau testuko po 14 DPO... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 09, 10:02)
Kelinta pas tave DPO? Nemanai, kad testukas padetu?  blush2.gif praeita karta gavau barti nuo U, kad nepasidariau testuko po 14 DPO...  tongue.gif

nu ,skaiciuoju...13d. bigsmile.gif
na ji man sake nedaryt,laukt arba arba,jei tik jau uztruksiu su mmm,tai tada daryti ir pas ja zygiuoti,o kadangi pas mane jos nelabai reguliarios budavo,sokinedavo,tai net nzn kaip cia bus,ju diena siaip turetu buti 11d-t.y ketvirtadieni.
Papildyta:
o gal rimtai pasidaryt testuka? g.gif kazkaip kai laiko buvo daugiau,tai spirgejau ,kaip norejau,dabar uzsimirsus,o beto gal ir tempiu guma,nes nusivilt nenoriu,bijau blush2.gif nors suprantu,kad tiesa issaiskes,noriu as ar ne biggrin.gif
Atsakyti
prasom braukti mane is sarasiuko, prasidejo tepliojimai verysad.gif , tai koki ketvirtadieni ir raudonoji armija ateis. ot s.... gaunasi, jau uzkniso juodai. Eisiu penktadieni pas gine, tarsimes, ka cia toliau daryti
Atsakyti
QUOTE(anneli @ 2007 10 09, 11:26)
prasom braukti mane is sarasiuko, prasidejo tepliojimai verysad.gif , tai koki ketvirtadieni ir raudonoji armija ateis. ot s.... gaunasi, jau uzkniso juodai. Eisiu penktadieni pas gine, tarsimes, ka cia toliau daryti

kol mmm neateis Laukiu taves is saraselio neistrins. Kai turejau laiko tai praverciau IUI archyva, pasirodo labai daug merginu, kurios jau buvo pagavusios nestuke.gif tepliojo ir visos galvojo, kad ateis mmm. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 09, 11:14)
nu ,skaiciuoju...13d. bigsmile.gif
na ji man sake nedaryt,laukt arba arba,jei tik jau uztruksiu su mmm,tai tada daryti ir pas ja zygiuoti,o kadangi pas mane jos nelabai reguliarios budavo,sokinedavo,tai net nzn kaip cia bus,ju diena siaip turetu buti 11d-t.y ketvirtadieni.
Papildyta:
o gal rimtai pasidaryt testuka? g.gif kazkaip kai laiko buvo daugiau,tai spirgejau ,kaip norejau,dabar uzsimirsus,o beto gal ir tempiu guma,nes nusivilt nenoriu,bijau blush2.gif nors suprantu,kad tiesa issaiskes,noriu as ar ne biggrin.gif

Manau, kad ryt ryte testukas viska parodys mirksiukas.gif , linkiu kad butu II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 09, 12:31)
kol mmm neateis Laukiu taves is saraselio neistrins. Kai turejau laiko tai praverciau IUI archyva, pasirodo labai daug merginu, kurios jau buvo pagavusios  nestuke.gif tepliojo ir visos galvojo, kad ateis mmm.  mirksiukas.gif
[

kad tavo zodziai tiesiai Dievui i ausi, bet as kazkaip optimizmu netrykstu, nes viskas vyksta identiskai kaip praeita karta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 09, 10:31)
kol mmm neateis Laukiu taves is saraselio neistrins. Kai turejau laiko tai praverciau IUI archyva, pasirodo labai daug merginu, kurios jau buvo pagavusios  nestuke.gif tepliojo ir visos galvojo, kad ateis mmm.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Manau, kad ryt ryte testukas viska parodys  mirksiukas.gif , linkiu kad butu II  4u.gif

okidoki 4u.gif
varau testuka pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 09, 12:45)
okidoki 4u.gif
varau testuka pirkt mirksiukas.gif

linkiu, kad rytoj pamatytum tas dvi magiskas juosteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 09, 10:42)
gal atsimeni su kokiais grikiukais buvo daryta paskutine IUI? blush2.gif  jei ne paslaptis kur gydaisi?  4u.gif

Del grikiukiu neatsimenu...labi buvau issiblaskiusi....tik zinau, kad po isplovomo A ir B gr. buvo 68-70%. Gydausi Vilniaus VK pas Visockiene.
Atsakyti
QUOTE(anneli @ 2007 10 09, 11:05)
linkiu, kad rytoj pamatytum tas dvi magiskas juosteles 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti