Įkraunama...
Įkraunama...

Dievas jūsų gyvenime- 2

Skaitau dabar mormonų knygą. Pradėjau. Taip, jauni jie, 100 metų.
o dėl įsitikinimų-kad žinotum, kaip kartais sveika nekuriuos iš jų pakeisti mirksiukas.gif pasaulis artimesnis tampa, suprantamesnis. Kažkur skačiau, kad žmonės paskui gailisi dviejų dalykų-ką padarė ir ko nepadarė.
o Seneka rašė "Mes bijome ne todėl, kad mums sunku, o sunku, nes bijome"
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 11 04, 13:33)
Skaitau dabar mormonų knygą. Pradėjau. Taip, jauni jie, 100 metų.
o dėl įsitikinimų-kad žinotum, kaip kartais sveika nekuriuos iš jų pakeisti mirksiukas.gif pasaulis artimesnis tampa, suprantamesnis. Kažkur skačiau, kad žmonės paskui gailisi dviejų dalykų-ką padarė ir ko nepadarė.
o Seneka rašė "Mes bijome ne todėl, kad mums sunku, o sunku, nes bijome"

Staiga, nusišypsojau, pamačiusi, kad tu parašei smile.gif Kai atsiverčiau šį puslapį dar kartą nusišypsojau smile.gif Ir žinai kodėl? Ogi todėl, kad rašydama tą žinutę pirmiausia pagalvojau apie tave ir tavo reakciją. Tiesiog nujaučiau, kad panašiai man atsakysi smile.gif Nepažįstu tavęs, bet tu man labai patinki. 4u.gif Gal ne visada mūsų nuomonės sutampa, bet tu man įdomi ax.gif
Šaunu, kad tu jau skaitai minėtą knygą, bet man mano laikas kol kas brangus (nesakau, kad tau nebrangus mirksiukas.gif ). Tiesiog susipažinau šiek tiek, kas jie (mormonai) yra, ir renkuosi kitos knygos skaitymą, kuri vadinasi "Kodėl Bažnyčia". smile.gif Man ten įdomiau, nors ne lengviau smile.gif Aš tikrai gailėčiausi, jei neperskaityčiau mano minėtos knygos, o ne Mormono. 4u.gif
Atsakyti
perskaitysiu su laiku ir tavo. Kartais knygoje randi vienu vienutėlį sakinį ir pagalvoji, kad vien dėl jo vertėjo skaityti. O nežinodama apie sritį, nemoku apie ją diskutuoti, tiesiog neturiu nuomonės.
Atsakyti
Staiga, visiškai su tavimi sutinku smile.gif
Atsakyti
Mano gyvenime Dievas yra visa laika,teko patirti labai daug situaciju kai Jis akivaizdziai buvo su manimi ir man padejo .Uz tai as Jam be galo dekoju 4u.gif
Is vis uz viska viska ,nes man Dievas tikrai labai daug dave wub.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau visą mormonų svetainę. Hmmm g.gif Įspūdžio nepadarė...
Atsakyti
Ar yra kas gali tau įspūdį padaryt? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 11 20, 20:38)
Ar yra kas gali tau įspūdį padaryt? tongue.gif

Yra.
Bet sektos įspūdžio man nedaro... Dar vieni rėmai...Dar vienas vieno asmens garbinimas...
Atsakyti
Kaip ir bet kurioj religijoj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 11 20, 21:20)
Kaip ir bet kurioj religijoj? smile.gif

Na taip. Dar vienas "Tikėjimo žodis"...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 20, 22:36)
Na taip. Dar vienas "Tikėjimo žodis"...

Oi nesakyk. Visai ne tai. Tai bene pati pazangiausia krikscioniska (taip, asmuo i kuri jie tiki yra Jezus Kristus) religija siais laikais pasaulyje. Ir bene pati tolerantiskiausia kitu religiju ir tikejimu zmonems, o tai be galo svarbu.
Atsakyti
QUOTE(mints @ 2007 11 20, 21:45)
Oi nesakyk. Visai ne tai. Tai bene pati pazangiausia krikscioniska (taip, asmuo i kuri jie tiki yra Jezus Kristus) religija siais laikais pasaulyje. Ir bene pati tolerantiskiausia kitu religiju ir tikejimu zmonems, o tai be galo svarbu.

"Tikėjimo žodis" dabar irgi tolerantiškas pasidaręs. O kur dingsi...
Atsakyti