Įkraunama...
Įkraunama...

Dievas jūsų gyvenime- 2

QUOTE(Staiga @ 2007 10 17, 21:48)
Štai kokia mano paslaptis. Ji paprasta: matyti galima tik širdimi. Tai, kas svarbiausia, nematoma akimis. (Antuanas de Sent Egziuperi)

Papasakok kaip tu matai sirdimi...

Papildyta:
LavaLava @ 2007 10 12, 08:57
ką gi, tokios kalbos tik patvirtina mano samprotavimus. Viena bando įrodyti, kad aš esu neva tikinti, kita primygtinai siūlo atsiversti (bando įtraukti į sektą) ir t.t. Na, ir ką? Klystat abidvi. Pateikit man įrodymų, kad dievas yra - tada GAL ir patikėsiu.

Kai bus irodymai, nebereikes tiketi...smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 18 spalio 2007 - 04:34
[quote=LinguLingu,2007 10 18, 04:32]
Papasakok kaip tu matai sirdimi...

Papildyta:
Nepadėjau kabučių - Sent Egziuperi čia, skliausteliuose pažiūrėk.
be to, yra dalykų, apie kuriuos tiesiog nepasakojama, juolab forumuose
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 10 18, 07:08)
Papildyta:
Nepadėjau kabučių - Sent Egziuperi čia, skliausteliuose pažiūrėk.
be to, yra dalykų, apie kuriuos tiesiog nepasakojama, juolab forumuose

As matau - bet ar ne tada cituojam kito mintis, kada jos mums priimtinos arba laikom jas teisingomis? Arba jos atliepia vidujai? Ar as klystu? ax.gif

As ismokau apie tokius dalykus , apie kuriuos nepasakojama net neuzsiminti, nes zmonems tai sukelia pagunda spekuliacijoms ir papiktinima, bet tai tik mano patyrimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 18 spalio 2007 - 12:14
Šaunuolė, kad išmokai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 10 18, 05:32)
Kai bus irodymai, nebereikes tiketi...smile.gif  ax.gif

Kai bus įrodymai, tada bent jau bus, kuo tikėt. Netikėk tuo, ko nepatikrinai - štai mano principas.
Atsakyti
QUOTE(LavaLava @ 2007 10 19, 16:56)
Kai bus įrodymai, tada bent jau bus, kuo tikėt. Netikėk tuo, ko nepatikrinai - štai mano principas.

Idomus principas doh.gif kai yra irodymai, tai jau zinojimas, nebe tikejimas bigsmile.gif
Atsakyti
aš Dievo buvimą jaučiu kasdien smile.gif
pagalvoji kokią nesąmonę ant drauges ,sakykim ,pjaustydama duoną-tik te per pirštą cool.gif vadinasi stop, per daug įsivačiavai,kas aš tokia ,kad galečiau smerkt ar kaltint cool.gif
padarai kad ir menką gerą darbelį,argi negrįžta gėris geru?grįžta,tik reik pamatyt smile.gif
arba čia istorija kuri nutiko,atrodo smulkmena,bet....
per mišias renka aukas,galvoju reik įdėt 10 lt.paskui pasiskūpinau blush2.gif ,nedaviau...ir ką manot,vakare iš aptvaro išejo višta ir šuo ,,nukneckino,,negyvai unsure.gif man rods,jei būčiau ištesejus pažadą,nieko panašaus nebūt nutikę.

man Dievas- meilė,teisingumas,harmonija.kaip pavadinsi,manau,nesuklysi.
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2007 10 20, 14:30)
aš Dievo buvimą jaučiu kasdien smile.gif
pagalvoji kokią nesąmonę ant drauges ,sakykim ,pjaustydama duoną-tik te per pirštą cool.gif vadinasi stop, per daug įsivačiavai,kas aš tokia ,kad galečiau smerkt ar kaltint cool.gif
padarai kad ir menką gerą darbelį,argi negrįžta gėris geru?grįžta,tik reik pamatyt smile.gif
arba čia istorija kuri nutiko,atrodo smulkmena,bet....
per mišias renka aukas,galvoju reik įdėt 10 lt.paskui pasiskūpinau blush2.gif ,nedaviau...ir ką manot,vakare iš aptvaro išejo višta ir šuo ,,nukneckino,,negyvai unsure.gif man rods,jei būčiau ištesejus pažadą,nieko panašaus nebūt nutikę.

man Dievas- meilė,teisingumas,harmonija.kaip pavadinsi,manau,nesuklysi.

100% thumbup.gif sutinku.
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2007 10 20, 13:30)
(...)arba čia istorija kuri nutiko,atrodo smulkmena,bet....
per mišias renka aukas,galvoju reik įdėt 10 lt.paskui pasiskūpinau blush2.gif ,nedaviau...ir ką manot,vakare iš aptvaro išejo višta ir šuo ,,nukneckino,,negyvai unsure.gif man rods,jei būčiau ištesejus pažadą,nieko panašaus nebūt nutikę.(...)

Eik tu sau... blink.gif Ir visa tai tik dėl to, kad nedavei pinigėlių? Kažkaip nesiriša... O jeigu būtum davus ir taip pat būtų nukneckinęs (geras žodis, tau leidus vartosiu ir pati 4u.gif ), tai kas tada būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LavaLava: 22 spalio 2007 - 07:57
matai,aš buvau pažadėjus wink.gif o pažadus reik tesėt arba jų neduot tongue.gif .o kai dar pasižadi šventovėj mastau.gif .......

o jeigu būtum,tai........ bet nutiko taip kaip nutiko.daug galima primąstyt varijantų su tuom ,,kas būtų jeigu...,,

buvo ir kitokių nutikimų tik daba reik pamislint ir prisimint g.gif
Atsakyti

"As pripazistu visas pasaulio religijas ir drauge su jomis garbinu Dieva.Savo sirdi as palieku atvira visoms ateities religijoms.Pranasysciu knyga nera baigta."
Vivekananda
Pritariu siems zodziams, ir tai man priimtina.
Atsakyti
Super. 4u.gif
Religijų vaidmens nenuneigsi, jos yra kelio į Dievą pradžia. Tik keliu reikia eiti, o ne apsigyventi jame kaip beduinams.
Atsakyti