Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo instruktoriai Klaipėdoje

Sveikos sveikos,

Jungiuosi i Jusu buri 4u.gif As irgi susiruosiau vairuoti, Alksnynes vairavimo mokykloje. Gal kuri zinote atsiliepimu? Kokie ten instruktoriai? Kuris geriausias? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 27, 23:22)
Aš mokiausi pas Joną. Nieko blogo negaliu pasakyt. Normalus žmogus, paprastas toks, mokina sąžiningai visko, ko reikia, išlaikiau po 11 pravažiavimų (vieną ėmiau papildomą). Telefoną jo tebeturiu (jei per tą laiką nepasikeitė), jei norėtum.

gal galėtum man jo telefoną duoti 4u.gif nors mokausi kitur, bet norėčiau instruktoriaus dar ir iš kitos mokyklos.

vilmux79 - kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2008 03 27, 22:53)
as mokiausi ten,kaip ten teorija dabar negaliu pasakyt,nes man teorija destes destytojas nesenai mire verysad.gif ,o apie instruktoriu (Airidas) ,kuris man kliuvo net prisimint nenoriu schmoll.gif  ,girdejau geru atsiliepimu,apie kita instruktoriu Jona,sake geras  ax.gif

Tai kaip supratau geriausia eiti pas ta Jona ane ? O kaip kiti instruktoriai, ar yra dar geru ? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ir as jungiuosi prie jusu. Gal kas moketes vairavimo Zudermano m-kloje? Kokie atsiliepimai is ten apie instruktorius, ar gerai ismokina praktinio vairavimo?
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 03 28, 16:15)
Tai kaip supratau geriausia eiti pas ta Jona ane ? O kaip kiti instruktoriai, ar yra dar geru ?  g.gif

kai as mokiausi buvo 3 instruktoriai :Airidas schmoll.gif ,Jonas ir Darius,kaip šis negaliu pasakyti,bet apie Joną girdejau gerus atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 03 28, 17:15)
Tai kaip supratau geriausia eiti pas ta Jona ane ? O kaip kiti instruktoriai, ar yra dar geru ?  g.gif

Sveikutes, labai norėčiau ir aš gauti to išgirtojo Jono telefono nr Būčiau labai dėkinga.Va baigėsi mano privalomi pravažiavimai, bet nesijaučiu dar tokia tvirta sėdėdama už vairo, kad galėčiau atakuoti regitrą.Tai galvoju dar pasiimti porą papildomų pamokėlių būtų neblogai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif uzsirasiau ir as i kursus.Gal kuri ka nors zinote apie ta vairavimo mokykla kur yra tam pastate kur yra (Biblijos centras).Ten eisim,kaip ten reikaliukai? aciu ax.gif
Atsakyti
Labux visoms prisijungusioms 4u.gif

QUOTE(la vita @ 2008 03 28, 15:55)
vilmux79 - kaip sekasi?

Sekasi g.gif
Regitroj penktadienį laikiau teoriją - 30 iš 30 biggrin.gif Žodžiu, su pirmąja dalimi baigta thumbup.gif
Liko nei daug nei mažai - pramokti važiuoti, bent jau tiek, kad galėčiau išlaikyti važiavimo egzaminą Regitroje. Čia pradžiai lotuliukas.gif
Jau padariau tris pravažiavimus, ryt - ketvirtas. Instruktorius - auksinių nervų žmogus. Sekasi ne kaip - nemoku įsibėgėti - trukčioju, gestu ir t.t. doh.gif Važiavimo baimė kol kas neapleidžia doh.gif
Niu bet aš ir ne pėsčia, sakyčiau užsispyrusi motera lotuliukas.gif Dar pažiūrėsim kas ką tongue.gif

La vita - kaip tau sekasi, ar instruktorių jau paskyrė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmux79: 31 kovo 2008 - 11:40
QUOTE(arilina @ 2008 02 16, 12:56)
o griztant prie temos autores uzduoto klausimo: PAREKOMENDUOKITE GERA INSTRUKTORIU KLAIEPDOJE smile.gif ir jei galima jo nr i asmenine zinute, buciau labai dekinga.
po 10 pravaziavimu LINAUDREJE egzamino islaikyti neimanoma. kam gaila pinigu ir laiko, neikit ten mokytis.....

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2008 03 31, 11:38)
Regitroj penktadienį laikiau teoriją - 30 iš 30 biggrin.gif Žodžiu, su pirmąja dalimi baigta thumbup.gif
Niu bet aš ir ne pėsčia, sakyčiau užsispyrusi motera lotuliukas.gif Dar pažiūrėsim kas ką tongue.gif
La vita - kaip tau sekasi, ar instruktorių jau paskyrė?

vau bigsmile.gif sveikinu 4u.gif o kokį instruktorių turi? Man užrašė Antaną, bet nežinau - sakė kažką keis, nes pats nesuprato kodėl tą Antaną užrašė biggrin.gif
Važiuoti pradėsiu kitą savaitę (labai tikiuosi), o regitroj teoriją laikysiu šeštadienį. Kitom dienom negaliu - dirbu biggrin.gif
Parašyk man į až kokie daugmaž klausimai regitroj ax.gif bijau to egzo, bet vairavimo kaip laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(waidila @ 2007 12 04, 14:07)
Darbo rinkos mokymo centre Vytas berods  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2007 11 07, 19:30)
as mokykla lankiau jau sioje temoje minetoje mokykloje, kur prie sendvario ziedo, t.y. mokyklos g. teorija mokiausi pas amzinatilsi Algirda, tikrai labai patiko jo mokymas ir labai lengvai viska isisamonindavau, nes pamoku metu jis issamiai papasakodavo viska. Praktika vazinejau su dviem instruktoriais - naujuoju mokyklos savininku Sigitu ir dieduku Vytu. Abu dave savo naudos, abu turejo ir kazkokiu minusu. Bendraja prasme galiu tik pagirti sia mokykla, o savininka - tuo labiau smile.gif Labai draugiskas ir malonus zmogus. Emiau tik viena papildoma pravaziavima, nes praktikos egzaminu eile buvo didele ir ji turejau laikyti po berods 2 sav pertraukos po paskutiniojo privalomojo vaziavimo. Islaikiau viska is pirmo karto.

P.S. vairuoti mokiausi su Toyota Corolla, gana sena ir ilga masina ir su vaikino Mazda. Po ju man regitros VW buvo visiskai nepatogus  bigsmile.gif  juokingiausia buvo, kad niekaip neradau, kur tame prakeiktame VW isijungia sviesos

KUR TIKSLIAI MOKYKLOS GATVEJE???? NEMACIAU KAZKAIP.. BUTU PATOGU LABAI

QUOTE(gabrielita21 @ 2007 11 26, 13:56)
sveikos, o as ejau i birutes 11, teorijos egzaminui tai puikiai paruose, bet vairavimo, tai kazkokia tragedija, todel neislaikiau, tada ejau ieskot kitur nuejau i birutes 5a ten atsitiktinai nuvede mane pas toki instruktoriu visvalda, tikrai puikiai ismoko, ne viena as pas ji ejau, ir mano sesuo ir kelios drauges ejo ir nenusivyle ir islaiko be problemu jei kam nors reikia galiu nr duot  biggrin.gif

mANE IRGI PUIKIAI TEORIJA CIA PARUOSE ax.gif

QUOTE(Besisypsanti' @ 2008 01 21, 00:56)
laukininku 2ir mokykla labai patenkinta ir savo instruktoriumi Darium.. prikolas chiuvas ;D kartu ir labai nuosirdus.. patapo per tas 10 pamoku it tikras draugas ir po regitros praktikos paskambino pats paklausti kaip sekesi.. nu maladec toks.. bet ir grieztas kartu biggrin.gif labai labai patenkinta jo mokymu.. ir vaikina mano jis moke.. jis man ji rekomendavo ir pati kitiems galiu rekomenduoti biggrin.gif  ir teorija ir praktika islaikiau is pirmo karto!

GAL ONTAKTUS GALIMA?.. NORS NEZINOCIAU KAIP IKI TU LAUKININKU NUSIGAUTI bigsmile.gif
Papildyta:
Tarpkitko pasipasakosiu kaip man: kursus lankiau rudeni birutes 5a. Teorija isislaikiau po savaites laiko. Po kursu savaites laiko, nes atsibodo vaikscioti tenais smile.gif Kaip sakant eksternu... Bet teorijaman sh ir niekas taip sakant.
Va su vairavimu beda buvo. Nebuvau gyvenime vairavusi. Zodziu nezinojau kur koks pedalas ir pan.. Gal ten ir neblogi instruktoriai, tik man kur papuole tai tik per savaite 1 pravaziavimas budavo... O per toki laika (per savaite) uzmirsti ka reiskia sedeti prie masinos. Tai va man tas nepatiko, kad manasis truputi taip atsainiai su tais pravaziavimais smile.gif bet siaip nepiktas zmogelis buvo ir gana gerai paaiskindavo. Pramoke neblogai. Nesitikejau tokio rezultato. Tik dabar kazkaip po tiek laiko visiskai nenoriu listi paildomu pravaziavimu i ta pacia mokykla biggrin.gif principo reikalas...
TAD HEEEEEEELP... gyvenu tai paupiuose, netoli mokyklos gatves ten kur yra... O teisiu verkiant reikia. Secialybe reikalauja ;( Mokslus baigiu, teisiu nera... ;( Po regitros praktinio vairavimo neislaikymo trim vos ne 5menesius nenorejau prie vairo sesti biggrin.gif:D:D vel noras atejo
Atsakyti