Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo instruktoriai Klaipėdoje

QUOTE(zuikute @ 2008 02 26, 14:03)
Mokiausi Stižak m-kloj. Teorija, pats dėstytojas tvarkoj, išsilaikiau iš pirmo karto, bet pravažiavimus papuoliau pas Gintarą , nu man jis labai nepatiko.Pirmą pamoką dar pagyriau, kad iš kur tiek kantrybės turi, poto pasigailėjau, nes nė velnio jis jos neturi, kažkoks bambeklis  schmoll.gif

Tai turbūt pas tą patį ir aš mokiausi... Kažkada ir čia rašiau, kad po pirmos pamokos buvau pasiryžusi atsisakyti pas jį pamokų. Bet po diskusijų apie tai, kad BŪTENT MOKYTIS ateinam į vairavimo m-klą, kad instruktorius neturi teisės kelt balsą ant mokinio ir pan., jo elgesys gerokai pasikeitė.
Atsakyti
matuzevičiaus mokykloj nieks nesimokė? Užsirašiau kovo 3, vietų nebebuvo, bet priėmė. Gal kas komentarų gali pažert ax.gif
Atsakyti
QUOTE(la vita @ 2008 02 27, 12:39)
matuzevičiaus mokykloj nieks nesimokė? Užsirašiau kovo 3, vietų nebebuvo, bet priėmė. Gal kas komentarų gali pažert ax.gif

Labux ir aš ten nuo kovo 3 d. pradedu lankyti kursus. Sakai, vietų nebebuvo g.gif Aš užsirašiau tik vakar ir man nieks nieko nesakė, kad vietų nebėra ar panašiai schmoll.gif
E. Matuzevičius, kad prigasdino, "tipo" pas mus labai griežtai, neišlaikysi mokyklinio turėsi kursą kartoti, kitur taip nėra ir bla bla bla.... Kažkaip įdomiai jis... Na bet tikiuosi viskas bus tvarkoje, ne tokius mokslus baigėm umn.gif
Atsakyti
nu kad sakė jo grupė guminė, tad priims smile.gif na kai pažiūrėjau kiek iš ten praktiką išlaiko, tai kažkaip silpna pasidarė verysad.gif
vilmux79- kaip tave pažinti biggrin.gif š ten ir atlėksiu kovo 3 ax.gif medicininę praėjai jau?
Atsakyti
QUOTE(la vita @ 2008 02 28, 19:58)
nu kad sakė jo grupė guminė, tad priims smile.gif na kai pažiūrėjau kiek iš ten praktiką išlaiko, tai kažkaip silpna pasidarė verysad.gif
vilmux79-  kaip tave pažinti  biggrin.gif š ten ir atlėksiu kovo 3 ax.gif  medicininę praėjai jau?

Medicininės dar nepraėjau. O dėl pažinimo kaip nors - susišvilpsim, arba pvz. aš segėsiu raudoną rožės žiedą atlape lotuliukas.gif Neisjaudink, išlaikysim tuos egzus 4u.gif
Atsakyti
As tai irgi nuo rytojaus einu i Strizak ax.gif bigsmile.gif bet baime tai didziule, tikekimes, kad neskriaus labai mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Kas cia minejot gerus instruktorius,gal galit atsiust duomenis i AZ??buciau labai dekinga blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi labai reiketu gero instruktoriaus Klaipedoje, gal galetumet kas imesti kontaktu i mano asmenini emaila.
Is anksto dekinga.
Atsakyti
Išlaikiau mokyklinį teorijos egzaminą, kitą savaitę užsiregistravau laikyti Regitroje biggrin.gif Pradedu nuo rytojaus šturmuoti gatves, žodžiu nuo pirmos į Klaipėdos gatves nelįskite lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas mokesi KALBU GAMOJE Laukininku g. 2 ?
Kaip ten paruosimas ir instruktoriai ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 03 21, 12:12)
Kaip ten paruosimas ir instruktoriai ???  g.gif

as mokiausi ten,kaip ten teorija dabar negaliu pasakyt,nes man teorija destes destytojas nesenai mire verysad.gif ,o apie instruktoriu (Airidas) ,kuris man kliuvo net prisimint nenoriu schmoll.gif ,girdejau geru atsiliepimu,apie kita instruktoriu Jona,sake geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 03 21, 12:12)
Kaip ten paruosimas ir instruktoriai ???  g.gif

QUOTE(optukas @ 2008 03 27, 22:53)
as mokiausi ten,kaip ten teorija dabar negaliu pasakyt,nes man teorija destes destytojas nesenai mire verysad.gif ,o apie instruktoriu (Airidas) ,kuris man kliuvo net prisimint nenoriu schmoll.gif  ,girdejau geru atsiliepimu,apie kita instruktoriu Jona,sake geras  ax.gif

Aš mokiausi pas Joną. Nieko blogo negaliu pasakyt. Normalus žmogus, paprastas toks, mokina sąžiningai visko, ko reikia, išlaikiau po 11 pravažiavimų (vieną ėmiau papildomą). Telefoną jo tebeturiu (jei per tą laiką nepasikeitė), jei norėtum.

O to seniuko, vedusio teoriją gaila, įdomus diedukas buvo, patyręs viso gyvenimo vairuotojas profesionalas ir dėstęs kažkur mechaniką, berods, priedo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 27 kovo 2008 - 23:31