Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo instruktoriai Klaipėdoje

o griztant prie temos autores uzduoto klausimo: PAREKOMENDUOKITE GERA INSTRUKTORIU KLAIEPDOJE smile.gif ir jei galima jo nr i asmenine zinute, buciau labai dekinga.
po 10 pravaziavimu LINAUDREJE egzamino islaikyti neimanoma. kam gaila pinigu ir laiko, neikit ten mokytis.....
Atsakyti

QUOTE(coliukeee @ 2007 10 14, 12:09)
Labukas,

As Strizak lankau. Teorija, galima sakyt, savarankiskai mokais, t.y. namie perskaitai temas, klasej sprendi, kas neaisku - paaiskina. Man tai net labai sitas variantas limpa. O del instruktoriu, gal tas jusu minetas senukas poilgiais garbanotais plaukais visai ir nieko, neteko susidurti. Bet man kliuves  schmoll.gif su mielu noru ji pakeisciau  unsure.gif

nesutinku, teoriją kaip tik labai gerai išdėsto biggrin.gif man labai patiko, nes kitur kiek žinau tiek nesisackioja su mokinukais....A. Srižak visada yra dėstytojas, jis paaiškina viską ant lentos, nubraižo ir net paklausinėja blush2.gif aš priešingos nuomonės, nei coliukeee, Strižak mokykla visapusiškai man patiko, tiek teorija tiek ir praktika, teoriją išlaikiau iš pirmo karto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 02 16, 19:32)
nesutinku, teoriją kaip tik labai gerai išdėsto  biggrin.gif  man labai patiko, nes kitur kiek žinau tiek nesisackioja su mokinukais....A. Srižak visada yra dėstytojas, jis paaiškina viską ant lentos, nubraižo ir net paklausinėja  blush2.gif aš priešingos nuomonės, nei coliukeee, Strižak mokykla visapusiškai man patiko, tiek teorija tiek ir praktika, teoriją išlaikiau iš pirmo karto  bigsmile.gif

Aš UŽ šia mokyklą, ir jokiais būdais negaliu pasakyt nei vieno blogo žodžio apie ją. Turėjau omeny, kad joje nėra "srautiniu" pamokų, kur visi sėdi ir klausosi penkias pamokas iš eilės, kas dėstoma, o tuomet tik ima spręsti testus. Išaiškinama viskas, kas neaišku, visada gali klausti, kad ir penktą kartą to paties... Žodžiu, liux m-kla biggrin.gif
Atsakyti
Merginos parekomenduokit gera instruktoriu is strizak mokyklos, man greitai prasides pravaziavimai ir as kaip nors bandysiu pati issirinkti instruktoriu. tikiuosi kad leis.. Jusu taip cia giriamas Vygantas badar guli lionineje ir neaisku kad gris i darba.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorijute @ 2008 02 17, 15:11)
Merginos parekomenduokit gera instruktoriu is strizak mokyklos, man greitai prasides pravaziavimai ir as kaip nors bandysiu pati issirinkti instruktoriu. tikiuosi kad leis.. Jusu taip cia giriamas Vygantas badar guli lionineje ir neaisku kad gris i darba.. verysad.gif

Nu, nžn kas tau gausis su tuo bandymu rinktis. Mačiau ne kartą per pamokas bandančias užsiprašyt kokio instruktoriaus, tai nelabai kas gavos g.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt duoti A.Strizak mokyklos adresiuką, telefoniuką?.... 4u.gif
Atsakyti
adresas, tai berods vingio g. 16, klaipeda. o telefona galima per google suzinoti, ivesk strizak vairavimo mokykla ir parodys viska.. juk internetas visagalis 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukeee @ 2008 02 17, 19:54)
Nu, nžn kas tau gausis su tuo bandymu rinktis. Mačiau ne kartą per pamokas bandančias užsiprašyt kokio instruktoriaus, tai nelabai kas gavos  g.gif

na jus parekomenduokit man instruktoriu, as susitariau kad man leis rinktis ax.gif pazintys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2008 02 20, 20:18)
Gal galėtumėt duoti A.Strizak mokyklos adresiuką, telefoniuką?.... 4u.gif

Štai čia visa info Strižak m-kla
Atsakyti
Gal dar kas turi parekomenduoti instruktorių praktiniam važiavimui... Strizak mokykla prigrūsta moksleivių, nėra vietos nei šią, nei kitą sav.... o man mirtinai reikia praktinių įgudžių... mašina kieme gi stovi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prula: 25 vasario 2008 - 15:19
QUOTE(uogele @ 2007 12 10, 18:57)
Sveiki, labai gera tema thumbup.gif
aš kaip tik ruošiuosi pradėti mokintis vairuoti, nemoku nieko absoliučiai. aš jūsū pasisakymų tai į mokymo centrą, birutės g. neičiau blink.gif
patogu būtų lankyti miško r. Rimi 2 aukšte, bet niekas perdaug nepeikia ir negiria tos mokyklos gal kas parekomendumete?gera mokykla??

Sveiki, baigiau šitą mokyklą, bet reikia papildomų pamokų...Mano instruktorius buvo Gediminas - tiesiog siaubas, o ne instruktorius.. schmoll.gif Jis taip šaukė! Beje, buvo pažįstamų, nuo kurių panašius atsiliepimus girdėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daylight1: 25 vasario 2008 - 20:21
QUOTE(daylight1 @ 2008 02 25, 20:12)
Sveiki, baigiau šitą mokyklą, bet reikia papildomų pamokų...Mano instruktorius buvo Gediminas - tiesiog siaubas, o ne instruktorius..  schmoll.gif Jis taip šaukė! Beje, buvo pažįstamų, nuo kurių panašius atsiliepimus girdėjau...

Vakar nuvažiavau užsiregistruoti į Vingio 16 vairavimo mokytis... Ir pakraupau nuo vaizdelio doh.gif
Besimokantys sėdi su striukėmis, klasėje drėgmės ir prakaito dvokas, pats mokytojas šalia esančiame kambarėlyje nebaigtom valgyti mišrainėm apsikrovęs stalą piiminėja ateinačius doh.gif Žodžiu persigalvojau dėl mokslų ten. Nesitikėjau kaži ko, na bent jau elemtariausios švaros ir tvarkos ten tikrai trūksta. Gaila, kad instruktoriai ten tokie super, bent jau iš atsiliepimų... Kažkaip nesuprantu kaip imant, manau, tikrai padorią sumelę už mokymus, nesudaryti besimokantiems normalių sąlygų g.gif
Dabar prašau parekomenduoti mokyklą kur nors arčiau centro 4u.gif
Atsakyti
Mokiausi Stižak m-kloj. Teorija, pats dėstytojas tvarkoj, išsilaikiau iš pirmo karto, bet pravažiavimus papuoliau pas Gintarą , nu man jis labai nepatiko.Pirmą pamoką dar pagyriau, kad iš kur tiek kantrybės turi, poto pasigailėjau, nes nė velnio jis jos neturi, kažkoks bambeklis schmoll.gif Pravažinėjau 9 pamokas, galiu pasakyt kad ne itin ką išmokau, nes visada jausdavausi, kad jei ką ne taip padarysiu tuoj atrašys velnių. Nu žodžiu užsirašiau pas Joną iš "Kalbų gamos".Per 5 pamokas išmokau važinėt, net nedrebėdavau prieš pamokas biggrin.gif ir rezultatas:iš pirmo karto išlaikytas vairavimo egzas thumbup.gif
Tai va Joną ir rekomenduočiau, jei reikėtų tel. į až parašysiu smile.gif
Atsakyti