QUOTE(Apuokas @ 2007 11 24, 18:58)
bijau per anksti džiaugtis, bet nuo Dzintars aliejaus slinkimas pastebimai sumažėjo 

kur tu to DZINTARS alieju perki

o man nuo slinkimo padeda lb sampunas LACME

QUOTE(zveriuke @ 2007 11 25, 21:26)
kur tu to DZINTARS alieju perki
nes as droge klausiau tai paziurejo kai i

Dzintars esu maciusi Norfoj,Maximoj buna apacioj padeta prie plauku prieziuros priemoniu,na ir Droge

QUOTE(zveriuke @ 2007 11 25, 21:26)
Droge

isigijau O'Raising sampuna su AHA ir kauke nuo slinkimo - ziuresiu kaip suveiks

Kas Kaune gyvenat , nueikit į Savanorių pr. 137, kur "Holivudas" buvo. Ten pirkau nuo plaukų slinkimo serumą, tik išmečiau tas kapsules ir neturiu pavadinimo
. Žinau, kad raudonos spalvos ir 5 lt. kainuoja, reikia penkių vienetų, kad poveikis pasijustų. Man padėjo ir kaina normali.

o kaip Jūs tą Dzintars aliejų naudojat?
QUOTE(pevute @ 2007 11 17, 19:23)
kas liecia plauku slinkima tai galeciau pasiulyti keleta dalykeliu.labai gerai yra is pacio ryto ant tuscio skrandzio isgerti arbatini sauksteli linu semenu aliejaus salto spaudimo (kainuoja kazkur 14 lt jei neklystu yra RIMI, turi daug vitaminu) ir valanda nieko negerti (valgyti galima) .efekto galima tiketis kazkur po menesio , ypac gerai nagam, odai ir plaukam nes maitina .viena kirpeja rekomendavo.taipat man padeda dilgeliu nuoviras 

O tu man pasakyk kaip neapsivemti ant tuscio skrandzio isgerus sauksteli aliejaus?
QUOTE(viktooorija @ 2007 11 28, 10:08)
O tu man pasakyk kaip neapsivemti ant tuscio skrandzio isgerus sauksteli aliejaus?
Mane vien jau nuo tos minties pykina..

QUOTE(viktooorija @ 2007 11 28, 10:08)
Laisvai!

Aš geriu, jau mėnesį, ir dar nei karto neapsivėmiau. Kartokas jis, ir viskas, jokių šlykštumų, ypač toms, kurias vaikystėje mama girdydavo žuvų taukais

QUOTE(Miaška @ 2007 11 28, 11:48)
Laisvai!
Aš geriu, jau mėnesį, ir dar nei karto neapsivėmiau. Kartokas jis, ir viskas, jokių šlykštumų, ypač toms, kurias vaikystėje mama girdydavo žuvų taukais

Dar ne tokioms "aukoms" moterys ryztasi del grozio, o cia pamanykit aliejus

QUOTE(pompaduska @ 2007 11 27, 07:11)
o kaip Jūs tą Dzintars aliejų naudojat?
Kartais ištrynus ir apvyniojus galvą maišeliu ir rankšluoščiu palaikau kelias valandas, kartais palieku nakčiai

QUOTE(Miaška @ 2007 11 28, 10:48)
Aš geriu, jau mėnesį, ir dar nei karto neapsivėmiau.
Ir kaip rezultatai?