Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

bijau per anksti džiaugtis, bet nuo Dzintars aliejaus slinkimas pastebimai sumažėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 11 24, 18:58)
bijau per anksti džiaugtis, bet nuo Dzintars aliejaus slinkimas pastebimai sumažėjo  bigsmile.gif

kur tu to DZINTARS alieju perki g.gif nes as droge klausiau tai paziurejo kai i stupid.gif

o man nuo slinkimo padeda lb sampunas LACME thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zveriuke @ 2007 11 25, 21:26)
kur tu to DZINTARS alieju perki  g.gif nes as droge klausiau tai paziurejo kai i  stupid.gif 

o man nuo slinkimo padeda lb sampunas LACME  thumbup.gif

Dzintars esu maciusi Norfoj,Maximoj buna apacioj padeta prie plauku prieziuros priemoniu,na ir Droge mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zveriuke @ 2007 11 25, 21:26)
kur tu to DZINTARS alieju perki  g.gif nes as droge klausiau tai paziurejo kai i  stupid.gif 

Droge huh.gif
Atsakyti
isigijau O'Raising sampuna su AHA ir kauke nuo slinkimo - ziuresiu kaip suveiks tongue.gif
Atsakyti
Kas Kaune gyvenat , nueikit į Savanorių pr. 137, kur "Holivudas" buvo. Ten pirkau nuo plaukų slinkimo serumą, tik išmečiau tas kapsules ir neturiu pavadinimo doh.gif . Žinau, kad raudonos spalvos ir 5 lt. kainuoja, reikia penkių vienetų, kad poveikis pasijustų. Man padėjo ir kaina normali. smile.gif
Atsakyti
o kaip Jūs tą Dzintars aliejų naudojat?
Atsakyti
QUOTE(pevute @ 2007 11 17, 19:23)
kas liecia plauku slinkima tai galeciau pasiulyti keleta dalykeliu.labai gerai yra is pacio ryto ant tuscio skrandzio isgerti arbatini sauksteli linu semenu aliejaus salto spaudimo (kainuoja kazkur 14 lt jei neklystu yra RIMI, turi daug vitaminu) ir valanda nieko negerti (valgyti galima) .efekto galima tiketis kazkur po menesio , ypac gerai nagam, odai ir plaukam nes maitina .viena kirpeja rekomendavo.taipat man padeda dilgeliu nuoviras smile.gif

O tu man pasakyk kaip neapsivemti ant tuscio skrandzio isgerus sauksteli aliejaus?
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2007 11 28, 10:08)
O tu man pasakyk kaip neapsivemti ant tuscio skrandzio isgerus sauksteli aliejaus?

Mane vien jau nuo tos minties pykina.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2007 11 28, 10:08)

Laisvai! biggrin.gif
Aš geriu, jau mėnesį, ir dar nei karto neapsivėmiau. Kartokas jis, ir viskas, jokių šlykštumų, ypač toms, kurias vaikystėje mama girdydavo žuvų taukais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 11 28, 11:48)
Laisvai! biggrin.gif
Aš geriu, jau mėnesį, ir dar nei karto neapsivėmiau. Kartokas jis, ir viskas, jokių šlykštumų, ypač toms, kurias vaikystėje mama girdydavo žuvų taukais cool.gif

Dar ne tokioms "aukoms" moterys ryztasi del grozio, o cia pamanykit aliejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2007 11 27, 07:11)
o kaip Jūs tą Dzintars aliejų naudojat?

Kartais ištrynus ir apvyniojus galvą maišeliu ir rankšluoščiu palaikau kelias valandas, kartais palieku nakčiai smile.gif Nu ir viskas. Vieną buteliuką sunaudojau ir esu patenkinta bigsmile.gif Pirksiu dar.
QUOTE(Miaška @ 2007 11 28, 10:48)
Aš geriu, jau mėnesį, ir dar nei karto neapsivėmiau.

Ir kaip rezultatai? ax.gif
Atsakyti