Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(baste @ 2007 11 17, 18:26)

Papasakok apie mitybą  4u.gif  kuo daugiau patarimų tuo geriau  smile.gif

Vasarą turėjau didelių išgyvenimų...Tai žinojau, kodėl plaukai slenka.Žinok išsityriau baltymų ir geležies kiekį kraujyje. Viskas buvo žemiau normos. Nepaminėjau, kad gėriau Ferrum lex (po mėnesio geležis atsistatė). Baltymus atstatinėjau valgydama tai, ko aš nemėgstu doh.gif doh.gif Kas dieną po kiaušinį, sūrelį ar trintos varškės su grietine ar uogiene, žuvies ir .t.t Labai nemėgau pieno produktų, bet dabar įpratau tongue.gif Dažnai valgiau žirnių, grikų košę blink.gif Pupeles, nu vnž. doh.gif Prieš plaukų slinkimą dažniausiai gyva būdavau sriubomis, saldumynais ir bulvių patiekalais biggrin.gif
Tiesa, pliusas tas, kad galiu valgyti iki nuvirtimo, svoris neauga, KMI vos 19 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 11 17, 19:58)
Vasarą turėjau didelių išgyvenimų...Tai žinojau, kodėl plaukai slenka.Žinok išsityriau baltymų ir geležies kiekį kraujyje. Viskas buvo žemiau normos. Nepaminėjau, kad gėriau Ferrum lex (po mėnesio geležis atsistatė). Baltymus atstatinėjau valgydama tai, ko aš nemėgstu  doh.gif  doh.gif Kas dieną po kiaušinį, sūrelį ar trintos varškės su grietine ar uogiene,  žuvies ir .t.t Labai nemėgau pieno produktų, bet dabar įpratau  tongue.gif Dažnai valgiau žirnių, grikų košę  blink.gif  Pupeles, nu vnž.  doh.gif Prieš plaukų slinkimą dažniausiai gyva būdavau sriubomis, saldumynais  ir bulvių patiekalais  biggrin.gif
Tiesa, pliusas tas, kad galiu valgyti iki nuvirtimo, svoris neauga, KMI vos 19  blush2.gif

Labai ačiū už išsamų atsakymą 4u.gif vadinasi man reikia šį tą keisti daugiau visokių kruopyčių palesti biggrin.gif nes visai jų beveik nevalgau
o pieno produktų neatsisakau smile.gif
Atsakyti
Ūlla, aš irgi galiu belekiek valgyt ir neauga svoris (tfu tfu tfu). sakyk prašau, kas tas Ferrum lex?

pas mane tai lyg apstojo mažumėle tas slinkimas, bet, anyway, ant galvos gal kokie trys plaukai į įvairias puses styrantys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 11 17, 19:18)
o iš vidaus plaukus maitini  g.gif Turiu galvoje vitaminus, papildus, ,, plaukams tinkančią" mitybą  g.gif Aš gėriau E400 (bet ne dėl plaukų  biggrin.gif ), kalcį-magnį-cinką. Dar geriu pastoviai folinę rūgštį, bet ji čia ko gero, nei prie ko. Ir mitybą pakoregavau  doh.gif

pantogar geriu antrą mėnesį. prieš tai dar krūvas įvairiausių vitaminų gėriau. matai, aš tiksliai žinau priežastį, kad čia dėl prasto maitinimosi. nes pusmetį blogai valgiau, o po pusmečio prasidėjo viskas. tai nieko ir negaliu kaltinti, tik save. dabar stengiuosi geriau valgyt, bet, matyt, nelabai išeina (kalbant apie kokybę, kiekybė tai tirkai pagerėjo). dar pas mane bėda, kad pieno produktų nelabai galių naudot dėl virškinimo, košių negaliu ir dar daug kas iškrenta. verysad.gif ir dar visad esu dideliam strese, bet jį panakint, deja, ne mano valioje. bet tas stresas jau seniau būdavo.
o tą himalaya tai man įsiūlė gintarinėj, dar sakė, kad kartą per savaitę naudot. aš pati internete susiradau, jog reik kasdien.
aš irgi manau, kad jeigu jokios priemonės nepadeda, tai reik gilesnių priežasčių ieškot. tik kaip tas priežastis pašalinti, čia jau sunkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 18 lapkričio 2007 - 01:58
QUOTE(baste @ 2007 11 17, 19:10)
Labai ačiū už išsamų atsakymą  4u.gif vadinasi man reikia šį tą keisti daugiau visokių kruopyčių palesti  biggrin.gif  nes visai jų beveik nevalgau
o pieno produktų neatsisakau  smile.gif

Oi su tom kruopytėm blink.gif Tiesą sakant aš su dietologe kalbėjau, kaip tuos baltymus atstatyt, tai kai pavardino, ką valgyt, tai nieko nemėgau lotuliukas.gif Lašišą, skumbrę, pieno produktus, košes, mėsos kukulius...Tai įsivaizduokit, ryte suvalgydavau kokį sausainį ir arbatėlės ar sulčių pagerdavau, o dabar košė blink.gif Manai, žirniai, grikiai, ryžiai,miežinės ir kt. blink.gif Bet savijauta tikrai geresnė biggrin.gif
Aš irgi priežastį žinau verysad.gif Dabar viskas susitvarkė, tik liko gili nuoskauda...
Žinot, plaukams slenkant, aš bet kokiu atveju pasidaryčiau bendrą kraujo tyrimą. Po to geležies kiekį kraujyje, baltymus, ir t.t. Šie tyrimai nėra brangūs. Aš tyriausi Šiaulių ligoninėje be jokių siuntimų, tai už geležį 5 lt, už baltymus irgi.

Ferrum lex toks geležies sirupėlis tongue.gif Juo piktnaudžiaut nereikia, tik kai trūksta geležies smile.gif Pas mane buvo 3, o norma berods 5-27. Suvartojau du buteliukus tongue.gif Iš pradžių buvo labai skanu, toks šokoladinis skonis, po to vemt norėjosi lotuliukas.gif

Katalike wub.gif nenusimink wub.gif Viskas susitvarkys 4u.gif
Yra toks baltyminis maisto papildas Protifar. Ligoninėse jį daug kam skiria.Tokie kaip pieno milteliai, tai kažkiek šaukštelių reikia per dieną suvartot. Man jis baisiai nepatiko, nes smirdėjo pienu blush2.gif MB uostė, jam nieko, o man blink.gif
Laikykimės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmentina @ 2007 11 16, 14:59)
O šį purškalą galima ir profilaktiškai naudoti ar tik intensyvaus  slinkimo metu ?  4u.gif

Galima ir profilaktiskai, bet tada reikia kur kas reciau naudoti. As jau nebeturiu dezutes, kur buvo visos naudojimo instrukcijos, bet kiek pamenu, tai esant chroniskam plauku slinkimui naudoti kasdien ir du kartus per diena (kaip jau aprasiau) bent menesi, po to palaikomoji faze dar apie pora menesiu bet jau reciau - pvz. du - tris kartus per savaite ir galima purksti abu purskalus tik is ryto, arba abu tik vakare. Atsimenu, kad ten buvo parasyta, kad galima naudoti ir nescioms ar po gimdymo.

Dar yra tos pacios firmos kapsules. As buvau pasiryzusi ir jas nusipirkti, bet man neleido. Sake, kad reikia naudoti tik viena is ju.
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 11 02, 01:56)
o kaip issiaiskinai, kad tuos miltukus reik supilt i vidu? as jau baigiu naudot pakuote, ir nieko nepadeda, galvojau sh visiskas, bet jei reikia tuos miltukus subert tai cia ir pakastas suo  doh.gif ant pakuotes nieko nepamineta apie tuos miltukus  g.gif

Naudojau ir as sia priemone - sampuna, ampules, ta skysti uz dvidesimt lt, kur miltelius reikia ipilti ir suplakti (nepamenu pavadinimo) ir purskiama kondicionieriu. Zodziu viska dariau, kaip reikia, isleidau penkis šitus lt... ir galiu pasakyt rezultatai nebuvo stebetini. Gal tuo momentu plaukai kiek gyvesni tapo: pradejo labiau banguotis ir pan., bet is esmes rezultas buvo trumpalaikis... tikrai ne stebuklai... Dabar skaitineju ir ieskau informacijos toliau smile.gif
Atsakyti
o aš jau nuleidau rankas, pati sveika, kraujas geras visa kita irgi, o plaukai kaip išdurnėję bėgas.Spjoviau ant tų niekšų, jei ką tai nebebus gaila nukirpt. Niekada neturėjau trumpų plaukų, tai dabar galėsiu išbandyt kokią ekstrym šukuoseną, nusipirksiu gražų peruką... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 11 18, 21:36)
o aš jau nuleidau rankas, pati sveika, kraujas geras visa kita irgi, o plaukai kaip išdurnėję bėgas.Spjoviau ant tų niekšų, jei ką tai nebebus gaila nukirpt. Niekada neturėjau trumpų plaukų, tai dabar galėsiu išbandyt kokią ekstrym šukuoseną, nusipirksiu gražų peruką...  verysad.gif

laikykis, neliudek console.gif svogunu sultis esi isbandziusi?
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 11 18, 20:36)
o aš jau nuleidau rankas, pati sveika, kraujas geras visa kita irgi, o plaukai kaip išdurnėję bėgas.Spjoviau ant tų niekšų, jei ką tai nebebus gaila nukirpt. Niekada neturėjau trumpų plaukų, tai dabar galėsiu išbandyt kokią ekstrym šukuoseną, nusipirksiu gražų peruką...  verysad.gif

man tas pats. tik tiek, kad aš žinau priežastį, bet kas iš to, plaukų pusės vis tiek jau nebėra. ir visiškai neperdedu. pačiai net nesinori tuo tikėt, bet labai jaučiasi, kad tik pusė beliko. buvo daug, o dabar - zuikio ašaros sad.gif pusė metų intensyvaus slinkimo ir dar pabaigos nesimato cray.gif net nesinori apie tai galvot...
Atsakyti
Nezinau, ar kada kalbejote sia tema, bet noreciau paklausti tu, kurios skundziasi, kad labai plaukai slenka - kiek jums tu plauku per diena isslenka?

Man kuokstais lyg ir neslenka, bet po kiekvieno plovimo (plaunu kasdien) apie 40-50 tikrai issukuoju, o is viso per diena apie 70-80 iskrenta. Ir nezinau, ar tai normalu, ar per daug?

Prasaus, pasidalinkit savo patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaLux @ 2007 11 19, 13:45)
Nezinau, ar kada kalbejote sia tema, bet noreciau paklausti tu, kurios skundziasi, kad labai plaukai slenka - kiek jums tu plauku per diena isslenka?

Man kuokstais lyg ir neslenka, bet po kiekvieno plovimo (plaunu kasdien) apie 40-50 tikrai issukuoju, o is viso per diena apie 70-80 iskrenta. Ir nezinau, ar tai normalu, ar per daug?

Prasaus, pasidalinkit savo patirtim  4u.gif

tai labai mazai, gali but rami 4u.gif
svogunu sultis bandziau, bet mastau.gif po keliu kartu man tokie pykinimai nuo to kvapo prasidejo, jog pamaniau ar tik ne pries gandru skrydi hihihi.gif deja nei gandro nei plauku.
katalike nesisielok, ateis svente ir i tavo kiema mirksiukas.gif
Atsakyti