Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

O kam siųst jei siūlo pasilikt? biggrin.gif gi tik pinigus už siuntimą išmesi... Ar aš ne taip suprantu, kad šiaip ar taip jie pinigus gražins g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 12 29, 15:53)
O kam siųst jei siūlo pasilikt? biggrin.gif gi tik pinigus už siuntimą išmesi... Ar aš ne taip suprantu, kad šiaip ar taip jie pinigus gražins g.gif

Is laisko sprendziant jie abejoja ar gauti kvepalai fuflo..Siusciau kad irodyt kad neatrodytu taip kad ir kvepalus pasilieku ir pinigus atgaunu..Niu as principinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute91 @ 2007 12 28, 21:14)
4u.gif kaip pasiziuriu,net raides"D&G light blue" turetu buti truputi zemiau parasytos.

Ne sesyt schmoll.gif

Dalbara, kai nuėmei tą sidabrinį galą, ten dar buvo plastmasinis toks daiktas? biggrin.gif Nes man tas sidabrinis vos nusitraukė (nu kaipgi aš nepabandysiu, kai pamačiau, kad įmanoma) o po juo yra nejudantis plastmasinis karkasas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 29 gruodžio 2007 - 20:29
ar kas pirkot kvepalus is kaunietes grazinutee?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 29, 15:31)
Is laisko sprendziant jie abejoja ar gauti kvepalai fuflo..Siusciau kad irodyt kad neatrodytu taip kad ir kvepalus pasilieku ir pinigus atgaunu..Niu as principinga blush2.gif

aisku , kad reiktu siust atgal juos, be to, kam fuflas reikalingas
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 12 30, 01:47)
aisku , kad reiktu siust atgal juos, be to, kam fuflas reikalingas

Tai va ka as ir sakau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš nemėtyčiau pinigų siuntimo išlaidoms, kokie ten principai, patys gi pilna tu kvepalų turi, žmona naudoja, tai puikiai žino koks ten fuflo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 29, 19:54)
Ne sesyt  schmoll.gif
Dalbara, kai nuėmei tą sidabrinį galą, ten dar buvo plastmasinis toks daiktas? biggrin.gif Nes man tas sidabrinis vos nusitraukė (nu kaipgi aš nepabandysiu, kai pamačiau, kad įmanoma) o po juo yra nejudantis plastmasinis karkasas smile.gif

unsure.gif nu nieko ten nebuvo unsure.gif

QUOTE(Pause @ 2007 12 30, 13:13)
Aš nemėtyčiau pinigų siuntimo išlaidoms, kokie ten principai, patys gi pilna tu kvepalų turi, žmona naudoja, tai puikiai žino koks ten fuflo g.gif

Kvepalus leido pasilikti assa.gif o pinigus jau grąžino rolleyes.gif yahoo.gif

gal kas norit - padovanosiu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 30 gruodžio 2007 - 15:43
QUOTE(Dalbara @ 2007 12 30, 16:41)
unsure.gif nu nieko ten nebuvo  unsure.gif
Kvepalus leido pasilikti assa.gif o pinigus jau grąžino  rolleyes.gif yahoo.gif

gal kas norit - padovanosiu laugh.gif

Sveikinu 4u.gif pinigeliu atgavai... o ta fufliaka ismesk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 12 30, 16:58)
Sveikinu  4u.gif  pinigeliu atgavai... o ta fufliaka ismesk  mirksiukas.gif

o kam ismest? pasiulyt merginom galima. juk pilna tokiu, kurios net nemato reiklao pirkt originalu, nes juk "fuflai niekuo nesiskiria nuo originalu " bigsmile.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
palik tualetui gaivint irnesakyk.gif as tai irgi siaip siusciau is principo ir kad isitikintu, kaip akivaizdziai matosi, kad netikri. bet kadangi tai reikalauja pastangu ir dar pinigu svaistymo, tai turbut patingeciau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 30, 18:07)
o kam ismest? pasiulyt merginom galima. juk pilna tokiu, kurios net nemato reiklao pirkt originalu, nes juk "fuflai niekuo nesiskiria nuo originalu "  bigsmile.gif  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Aaaaaaa, nu jo, nebent tokios nupirks thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti