Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

Gal Tu įmesk mums nuotrauką (pačios darytą) smile.gif
Atsakyti
paskutini karta taip apsisoviau kad negaliu schmoll.gif ,drauge paliko meginuka,jis man patiko,bendradarbe buvo sakiusi kad gauna is kazkur pigiau,tai as ir paprasiau,nors ji mane perspejo,kad is ten pirko ir nepatenkinta nes nelaiko kvapo,bet kur gi tau,labainoriu ir viskas,gavau...ir ka kol isipurski kvepia,o po to nieko,vat tau ir pigiau,jie sarmoj 100ml kainuoja 269lt,o as nusipirkau uz 90lt,tai ka noret?pasimokiau tikra tiesa,skupas moka 2 kartus doh.gif
Atsakyti
Nu bet ir pati žiopla blush-anim-cl.gif jei sakė draugė, kad blogai laiko ir visa kita biggrin.gif Kitąsyk žinosi tongue.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau ir susimąsčiau g.gif Ar gali tas faktas "blogai laiko" reikšt, kad kvepalai padirbti g.gif
Kadaise svaigau nuo Gabriela Sabatini Wild Wind. Bet kai juos nusipirkau (Sarmoj), tai iš prdžių atrodė, kad labai trumpai laiko, o galiausiai purkšdama iš vis kvapo pradėjau nebejaust unsure.gif , nors aplinkiniai sakydavo, kad kvepiu unsure.gif
Tas pats buvo ir su Pierre Cardin kvepaliukais (pavadinimo nebeatsimenu blush2.gif )...toks jausmas, kad laikydavo kokį pusvalandį, ne daugiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 03, 19:20)
Prisiskaičiau ir susimąsčiau  g.gif  Ar gali tas faktas "blogai laiko" reikšt, kad kvepalai padirbti  g.gif
Kadaise svaigau nuo Gabriela Sabatini Wild Wind. Bet kai juos nusipirkau (Sarmoj), tai iš prdžių atrodė, kad labai trumpai laiko, o galiausiai purkšdama iš vis kvapo pradėjau nebejaust  unsure.gif , nors aplinkiniai sakydavo, kad kvepiu  unsure.gif
Tas pats buvo ir su Pierre Cardin kvepaliukais (pavadinimo nebeatsimenu blush2.gif )...toks jausmas, kad laikydavo kokį pusvalandį, ne daugiau  blink.gif

Gaivūs kvapai sudaro lengvumo, nepatvarumo įspūdį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu labai patenkinta forume pirktu kvepalu testeriu. Kvapas islieka nuo ryto iki pat velaus vakaro. Iki tol, kol nenusimaudai, tada jau duso zele kvepi. smile.gif Zodziu patenkinta labai. Kitur kvepalu nepirksiu daugiau. Tuo labiau, kad kaina dvigubai mazesne gaunasi. is pradziu abejojau ar bus tikrai originalus uz tokia kaina, taciau pardaveja buvo garantuota uz savo preke, pirmiausiai atsiunte man juos, ir pasake jog tuomet kada isitikinsiu, jog kveplai istiesu ne padielka, tuomet pervesiu pinigelius. smile.gif taip ir padariau, pervedziau kada isitikinau biggrin.gif thumbup.gif O idomu, ar buna padielkiniu testeriu? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2008 01 04, 05:17)
Esu labai patenkinta forume pirktu kvepalu testeriu. Kvapas islieka nuo ryto iki pat velaus vakaro. Iki tol, kol nenusimaudai, tada jau duso zele kvepi. smile.gif  Zodziu patenkinta labai. Kitur kvepalu nepirksiu daugiau. Tuo labiau, kad kaina dvigubai mazesne gaunasi.  is pradziu abejojau ar bus tikrai originalus uz tokia kaina, taciau pardaveja buvo garantuota uz savo preke, pirmiausiai atsiunte man juos, ir pasake jog tuomet kada isitikinsiu, jog kveplai istiesu ne padielka, tuomet pervesiu pinigelius.  smile.gif  taip ir padariau, pervedziau kada isitikinau biggrin.gif  thumbup.gif  O idomu, ar buna padielkiniu testeriu? g.gif  rolleyes.gif

Apie kokius kvepalus čia kalbi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 01 04, 14:07)
Apie kokius kvepalus čia kalbi? g.gif

moschino- couture
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2008 01 04, 06:17)
Esu labai patenkinta forume pirktu kvepalu testeriu. Kvapas islieka nuo ryto iki pat velaus vakaro. Iki tol, kol nenusimaudai, tada jau duso zele kvepi. smile.gif  Zodziu patenkinta labai. Kitur kvepalu nepirksiu daugiau. Tuo labiau, kad kaina dvigubai mazesne gaunasi.  is pradziu abejojau ar bus tikrai originalus uz tokia kaina, taciau pardaveja buvo garantuota uz savo preke, pirmiausiai atsiunte man juos, ir pasake jog tuomet kada isitikinsiu, jog kveplai istiesu ne padielka, tuomet pervesiu pinigelius.  smile.gif  taip ir padariau, pervedziau kada isitikinau biggrin.gif  thumbup.gif  O idomu, ar buna padielkiniu testeriu? g.gif  rolleyes.gif

gal gali parasyt is kur pirkai? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2008 01 04, 06:17)

Atsakyti
QUOTE(zuvis @ 2008 01 04, 23:46)
Papildyta:

Taip, pirkau pas sekme. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2008 01 05, 04:33)
Taip, pirkau pas sekme. 4u.gif

cia man atrodo "skelei" reklama sekmei... cool.gif

o del laikymo kvepalu tai man atrodo visi iki vieno kvepalai man pranyksta kvapas po kokiu triju valandu.......nors kiti uzuodzia dar......bet uzutat kai kita diena ar net po keleto dienu pauostau rubus jie vis dar kvepia kvepalais...taip kad man atrodo musu uosle apsipranta ta karta ir nebejaucia kvepalu....
Atsakyti
Merginos, labai noreciau suzinoti, kokia jusu nuomone,apie cia prekiaujamus kvepaliukus blush2.gif As jau esu uzsisakius, tai sakyciau originalai, bet nelabai as ismanau blush2.gif Dabar drauge paprase uzsakyti, o jinau jau grieztai nori originaliu, bet kokiu neperka 4u.gif
Tiesiog idomu, ka jus manote?
http://www.fragrance...051042b3719a951
kainos tai tiesiog puikios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 06 sausio 2008 - 02:40