Gal Tu įmesk mums nuotrauką (pačios darytą)

paskutini karta taip apsisoviau kad negaliu
,drauge paliko meginuka,jis man patiko,bendradarbe buvo sakiusi kad gauna is kazkur pigiau,tai as ir paprasiau,nors ji mane perspejo,kad is ten pirko ir nepatenkinta nes nelaiko kvapo,bet kur gi tau,labainoriu ir viskas,gavau...ir ka kol isipurski kvepia,o po to nieko,vat tau ir pigiau,jie sarmoj 100ml kainuoja 269lt,o as nusipirkau uz 90lt,tai ka noret?pasimokiau tikra tiesa,skupas moka 2 kartus

Nu bet ir pati žiopla
jei sakė draugė, kad blogai laiko ir visa kita
Kitąsyk žinosi

Prisiskaičiau ir susimąsčiau
Ar gali tas faktas "blogai laiko" reikšt, kad kvepalai padirbti
Kadaise svaigau nuo Gabriela Sabatini Wild Wind. Bet kai juos nusipirkau (Sarmoj), tai iš prdžių atrodė, kad labai trumpai laiko, o galiausiai purkšdama iš vis kvapo pradėjau nebejaust
, nors aplinkiniai sakydavo, kad kvepiu
Tas pats buvo ir su Pierre Cardin kvepaliukais (pavadinimo nebeatsimenu
)...toks jausmas, kad laikydavo kokį pusvalandį, ne daugiau

Kadaise svaigau nuo Gabriela Sabatini Wild Wind. Bet kai juos nusipirkau (Sarmoj), tai iš prdžių atrodė, kad labai trumpai laiko, o galiausiai purkšdama iš vis kvapo pradėjau nebejaust

QUOTE(DODA @ 2008 01 03, 19:20)
Prisiskaičiau ir susimąsčiau
Ar gali tas faktas "blogai laiko" reikšt, kad kvepalai padirbti
, nors aplinkiniai sakydavo, kad kvepiu
)...toks jausmas, kad laikydavo kokį pusvalandį, ne daugiau 

Gaivūs kvapai sudaro lengvumo, nepatvarumo įspūdį.

Esu labai patenkinta forume pirktu kvepalu testeriu. Kvapas islieka nuo ryto iki pat velaus vakaro. Iki tol, kol nenusimaudai, tada jau duso zele kvepi.
Zodziu patenkinta labai. Kitur kvepalu nepirksiu daugiau. Tuo labiau, kad kaina dvigubai mazesne gaunasi. is pradziu abejojau ar bus tikrai originalus uz tokia kaina, taciau pardaveja buvo garantuota uz savo preke, pirmiausiai atsiunte man juos, ir pasake jog tuomet kada isitikinsiu, jog kveplai istiesu ne padielka, tuomet pervesiu pinigelius.
taip ir padariau, pervedziau kada isitikinau
O idomu, ar buna padielkiniu testeriu?

QUOTE(Puikiausioji @ 2008 01 04, 05:17)
Esu labai patenkinta forume pirktu kvepalu testeriu. Kvapas islieka nuo ryto iki pat velaus vakaro. Iki tol, kol nenusimaudai, tada jau duso zele kvepi.
Zodziu patenkinta labai. Kitur kvepalu nepirksiu daugiau. Tuo labiau, kad kaina dvigubai mazesne gaunasi. is pradziu abejojau ar bus tikrai originalus uz tokia kaina, taciau pardaveja buvo garantuota uz savo preke, pirmiausiai atsiunte man juos, ir pasake jog tuomet kada isitikinsiu, jog kveplai istiesu ne padielka, tuomet pervesiu pinigelius.

Apie kokius kvepalus čia kalbi?

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 01 04, 14:07)
moschino- couture
QUOTE(Puikiausioji @ 2008 01 04, 06:17)

gal gali parasyt is kur pirkai?

Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2008 01 04, 06:17)

gal gali parasyt is kur pirkai?

QUOTE(zuvis @ 2008 01 04, 23:46)
Taip, pirkau pas sekme.

QUOTE(Puikiausioji @ 2008 01 05, 04:33)
cia man atrodo "skelei" reklama sekmei...

o del laikymo kvepalu tai man atrodo visi iki vieno kvepalai man pranyksta kvapas po kokiu triju valandu.......nors kiti uzuodzia dar......bet uzutat kai kita diena ar net po keleto dienu pauostau rubus jie vis dar kvepia kvepalais...taip kad man atrodo musu uosle apsipranta ta karta ir nebejaucia kvepalu....
Merginos, labai noreciau suzinoti, kokia jusu nuomone,apie cia prekiaujamus kvepaliukus
As jau esu uzsisakius, tai sakyciau originalai, bet nelabai as ismanau
Dabar drauge paprase uzsakyti, o jinau jau grieztai nori originaliu, bet kokiu neperka
Tiesiog idomu, ka jus manote?
http://www.fragrance...051042b3719a951
kainos tai tiesiog puikios

Tiesiog idomu, ka jus manote?
http://www.fragrance...051042b3719a951
kainos tai tiesiog puikios