Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Dalbara @ 2008 01 08, 12:18)
lotuliukas.gif tik neapasisiok  lotuliukas.gif  o tai gausis Calvin  Clein laugh.gif

Va va... mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
As tai tokia ideja subrandinau, kad i sia tema reiktu pakviesti Daniele is skelbimu lentos, nes ji pardavineja ir neoriginalius kvepalus, kad ji mus paprotintu kaip tuos neoriginalus atskirti nuo originalu, kokie tie pozymiai.
As net sumokeciau uz tokia informacija. Bet pati pakviesti as nedristu blush2.gif

Dalbara, o tai gal tavo gautieji tik labai pasene g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 01 08, 14:48)

is sviesiai riuuuzavos spalvos pavirto i sooodriai geltonus, o nuo senatves ir plaukeliu viduj prizele hihihi.gif
Atsakyti
nu bet ir slyksciai atrodo laugh.gif o dar tie plaukai bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 01 08, 15:48)
As tai tokia ideja subrandinau, kad i sia tema reiktu pakviesti Daniele is skelbimu lentos, nes ji pardavineja ir neoriginalius kvepalus, kad ji mus paprotintu kaip tuos neoriginalus atskirti nuo originalu, kokie tie pozymiai.
As net sumokeciau uz tokia informacija. Bet pati pakviesti as nedristu blush2.gif

Auksine mintis thumbup.gif Ar jau igyvendinta?
Atsakyti
Jei niekas ne prieš tongue.gif - papasakosiu aš kaip atskiriu tikrus ir padirbtus kvepalus...kalbėsiu tik apie CD ir Chanel, nes jų daugiausia turėjau ir jau galiu atpažinti laisvai...
Lengviausia yra atskirti, kai jau esi turėjęs (blogiausiu atveju - matęs) originalią pakuotę. Man pačiai (kažkur buvau skaičiusi) svarbiausia, kad būtų ant dėžutės dekodas, o dažniausia prie dekodo yra įspaustas 4 skaičių kombinacija (CD, Chanel) , kuri turi sutapti su ant buteliuko išgraviruotais tais pačiais skaičiais. Tai man pagrindinis kriterijus...
Šiaip žinau daugiau niuansų, bet nesu ekspertė, tad galiu ir klysti. Bet paskutiniu laiku - perku TIK originalius... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 01 08, 15:37)
Jei niekas ne prieš  tongue.gif  - papasakosiu aš kaip atskiriu tikrus ir padirbtus kvepalus...kalbėsiu tik apie CD ir Chanel, nes jų daugiausia turėjau ir jau galiu atpažinti laisvai...
Lengviausia yra atskirti, kai jau esi turėjęs (blogiausiu atveju - matęs) originalią pakuotę. Man pačiai (kažkur buvau skaičiusi) svarbiausia, kad būtų ant dėžutės dekodas, o dažniausia  prie dekodo yra įspaustas 4 skaičių kombinacija (CD, Chanel) , kuri turi sutapti su ant buteliuko išgraviruotais tais pačiais skaičiais. Tai man pagrindinis kriterijus...
Šiaip žinau daugiau niuansų, bet nesu ekspertė, tad galiu ir klysti. Bet paskutiniu laiku - perku TIK originalius... 4u.gif

O tai pas neoriginalus ju nebudavo, taip reikia suprasti?
Papildyta:
QUOTE(leliux @ 2008 01 08, 15:07)
is sviesiai  riuuuzavos spalvos pavirto i sooodriai geltonus, o nuo senatves ir plaukeliu viduj prizele hihihi.gif

Gaila, sia savaite nevaziuosiu i Palanga, gal gyvai parodytu. Sakau gal ten susidrumstes. Stovejo pas zmogu 10 metu, o dabar pardave g.gif Nors aisku, ka tas guodzia, bet nors neprisisiota doh.gif
Atsakyti
Manau, kad padirbinėtojams pakankamai sunku būtų ir techniškai sudėtinga tai padaryti. Neoriginalą buvau pirkusi ebay CD Dune, jau esu rašiusi kažkurioje temoje - tai ten apie dekodą nešneku - nes jo nebuvo, bet net ant pakuotės buvo užrašyta talpa 1 fl.oz, kai pirkau 100 ml lotuliukas.gif
Esu mačiusi neoriginalų CD MISS DIOR CHERIE - draugė buvo nusipirkusi, o aš tuo metu turėjau originalą - tai nebuvo ant "fuflo" jokių dekodų, jokių skaičių - nei ant buteliuko, nei ant dėžutės, o jau stiklas, kvapas ir tt- nėra net ką kalbėti...Bet tą gali įvertinti tik tada , kai jau turi ką palyginti 4u.gif mirksiukas.gif
Taip - atsakau į SEEME klausimą - iš mano patirties - ant neoriginalų - nesu mačiusi dekodų 4u.gif
Tokie būtų mano pastebėjimai šia opia daugeliui tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 08 sausio 2008 - 16:00
Gaila, sia savaite nevaziuosiu i Palanga, gal gyvai parodytu. Sakau gal ten susidrumstes. Stovejo pas zmogu 10 metu, o dabar pardave g.gif Nors aisku, ka tas guodzia, bet nors neprisisiota doh.gif

tai kad eternity moment isleisti viso labo 2005metais. nebutu speje tiek nugeltonyti ir dar apzelti mastau.gif
Atsakyti
O as siandien buvau uzejus i kazkokia neaiskos kilmes rusiskos (pagrinde) kosmetikos parduotuve (panasi i Koslina) ir kaip tik pataikiau ant akcijos bigsmile.gif "Kvepaliukai CB 4.90Lt, sena kaina: 6.50" Na negalejau tokios progos praleisti, pasiziurejau per atstuma, kas te tokio (rankom liesti raritetu neleido unsure.gif ), tai nusiziurejau sau Carlo Basi (berods taip, o gal Bassi unsure.gif ) kvepaliukus L'Eau Odyssey wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 08 sausio 2008 - 15:55

Palaikysiu galėsi pasižiūrėt laugh.gif ir pasikvėpint leisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na merginos, jūs šiandien tai duodat. Ne aš viena jaučiu šiandien prie kompo apsiašarojusi nuo juoko sėdžiu lotuliukas.gif
Atsakyti