Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Dalbara @ 2008 01 08, 15:58)
Palaikysiu galėsi pasižiūrėt laugh.gif ir pasikvėpint leisiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O ka su Light Blue padarei?
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 01 08, 16:15)
O ka su Light Blue padarei?

Ranka nekyla lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane pribloske Danieles postas skelbimu lentoje. Ten ji raso, kad idejo nuotrauka originaliu kvepalu, nes tie originalieji isvaizda niekuom nesiskiria blink.gif Parasykit jai kas nors blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2008 01 08, 16:20)
Ranka nekyla  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai apziurek ir vienus ir kitus, ar yra skaiciukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 01 08, 16:22)
Mane pribloske Danieles postas skelbimu lentoje. Ten ji raso, kad idejo nuotrauka originaliu kvepalu, nes tie originalieji isvaizda niekuom nesiskiria blink.gif Parasykit jai kas nors blush2.gif  ax.gif
Papildyta:
tai apziurek ir vienus ir kitus, ar yra skaiciukai bigsmile.gif

ant paskutinių tikrai nieko nėra schmoll.gif schmoll.gif nei lipdukų nei užrašų.

O kur Danielės tas postas nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2008 01 07, 09:43)
Parduodu Franck Olivier 75 ml., edp, kaina 120 lt.
user posted image
Clinique Happy, 30 ml., kaina 80 lt.
user posted image
Gucci Pour homme, 100 ml., testeris be kamstuko, kaina 150 lt.
user posted image
Ralph Lauren Romance Silver man, 100 ml., testeris su kamstuku, kaina 160 lt.
user posted image
Neoriginalus Carolina Herrera 212 Sexy, 60 ml., kaina 70 lt. Nuotrauka originalo is parfumeriojs saito, kadangi atrodo kvepalai lygiai taip pat.  REZERVUOTI 4u.gif
user posted image
Neoriginalus kvepalai po 20 ir 35 ml. kaina nuo 13 lt.

Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 08, 16:54)
O as siandien buvau uzejus i kazkokia neaiskos kilmes rusiskos (pagrinde) kosmetikos parduotuve (panasi i Koslina) ir kaip tik pataikiau ant akcijos  bigsmile.gif "Kvepaliukai CB 4.90Lt, sena kaina: 6.50" Na negalejau tokios progos praleisti, pasiziurejau per atstuma, kas te tokio (rankom liesti raritetu neleido  unsure.gif ), tai nusiziurejau sau Carlo Basi (berods taip, o gal Bassi  unsure.gif ) kvepaliukus L'Eau Odyssey  wub.gif

O kad raritetu rankytemis liesti negalima, tai gal ir pauostyti - niu, niu, niu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 01 08, 16:51)
O kad raritetu rankytemis liesti negalima, tai gal ir pauostyti - niu, niu, niu g.gif  g.gif  g.gif

Tai jo, teks klot visus 4 litus ir 90 centu ir pirkti ant nematuskiu, ka daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 01 07, 22:53)
Mano fufliakų kolekcija  lotuliukas.gif  dar vieni iš ebay  lotuliukas.gif gal kam myžalų laugh.gif sorry nesusilaikiau  doh.gif

bet tau tai ir sekasi.... jau bijosiu i ebay kazka pirkti
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 04, 01:08)
Radau straipsnį, kurio nuorodą viena iš forumiečių kiek anksčiau buvo įkėlusi Kvepalų išparduotuvės skyrelyje:

http://www.panevezio...p...0&Itemid=52

absoliuti nesamone!
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2008 01 08, 19:26)
absoliuti nesamone!

Ne visiškai viskas nesąmonė, bet kai kur nusikalbėjo truputį hihihi.gif
Atsakyti
Mano irgi visų kvepaliukų lipdukai tik apačioje... Įdomu, iš kur straipsnio autorė ištraukė tokią nesąmonę, kad jie turi būti ant šono...
Visa kita buvo tikrai įdomi ir naudinga informacija.
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 01 08, 22:23)
Mano irgi visų kvepaliukų lipdukai tik apačioje... Įdomu, iš kur straipsnio autorė ištraukė tokią nesąmonę, kad jie turi būti ant šono...
Visa kita buvo tikrai įdomi ir naudinga informacija.

Ir mano - apačioje, tik L'Instant de Guerlain šone g.gif
Atsakyti