Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

voveriena > mano supratimu, tu nusipirkai normalius, originalius kvepalus. O kvapas skyrėsi, nes bandei iš testerio, ilgai stovėjusio po lempomis. Manau, normalu, kad dėžutėje tupėjęs kvapas buvo stipresnis.

Stipresnis, tai reiskia spiritinis?
Kazkodel kitur pirkti kvepalai nesiskiria nuo Kristianos testeriu mirksiukas.gif
Atsakyti
O "kitur" yra kur? Aš, aišku, galiu klysti. Ar buvai dar kada įsigijus Trouble? Ar jie skyrėsi nuo anų, "neoriginalių"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 29 vasario 2008 - 12:10
O "kitur" yra kur? Aš, aišku, galiu klysti. Ar buvai dar kada įsigijus Trouble? Ar jie skyrėsi nuo anų, "neoriginalių"?

ne, nesu turejus blush2.gif . Bet netikiu, kad normalu toks skirtumas tarp testeriu ir paprastu kvepalu...O dabar uzsisakineju is interneto, arba perku pas Alioshka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 02 29, 12:26)
ne, nesu turejus blush2.gif . Bet netikiu, kad normalu toks skirtumas tarp testeriu ir paprastu kvepalu...O dabar uzsisakineju is interneto, arba perku pas Alioshka smile.gif

internetinese parduotuvese daaaaug daugiau fuflo buna nei Kristianoj biggrin.gif (as irgi netikiu, kad Kristianoj nusipirkai paddielke blush2.gif )
Atsakyti
Neseniai maciau laida, kurioj Izolda Rukavisnikova sake, kad labai kruopsciai renkasi ka uzsakinet i Kristiana biggrin.gif Na gal ji ten apie Mega Kristiana kalbejo, nes ji ten direktore ar pan., bet as vistiek netikiu, kad Kristianose fuflo pardavineja g.gif
Atsakyti
as vistiek netikiu, kad Kristianose fuflo pardavineja

Galiu padovanot tuos kvepalus, kam reikia. Jei manot, kad ten ne fuflo, galesit naudotis i sveikata ( aisku, dali as jau nupurskaiu " kvepindama" masina) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 02 29, 12:55)
Galiu padovanot tuos kvepalus, kam reikia. Jei manot, kad ten ne fuflo, galesit naudotis i sveikata ( aisku, dali as jau nupurskaiu " kvepindama" masina) biggrin.gif

jei jie man patiktu paimciau mielu noru bigsmile.gif bet speju greit ir taip atsiras norinciu 4u.gif
Atsakyti
Aš priglausčiau, bet tau su manim vieni nuostoliai gausis. Visgi siųst tektų. Nors kvapas šaunus smile.gif
Atsakyti
nu siust tai ne, ale jei norit kuri, ryt atsitempsiu darba, Svitrigailos g. biggrin.gif
Tik nepamenu, kiek like ju, bet jei kuri salia busit, galesit uzbegt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 02 29, 14:09)
nu siust tai ne, ale jei norit kuri, ryt atsitempsiu darba, Svitrigailos g. biggrin.gif
Tik nepamenu, kiek like ju, bet jei kuri salia busit, galesit uzbegt biggrin.gif

O gal gali ta kvapa nors kiek apibudinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 02 28, 12:09)
nu as tai tikrai esu paddielke nusipirkus Kristianoj rolleyes.gif

QUOTE(voveriena @ 2008 02 28, 13:25)
Boucheron " trouble". Buteliukas buvo be priekaistu, bet vietoj vanilionio muskuso " kvepejo" grynu spiritu biggrin.gif  Bet ir tas laikesi 5 min doh.gif

QUOTE(voveriena @ 2008 02 29, 12:48)
turejus ne, tik visad , idama i Kristiana, kvepindavaus testeriniais, mat noredavau paziuret, koks kvapas islieka, praejus ilgesniam laikui smile.gif

butent, kad maniskaii isvaizda buvo nepriekaistingi!!! Bet jei istorija pasikartotu, eiciau aiskintis, turbut. nes mokejau 200 lt g.gif

Labai idomu skaityti. O dar idomiau tai, tai Kristiana niekada neprekiavo Boucheron. biggrin.gif
Atsakyti
Kristiana niekada neprekiavo Boucheron.

tada gal Sarmoj pirkau, pries 3 metus tai buvo, galejau apsirikt g.gif Bet koks skirtumas, Sarma ar Kristana, vis tiek reikalavimai tie patys..
Atsakyti