Niu, nžn

... Kažkada per skelbimą esu pirkusi Chanel "COCO Mademoiselle" kvepalus 100 ml. Pigiau, aišku, nei Kristutėj, bet ne taip jau visai ir pigiai - už 180 Lt. Pardavėja pasitaikė be galo maloni, visaip įtikinėjo, aiškino ir įrodinėjo, jag tai - tikrai originalas. Na, kažkaip nekilo abejonių, nes ji man taip nuodugniai ir, rodos, nuoširdžiai viską išdėstė, net čekiuką nufotkino, kur ir už kiek užsienyje pirko, taigi beliko tik susigundyti ir nusipirkti, nes laaabaiii jau jų norėjau

Kai gavau, ne iš karto supratau, kad parsisiunčiau vis gi padielkę, teko draugės pagalbos prašyti, nes ji kaip tik, berods, Gariūnuose ant bajerio pabandymui už 60 ar 70 Lt buvo nusipirkusi puflo. Sulyginome pakuotes, buteliukus - nu vienas prie vieno

Vadinasi, mane apgavo, nors dar prieš tai man buvo kilęs įtarimas, kai tie EDP laikydavosi vos kelias valandas, be to, ir kvapas papurškus jau toks spiritinis

Vėliau sesuo parvežė originalius, tai tada galutinai įsitikinau, kad ten buvo neoriginalūs: skyrėsi ir kvepalų spalva, ir net pats kvapas