Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Seeme @ 2008 02 16, 10:25 )
Taip taip, pamenu. Ir 5 svarai uz juos per daug, mano asmenine nuomone.

šiuo atveju pardavė už 10 doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, neturejau galimybes perskaityt visos temos, gal jau kazka apie tai raset, bet is braskiu gavau Nina Ricci - Nina kvepalus 80 ml. Ir is karto pradarius kilo itarimas, kad jie padirbti doh.gif Visa ta gelezine detale juda, viso buteliuko spalva netolygi, vienoj vietoj spalva tamesne, apacioj nera lipduko, o tik ant pacio jo dugno uzrasytas pavadinimas, kur pagaminta ir turis. O gal to lipduko ir neturi but? Ir dar ant pacio buteliuko sono yra kazkoks keturiu skaiciu kodas. Gal kuri turite 80 ml ir galetumet man pasakyt ar ir pas jus ant buteliuko yra tokie patys pozymiai verysad.gif Labai nuliudau, nes tikejau, kad ten pardavineja normalius kvepalus, o dabar jau nesu tikra verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redgrape: 26 vasario 2008 - 23:29
ant ninos kodas 4 sk ir pas mane yra, lipduko nera apacioj, bet yra isgraviruota. visa kita, kad stiklas nelygus ir detale jjuda, tai neisivaizduoju. jei ka, tai as pirkau sarmoj. bet pas mane 50ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 27 vasario 2008 - 08:50
QUOTE(Redgrape @ 2008 02 26, 23:28)
Sveikutes, neturejau galimybes perskaityt visos temos, gal jau kazka apie tai raset, bet is braskiu gavau Nina Ricci - Nina kvepalus 80 ml. Ir is karto pradarius kilo itarimas, kad jie padirbti  doh.gif  Visa ta gelezine detale juda, viso buteliuko spalva netolygi, vienoj vietoj spalva tamesne, apacioj nera lipduko, o tik ant pacio jo dugno uzrasytas pavadinimas, kur pagaminta ir turis. O gal to lipduko ir neturi but? Ir dar ant pacio buteliuko sono yra kazkoks keturiu skaiciu kodas. Gal kuri turite 80 ml ir galetumet man pasakyt ar ir pas jus ant buteliuko yra tokie patys pozymiai  verysad.gif  Labai nuliudau, nes tikejau, kad ten pardavineja normalius kvepalus, o dabar jau nesu tikra  verysad.gif

O tai kodėl nenuėjus į Sarmą ir nepalyginus su gautuoju iš braškių? g.gif Pats patikimiausias būdas. Tuo pačiu puikus šansas ir patį kvapą palyginti, ne tik buteliuko išvaizdą ir kodus.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 27, 09:56)
O tai kodėl nenuėjus į Sarmą ir nepalyginus su gautuoju iš braškių?  g.gif  Pats patikimiausias būdas. Tuo pačiu puikus šansas ir patį kvapą palyginti, ne tik buteliuko išvaizdą ir kodus.

Tai nueisiu as siandien po darbo verysad.gif Susirasiau skaiciukus nuo dezutes, paziuresiu ar tokie patys verysad.gif Svarbiausia, kad ne sau uzsakinejau, o draugei. Vakar vakare leido man ispakuot ir paziuret, tai iskarto isemus pamaciau, kad kazkas netaip. O siandien vakare ji ateis ju atsiimt. Labai bus nesmagu tokius atiduot doh.gif Kai turejau 50 ml kazkada tai kiek pamenu viskas normaliai buvo, o cia kazkokie sviesesni jie, tik vienoj vietoj buteliuko spalva sviesenesne doh.gif Dingo man entuziazmas is braskiu uzsakinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 02 27, 10:57)
Tai nueisiu as siandien po darbo  verysad.gif  Susirasiau skaiciukus nuo dezutes, paziuresiu ar tokie patys verysad.gif Svarbiausia, kad ne sau uzsakinejau, o draugei. Vakar vakare leido man ispakuot ir paziuret, tai iskarto isemus pamaciau, kad kazkas netaip.  O siandien vakare ji ateis ju atsiimt. Labai bus nesmagu tokius atiduot  doh.gif  Kai turejau 50 ml kazkada tai kiek pamenu viskas normaliai buvo, o cia kazkokie sviesesni jie, tik vienoj vietoj buteliuko spalva sviesenesne  doh.gif Dingo man entuziazmas is braskiu uzsakinet  doh.gif

Skaičiukai tai nebūtinai (sakyčiau beveik 100%) nebus tie patys. biggrin.gif Kodas iš 4 skaičių reiškia partijos nr. bei pagaminimo metus. Bet patį buteliuką palyginti ir jo kvapą išmėginti tai būtina, dėl šv. ramybės.
Atsakyti
Niu, nžn g.gif ... Kažkada per skelbimą esu pirkusi Chanel "COCO Mademoiselle" kvepalus 100 ml. Pigiau, aišku, nei Kristutėj, bet ne taip jau visai ir pigiai - už 180 Lt. Pardavėja pasitaikė be galo maloni, visaip įtikinėjo, aiškino ir įrodinėjo, jag tai - tikrai originalas. Na, kažkaip nekilo abejonių, nes ji man taip nuodugniai ir, rodos, nuoširdžiai viską išdėstė, net čekiuką nufotkino, kur ir už kiek užsienyje pirko, taigi beliko tik susigundyti ir nusipirkti, nes laaabaiii jau jų norėjau bigsmile.gif lotuliukas.gif Kai gavau, ne iš karto supratau, kad parsisiunčiau vis gi padielkę, teko draugės pagalbos prašyti, nes ji kaip tik, berods, Gariūnuose ant bajerio pabandymui už 60 ar 70 Lt buvo nusipirkusi puflo. Sulyginome pakuotes, buteliukus - nu vienas prie vieno blink.gif Vadinasi, mane apgavo, nors dar prieš tai man buvo kilęs įtarimas, kai tie EDP laikydavosi vos kelias valandas, be to, ir kvapas papurškus jau toks spiritinis unsure.gif Vėliau sesuo parvežė originalius, tai tada galutinai įsitikinau, kad ten buvo neoriginalūs: skyrėsi ir kvepalų spalva, ir net pats kvapas doh.gif
Atsakyti
perkant is zmoniu tai visko gali pasitaikyt, ypac kai tas zmogus turi kruvas kvepalu, nes man dar kai zmogus pardavineja kokius vienus nepatikusius kvepalus tai dar patikimiau atrodo. bet kaip su firmom? jau iskilo matau ir del braskiu abejones g.gif o kaip del lietuvisku kvepalu parduotuviu- PE, ar perfumit? ar ten orginalai?
Atsakyti
illiusion81 > Mano nuomone, tiek perfumit.lt, tiek PE pardavinėja originalius kvepalus, nors abejojančių atsiranda dėl kiekvienos parduotuvės, nesvarbu, ar tai PE, ar Kristiana.
Atsakyti
nu as tai tikrai esu paddielke nusipirkus Kristianoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 02 28, 13:09)
nu as tai tikrai esu paddielke nusipirkus Kristianoj rolleyes.gif

nieko nebesuprantu unsure.gif tai kur tada pirkt lotuliukas.gif ?
Atsakyti
illiusion81 > ką aš tau ir sakau smile.gif) Nepatenkintų visada bus.
Atsakyti