Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 04, 22:51)
Manau kad taip. smile.gif Chanel 19 yra gėlinis šipras su žalumos natomis. Šiek tiek giminingas Cristale, o jo aromatas primena nukritusių rudens lapų, permerktų lietaus, miško rudenį, vėlyvų rudens gėlių kvapus. mirksiukas.gif Tai nėra gaivus, jaunas kvapas, jis nėra kupinas polėkio ir džiaugsmo, greičiau išmintingas ir brandus, koks ir yra ruduo. Savo nuotaika man jis kiek primena Cartier Le Baiser du Dragon. rolleyes.gif

ačiū, Dolce Vita 4u.gif norimų išbandyti kvepalų sąrašas ilgėja ir ilgėja... rolleyes.gif
Atsakyti
Manau kad taip. smile.gif Chanel 19 yra gėlinis šipras su žalumos natomis. Šiek tiek giminingas Cristale, o jo aromatas primena nukritusių rudens lapų, permerktų lietaus, miško rudenį, vėlyvų rudens gėlių kvapus. mirksiukas.gif Tai nėra gaivus, jaunas kvapas, jis nėra kupinas polėkio ir džiaugsmo, greičiau išmintingas ir brandus, koks ir yra ruduo. Savo nuotaika man jis kiek primena Cartier Le Baiser du Dragon. rolleyes.gif

Nu, te tau, o aš višta visada galvojau, kad tai pavasariniai kvepalai, nes ta žaluma labai jau man tikdavo pavasarį doh.gif Jaučiuos visai durnai blush2.gif po šitiekos metų...
Atsakyti
Sveikos,
aš esu prisiekusi Chanel gerbėja smile.gif Chanel Chance mano favoritai smile.gif
Atsakyti

Gražiai parašei, Dolce Vita 4u.gif
Jau seniai į Chanel 19 dairausi...nes mėgstu netradicinius kvapus, charakteringus, kurie arba patinka, arba yra nekenčiami. biggrin.gif
Tiesiog siūlau visoms mergaitėms, kurios domisi parfumerija, pabandyti kuo daugiau tokių "bjaurių" kvapų. Ir tikrai, laikui bėgant, nosis pradės jausti, kas gi iš tiesų yra ta klasika iš didžiosios raidės. Taip sakant, ir savo nosį reikia treniruoti, kaip kad treniruojame savo kūną sporto salėje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 05 spalio 2007 - 07:56
QUOTE(Africa @ 2007 10 05, 08:55)
Jau seniai į Chanel 19 dairausi...nes mėgstu netradicinius kvapus, charakteringus, kurie arba patinka, arba yra nekenčiami. biggrin.gif
Tiesiog  siūlau visoms mergaitėms, kurios domisi parfumerija, pabandyti kuo daugiau tokių "bjaurių" kvapų. Ir tikrai, laikui bėgant, nosis pradės jausti, kas gi iš tiesų yra ta klasika iš didžiosios raidės. Taip sakant, ir savo nosį reikia treniruoti, kaip kad treniruojame savo  kūną sporto salėje. mirksiukas.gif

būtent drinks_cheers.gif man dažnai būna smalsu kodėl kai kurie kvapai SM peikiami - pagaunu azartą juos pabandyti. Ir tiesa - po truputėlį pastebiu, kad tuos "keistokus" kvapus įmanoma prisijaukinti ir netgi pamėgti. O tuomet ir keisti jie neatrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 05, 07:55)
Tiesiog  siūlau visoms mergaitėms, kurios domisi parfumerija, pabandyti kuo daugiau tokių "bjaurių" kvapų. Ir tikrai, laikui bėgant, nosis pradės jausti, kas gi iš tiesų yra ta klasika iš didžiosios raidės. Taip sakant, ir savo nosį reikia treniruoti, kaip kad treniruojame savo  kūną sporto salėje. mirksiukas.gif

tiesa sakai..... cia offtopic, bet pamaciau, kad visos forume taip peikia Tm Angel, smirda ir pan... nu pati susigundziau pauostyt... pradzioj nustebau koks kvapas savotiskas, kuo ryskejo bazines natos tuo man labiau patiko.... biggrin.gif reikia eiti pasiskaityt i nekenciamu kvepalu tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 10 05, 09:14)
tiesa sakai..... cia offtopic, bet pamaciau, kad visos forume taip peikia Tm Angel, smirda ir pan... nu pati susigundziau pauostyt... pradzioj nustebau koks kvapas savotiskas, kuo ryskejo bazines natos tuo man labiau patiko.... biggrin.gif reikia eiti pasiskaityt i nekenciamu kvepalu tema biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
gavau chanel no5 ... uj koks idomus kvapas... siandien isbandysim .....
Atsakyti
Labas rytas,
Indijaa, na ir kaip? ar dienai tinka ar avkariniai labiau?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 10 05, 09:17)
Labas rytas,

gal labiau vakariniai jie... bet manau, tinka ir dienai , jeigu kas nori labai....
kvapas labai idomus ir iskirtinis... bandysiu "perkasti" juos.... papurskiau ant riesu ... ir ant pirstuko su kuriuo teptelejau prie kaklo.... nenoriu ju uzsipilti... nors jau dabar kirba mintis, kad visgi gal as jiems per jauna
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 04, 16:23)
O kuris Mademoiselle variantas patiko, EDT ar EDP? Pradinės natos man jų gana panašios, bet bazinėse skirtumas jaučiasi. EDT aš labiau vanilę ir saldžius vaisiukus su cinamonu užuodžiu. ax.gif

Na man tai EDP labiau patinka ax.gif nors labai mazai kuo skiriasia kaip ir pati sakai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 10 05, 08:17)

mamulia ,

Su Shance nepalyginsi No 5 biggrin.gif ..... Shance superinis kvapas,o No 5 man jau per sunkus schmoll.gif
Atsakyti