Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Buse @ 2007 10 04, 15:30)
As labiausia noreciau nusipirkti (greitu laiku taip ir padarysiu) COCO Madmoisele, man tas kvapas tiesiog nuostabus, toks tyras ir nekaltas...
Kitiems kvapams jauciuosi dar nesubrendusi kazkaip.
O del chance tai man kazkaip nelabai jis patinka, kvepinciausi jei padovanotu, bet pati nepirkciau...

O kuris Mademoiselle variantas patiko, EDT ar EDP? Pradinės natos man jų gana panašios, bet bazinėse skirtumas jaučiasi. EDT aš labiau vanilę ir saldžius vaisiukus su cinamonu užuodžiu. ax.gif
Atsakyti
Chanel.... wub.gif Coco Mademoiselle man patinka, dar labai vilioja Chance eau fraiche isigyti... kitiem Chanel'io kavapam dar jauciuos nepribrendus.....negaliu ir Chanel'io kosmetikos nepagirti, ji man thumbup.gif
Atsakyti
Is Chanel'iu man skanus tik Coco Mademoiselle, t.y. as pati ji galeciau naudoti. O kiti man tokie atrodo moteriski kvapai, tai as juos vyresniam amziui pasilieku (ir savo mamai dovanoju), juk jei dabar pradesiu tokius naudoti, tai kuo kepinsiuos kai bus 40... mirksiukas.gif
As tokios nuomones, kad viskam savas laikas, ir net jei kvapas buna skanus, bet toks rimtas ir sodrus, tai man visai nesiziuri tuo kvapu pasikvepinusi mergina (kuriai dar nei 30 nera)... tas kvapas kazkaip savo verte praranda g.gif na, cia mano nuomone... tease.gif
O siaip Chanel'io pudrytes man yahoo.gif Pastaruoju metu naudoju Teint Innocence kompaktine good.gif
Atsakyti
QUOTE(Freshi @ 2007 10 04, 17:14)
Is Chanel'iu man skanus tik Coco Mademoiselle, t.y. as pati ji galeciau naudoti. O kiti man tokie atrodo moteriski kvapai, tai as juos vyresniam amziui pasilieku (ir savo mamai dovanoju), juk jei dabar pradesiu tokius naudoti, tai kuo kepinsiuos kai bus 40... mirksiukas.gif
As tokios nuomones, kad viskam savas laikas, ir net jei kvapas buna skanus, bet toks rimtas ir sodrus, tai man visai nesiziuri tuo kvapu pasikvepinusi mergina (kuriai dar nei 30 nera)... tas kvapas kazkaip savo verte praranda  g.gif  na, cia mano nuomone... tease.gif

Gal 40 -ies kaip tik norėsis ko nors lengvesnio, jaunatviškesnio, kokių nors sezoninių Escada. bigsmile.gif
Šiaip tai iš dalies sutinku, kad yra tikrai kai kurie kvapai, kurie labiau tinka vyresnei, solidžiai damai (mano manymu gerokai virš 40-ies, maždaug nuo 50-60 metų) ir kuri keistokai atrodo pasikvėpinusi tomis pačiomis Escada varijacijomis. Ar Escada tiktų poniai Adamkienei? g.gif Na nebent neoficialioj aplinkoj...nors vis tiek neįsivaizduoju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freshi @ 2007 10 04, 17:14)
As tokios nuomones, kad viskam savas laikas, ir net jei kvapas buna skanus, bet toks rimtas ir sodrus, tai man visai nesiziuri tuo kvapu pasikvepinusi mergina (kuriai dar nei 30 nera)... tas kvapas kazkaip savo verte praranda  g.gif  na, cia mano nuomone...

O man priešingai tongue.gif - labai stilingai ir gundančiai sunkūs kvepalai merginai ir jaunai moteriai žiūrisi. rolleyes.gif Čia kaip ir su spalvom - pripažinta kad juoda ir raudona labiausiai tinkamos jaunesnėms ir vidutinio amžiaus moterims, o senyvo amžiaus žmonėms arba visai jaunutėms merginoms rekomenduojamos šviesios ir pastelinės spalvos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 04, 17:44)
O man priešingai  tongue.gif - labai stilingai ir gundančiai sunkūs kvepalai merginai ir jaunai moteriai žiūrisi. rolleyes.gif Čia kaip ir su spalvom - pripažinta kad juoda ir raudona labiausiai tinkamos jaunesnėms ir vidutinio amžiaus moterims, o senyvo amžiaus žmonėms arba visai jaunutėms merginoms rekomenduojamos šviesios ir pastelinės spalvos. ax.gif

thumbup.gif Ir aš taip galvoju. 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Dolce Vita, ir Africa drinks_cheers.gif 4u.gif iš dalies čia save bandau pateisinti - mėgstu sunkius kvapus rolleyes.gif nesu jauniklė, link trisdešimties sliūkinu po trupučiuką, bet vistiek tongue.gif
Atsakyti
Kvepinuosi Chanel Mademoiselle kokius 3 ar daugiau metu, pamenu vienas italu stilistas man juos padovanojo ir pasake -jie kvepia tavim biggrin.gif paskui pripratau as kazkaip prie ju ir kvepinuosi vien del sentimentu rolleyes.gif man apskritai labai svarbu, ka man tas kvapas primena ir su kuo asocijuojasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aromamania @ 2007 10 04, 10:09)
O kiek is musu bandeme  Cristalle , Coco, Chanel N.19? O Allure Edt ir EdP?
Kiek skaiciau, tai kalbama tik apie Coco Mademoiselle, Chance  ir viskas!!!! Na dar apie Allure Sensuelle, bet ir tai del to, kad jie palyginus naujove.
Chanel klasika pas mus nepopuliari, kvapai pretenzingi, sunkus. Mums paduokit lengvu gelyciu su vaisiais  ir uogomis.  4u.gif

Bandžiau visus... Bet pritariu - pretenzingi, sukoki, brandūs... Ir man neprilipo... Laukiu nesulaukiu, kada suprasiu, kame Chanel Nr. 5 magija, bet dar nesupratau. Kaip ir Guerlainui dar nepribrendau gal... O gal nuoga klasika man niekada ir nepatiks...
Atsakyti
skaitinėdama įvairią info internete radau atsiliepimą, kad No. 19 kvepia rudeniu rolleyes.gif tiesą sakant būtent šio Chanel nesu bandžiusi unsure.gif ar yra šiame palyginime tiesos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 10 04, 16:52)
Pritariu Dolce Vita, ir Africa drinks_cheers.gif  4u.gif iš dalies čia save bandau pateisinti - mėgstu sunkius kvapus rolleyes.gif nesu jauniklė, link trisdešimties sliūkinu po trupučiuką, bet vistiek tongue.gif

Jau ne pirmą kartą, prisiskaičiusi forume merginų liaupsių Chanel CHANCE ir jo kitai variacijai, ejau pauostinėti ir vėl nusivyliau nieko magiško neužuodusi. schmoll.gif Sknio reikalas ax.gif
Na, nebent Allure rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 10 04, 21:54)
skaitinėdama įvairią info internete radau atsiliepimą, kad No. 19 kvepia rudeniu rolleyes.gif tiesą sakant būtent šio Chanel nesu bandžiusi unsure.gif ar yra šiame palyginime tiesos? ax.gif

Manau kad taip. smile.gif Chanel 19 yra gėlinis šipras su žalumos natomis. Šiek tiek giminingas Cristale, o jo aromatas primena nukritusių rudens lapų, permerktų lietaus, miško rudenį, vėlyvų rudens gėlių kvapus. mirksiukas.gif Tai nėra gaivus, jaunas kvapas, jis nėra kupinas polėkio ir džiaugsmo, greičiau išmintingas ir brandus, koks ir yra ruduo. Savo nuotaika man jis kiek primena Cartier Le Baiser du Dragon. rolleyes.gif
Atsakyti