Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As tai dazniau sortukus nezioju,nors MB ir nepatenkintas mat stringam pirmenybe.Stringus deviu tik tada,kai nesioju kelnes be kiseniu ant uzpakalio ax.gif
Atsakyti
Daug metu tik stringus tampiau.Bet jau dabar ruosiuos su ''daugiau medziagos'' isigyti.Man tai stringai labai patogu,bet ,tiesa sakant,jau nusibodo..
Atsakyti
dabar jau sortukai, vasara - stringai 4u.gif
Atsakyti
Megstu sortukus,stringus nesioju vasara ,kai muviu plonas kelnes.
Atsakyti
šortukai šortukai ir dar kartą šortukai mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ir stringai ir šortukai lotuliukas.gif priklauso nuo to ką dėviu ant jų tongue.gif
Atsakyti
supakavau visus stringus ir pasidejau ypatingiem atvejam vyro akim palepinti. Stengiuosi nesioti tik medvilnines o tokias sunku rasti dailias, tai dazniausiai yprastos formos buna.
Atsakyti
Anksciau galvodavau, kad stringai - labai nepatogu.Bet kai juos pati pradejau nesioti tai dabar nebegaliu atsisveikinti ax.gif
Atsakyti
O aš dėviu ir tokius, ir tokius. Po lygiai kažkaip jų turiu, man svarbiau turi patikti ir būti patogūs. Pirmenybę teikiu medvilnei mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip manau svarbiausia kad butu grazus 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2007 11 30, 13:04)
Siaip manau svarbiausia kad butu grazus  4u.gif  blush2.gif

... ir švarūs cool.gif
Atsakyti
Cia paneles ziuriu apsisvietuvios apie triusikeliu pavadinimus :)Visokie "Sloggy", 'Braziliski" ir t.t..
mirksiukas.gif

As tai paprastai vadinu juos "Itin stringai" - tai stringai su siulu per ta vieta kur eina..
'Stringai" tai kur per ta vieta susiaureja, bet ne visai iki plonycio siuelelio
'Sortukai" - tai ilgesni tokie sortukai
'Sexovi sortukai" tokie labai atviri sortukai
'Trikampiukai" - tai jau tie standartiski

thumbup.gif thumbup.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti