Kai tik leidžia galimybės ,nedėviu visai jokių kelnaičių,o galimybės dažniausiai pasitaiko namuose ir vasarą
o šiaip visokių turiu,prie rūbo derinu.

QUOTE(Lachesė @ 2008 01 12, 02:19)
Kai tik leidžia galimybės ,nedėviu visai jokių kelnaičių,o galimybės dažniausiai pasitaiko namuose ir vasarą
o šiaip visokių turiu,prie rūbo derinu.

Neisivaizduoju jausmo be kelnaiciu...

Kelnaites paprastai derinu prie aprangos. O siaip ju nesiojimas dar priklauso nuo sezono: vasara daugiau stringai, o ziema man kazkaip silciau su sortukais

As nesioju ivairiausias kelnaites. Vasara stringiukus, mazesnes kelnaites, ziema - sortukus, siltesnes. Jeigu kasdien nenesioju stringu, tai tikriausiai nieko blogo ir nebus 
As esu kelnaiciu maniake
jeigu iseinu i drabuzeliu parduotuve, bei be kokio mazo apatinio rubelio negrysiu. Ir dar draugas ypac patenkintas buna!

As esu kelnaiciu maniake

Dabar kažkaip retokai užsidedu stringus, gal dažniau vasarą ar kai rūbas reikalauja, bet kiekvieną dieną negaliu nešiot stringų, kažkaip nepatogu
. Labai pamėgau kelnaites be siūlių

as taip pat labiausiai megstu sortukus...
o is viso be kelnaiciu buti, tai tik vienu metu jos nereikalingos....
o toliau man jos butinos, nes keistai ir nepatogiai jauciuosi

o is viso be kelnaiciu buti, tai tik vienu metu jos nereikalingos....

Taip, apatinės kelnaitės nereikalingos, kai

As balsavau uz sortukus,nors labiausiai patinka tokie normalus triusikeliai. o stringai,nu tai siaubas kazkoks. Mano nuomone cia tik ekstra atvejams,kai kitokie neestetiskai po rubais atrodo. Kasdien juos nesiot,kad uzpakali trintu ,neeeeeeeee. Man taip netinka. Ir siaip , nesuprantu kaip paneles intymiausia savo kuno vieta gali kazkokia sintetika apspausti. As tik uz medvilnines kelnaites.
O aš tik už stringus ir niekur man jie netrina, o va kitokių kelnaičių, ypač šortukų, tai negaliu iš vis nešioti - žiaaaauriaaiii nepatogu.
O šiaip tai man geriausiai visai be kelnaičių.

O šiaip tai man geriausiai visai be kelnaičių.

as tai priklausomai nuo nuotaikos, rūbelio, metų laiko, esamos situacijos renkuosi tarp stringų, šortukų ir paprastų kelnaičių (šeimyninių)....kartais vieni patogiau kartais kiti....