Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(*Ramunyte* @ 2007 12 03, 12:30)
na man patogiausia sortukai, na bet nesioju ir stringus  cool.gif

drinks_cheers.gif ir man taip pat. Paprastai deviu sortukus, tik keleta stringu turiu cool.gif
Atsakyti
aš nešioju visokiausius... pagal nuotaiką - ir šortukus, ir stringus, ir paprastus thumbup.gif
Atsakyti
šortukus, nes tikrai ne stringus schmoll.gif juos laaaaaaaabai retai. o šiaip tiesiog kelnaites, ne šortukus, bet tokio varianto nebuvo blink.gif
Atsakyti
O man tai šiuo metu šortukai geriau nes su stringais šalta biggrin.gif o vasara tai stringai mirksiukas.gif
Atsakyti
kokius apatinius deviu priklauso nuo nuotaikos, ka ketinu vilketi, dienos planu (jei savaitgalis namuose vyro glebi? - kam tie apatiniai tongue.gif blush2.gif ). siaip pas mane yra visokiu rusiu, anksciau stringai valde, dabar rezultatas lygus biggrin.gif svarbiausia, kad butu grazus, sexy ir pageidautina su neriniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 12 06, 21:26)
šortukus, nes tikrai ne stringus  schmoll.gif juos laaaaaaaabai retai. o šiaip tiesiog kelnaites, ne šortukus, bet tokio varianto nebuvo  blink.gif

drinks_cheers.gif
as taip pat
nes stringai man lotuliukas.gif nepriprasciau prie ju
Atsakyti
Paskutiniu metu dėviu tik šortukus, nes jie man patogiausi thumbup.gif . Stringų jau seniai nebedėviu, nes man su jais būdavo nepatogu schmoll.gif .
Atsakyti
Pagal nuotaiką ir poreikį
Atsakyti
Aš irgi pagal nuotaiką ir norus. O turiu visokio tipo kelnaičių, daugiausia paprastų, na ir šortukų neatsisakau smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai tai stringus, sortukus labai retai nes kazkodel nepatogiai jauciuos su jais ax.gif
Atsakyti
na kazkaip pastaruoju metu tai paprastas kelnaites ir tiek..
stringuciai vasaros sezono laukia, kol atsils smile.gif o tai dabar salta smile.gif
Atsakyti
As dazniausiai deviu sortukus,man labiausiai patinka biggrin.gif
Atsakyti