Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As tai nesioju stringus ir paprastas kelnaites, sortuku nelabai, nepatogus jie man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(R03 @ 2007 10 04, 19:22)
As tik uz stringus,negaliu pakest jokiu kitu kelnaiciu schmoll.gif

o tai iškart klausimas kyla, kokias kelnaites dėvėjot(ir kentėt) kol dar stringų nebuvo..? blink.gif
aš už įvairovę thumbup.gif
prie kelnių tik stringai.. visur kitur - pagal rūbą ir pagal nuotaiką.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 01 05, 00:01)
o tai iškart klausimas kyla, kokias kelnaites dėvėjot(ir kentėt) kol dar stringų nebuvo..? blink.gif
aš už įvairovę thumbup.gif
prie kelnių tik stringai.. visur kitur - pagal rūbą ir pagal nuotaiką.. blush2.gif

lotuliukas.gif Tai gi vaikysteje nemanau, kad nors viena mergaite stringus nesioja lotuliukas.gif Trikampukus normalius visos ir nesiskundzia biggrin.gif
Atsakyti
Geriausia trikampes kelnaites, bet kadagi ju nebuvo tai uz sortukus pabalsavau, nors man paciai netinka jie smile.gif bet strigai tai jau ne schmoll.gif nei man jie seksualu, nei praktiska ir siaip net ir graziausias uzpakalis su stringais tik kad vidutiniskai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
man patogiausia sortukai,arba trikampes kelnaites.stringai grazu,bet norint juos nesioti,reikia tureti laaaabai dailu uzpakaliuka... :)labai nedaug merginu jie istiesu tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesioju stringus ir pazemintus sortukus. Siuo metu labiau sortukus. Patogu ir man asmeniskai gan seksualu:)
Atsakyti
Kaip kada smile.gif Ziema stringams ne!
Atsakyti
Medvilninės tradicinės kelnaitės iš PINK bigsmile.gif
Atsakyti
buvo laikas kai kitų kelnaičiių kaip stringai akyse nenorėjau matyti... o dabar vis kelnaites gražias renkuosi, ypač kai perku komplektą gražų... gražu nėriniuotos kelnaitės. per savo dienas galiu tik medvilnines nešiot... o šortukai erzina kažkodėl tai...
Atsakyti
as uz paprastas kelnaites nemegstu stringu schmoll.gif schmoll.gif o sortukai dar puse velnio
Atsakyti
Kai deviu stringus,tik apie juos ir tegalvoju...
Atsakyti
smile.gif

user posted image

Labai dailūs šortukai

user posted image

Kaip jums tokie stringai? ax.gif

user posted image
Papildyta:
Vadinamieji G-stringai

user posted image

http://images.intl.s.../0/15738538.jpg

http://images.intl.s.../0/15739893.jpg