Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų ir kt.

QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 04 04, 13:20)
Spiritu pameginkit 4u.gif

man spiritas neiseme schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauraSim: 04 balandžio 2008 - 21:06
Jooooooooooooooooo tema aiškiai numiro, nu ir gerai i niraik, eksperimentuosi viena, kad daugiau niekas į pagalbą neateina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal žinote kuo išvalyti tušinuko peckeliones odiniuose balduose (išpiešta kėdė - balta).
Gal kam teko susidurti su panašia bėda, ir žinote tikslų priemonės pavadinimą, nes eksperimentuoti nebenoriu - bandžiau valyti jau beveik su viskuo kas valo - nieko...

Ačiu
Atsakyti
Labas,
ar bandei ieškoti čia
http://www.supermama...howtopic=235690
Čia apie visokias dėmes diskutuota buvo ir kaip markerį ir dar visokį velnią išvalyt ir aišku buvo galima ir paklausti šioje temoje naujos užvedinėt nebūtina mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ir mus pasiekė vėjaraupių vajus
ką tik vaikai išpylė pusę buteliuko "zelionkos" ant uosinio parketo doh.gif

gal patartumėt ką ax.gif
Atsakyti
Ir mano vaikas susirgo vėjaraupiaisi r pajudino ranką, tai buteliukas pilnas su ,, zelionke" nukrito anat palukiojančio parketo šviesuas, tai persigandau, kaip grindys atrodė, bet paėmiau geltonos spalvos ,,Cif", kur valau kraiuklę, vonią ir su kempinėle puikiai išsivalė. Bet va su kuo man savo šviesias kelnes išplauti? tryniau muilu su tulžimi neėmė ,dar užpurškiau dėmių išėmėjo ir įdėjau į skalbimo mašiną plauti, kažin ar pavyks? g.gif Na, o kokios mano rankos paliko, valiau valiau su nagų lako valikliu be acetono kažkiek apsivalė, bet rankos žalios. Gal kaip nors per išeigines nusiplaus ta žaluma? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 04 11, 20:16)
Ir mano vaikas susirgo vėjaraupiaisi r pajudino ranką, tai buteliukas pilnas su ,, zelionke" nukrito anat palukiojančio parketo šviesuas, tai persigandau, kaip grindys atrodė, bet paėmiau geltonos spalvos ,,Cif", kur valau kraiuklę, vonią ir su kempinėle puikiai išsivalė. Bet va su kuo man savo šviesias kelnes išplauti? tryniau muilu su tulžimi neėmė ,dar užpurškiau dėmių išėmėjo  ir įdėjau į skalbimo mašiną plauti, kažin ar pavyks? g.gif  Na, o kokios mano rankos paliko, valiau valiau su nagų lako valikliu be acetono kažkiek apsivalė, bet rankos žalios. Gal kaip nors per išeigines nusiplaus ta žaluma? unsure.gif

Mano kelnės išsiplovė su ,,Bonux" color skalbimo milteliais, liko vos vos įžiūrimos dėmelės, tai kai kitą kartą plausiu dar užpurkšiu dėmių išėmėjo ir manau neliks jokios dėmės. O rankos jau nusiplovė ir be jokių papildomų priemonių.
Atsakyti
Aš atsimenu buvau baltą serveltėlę apipylus su zelionke, tai su ūkišku muilu gerai apsiplovė, o po to kazkaip natūraliai man ta zelionkė išbluko, gal nuo saulės? g.gif
Atsakyti
Sveikos, niekur neradau jokio patarimo g.gif mano kūdikiui paleido vidurius, tad atsegus sauskelnes "teko" visiems lotuliukas.gif , net ir mūsų lovos čiužiniui doh.gif žinau, kad tokios dėmės sunkiai išsivalo, bet gal turit patirties?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikas išpaišė visą naują treningą markeriu.Nežinau kuo būtų galima tą dėmę išimti,ar jau išmesti belieka? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 17 balandžio 2008 - 19:23
jei neišsivalo - tai su tuo pačiu markeriu pripaišyk dar labiau...mašinyčių ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 04 11, 20:16)
Ir mano vaikas susirgo vėjaraupiaisi r pajudino ranką, tai buteliukas pilnas su ,, zelionke" nukrito anat palukiojančio parketo šviesuas, tai persigandau, kaip grindys atrodė, bet paėmiau geltonos spalvos ,,Cif", kur valau kraiuklę, vonią ir su kempinėle puikiai išsivalė. Bet va su kuo man savo šviesias kelnes išplauti? tryniau muilu su tulžimi neėmė ,dar užpurškiau dėmių išėmėjo  ir įdėjau į skalbimo mašiną plauti, kažin ar pavyks? g.gif  Na, o kokios mano rankos paliko, valiau valiau su nagų lako valikliu be acetono kažkiek apsivalė, bet rankos žalios. Gal kaip nors per išeigines nusiplaus ta žaluma? unsure.gif

dideliausias dėkui nuo mano vaikų 4u.gif
sakė dabar drasiai laistys visur bigsmile.gif nes vis tiek išsivalo lotuliukas.gif
Atsakyti