na, ar niekas nezinot KUO isvalyti- isplauti demes nuo apelsino sulciu???
mano vyras autodažytojas, tai tokios baisios, juodos rankos, net sarmata. Acetonu nelabai valosi, apie muilus net nekalbu. Gal kas galėtu patarti kaip rankas atmazgot?
QUOTE(saridon'e @ 2008 04 18, 22:44)
mano vyras autodažytojas, tai tokios baisios, juodos rankos, net sarmata. Acetonu nelabai valosi, apie muilus net nekalbu. Gal kas galėtu patarti kaip rankas atmazgot?
tokia plokscia plastmasine dezute su PASTA RANKOMS yra, lietuviska, atplauna gerai rankas po visokiausio masinos remonto

QUOTE(ruta* @ 2008 04 18, 23:27)
tokia plokscia plastmasine dezute su PASTA RANKOMS yra, lietuviska, atplauna gerai rankas po visokiausio masinos remonto
Pameginkit 

o kur jos būna pirkti?

aš visas dėmes valau iš Amwaay puškiamu dėmių valiklių , man jis geriausias visas dėmes panaikina.
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 04 01, 12:54)
Tokiu atveju aš visada imu pemzos gabaliuką muiluoju ir šveičiu, odai nieko užtat klijai atsišveičia, nes aš labai mėgstu pirštus susiklijuot
paskutinį kart užtiško ant džinsų, sugalvojau kad palauksiu kol išdžius tada patrinsiu ir nubyrės, viltys žlugo: klijam išdžiūvus džinsas toj vietoj lūžo perpus, su džinsais atsisveikinau
Dabar turiu kitą bėdą, užgelto mano juodos suknutės balti įsiuvai, gal turit minčių kuo juos išbalint kad nepažeisčiau juodos medžiagos?

Dabar turiu kitą bėdą, užgelto mano juodos suknutės balti įsiuvai, gal turit minčių kuo juos išbalint kad nepažeisčiau juodos medžiagos?
Aciu,zinosiu kita karta kuom griebtis

QUOTE(Nattaly @ 2008 04 09, 13:57)
Sveikos,
Gal žinote kuo išvalyti tušinuko peckeliones odiniuose balduose (išpiešta kėdė - balta).
Gal kam teko susidurti su panašia bėda, ir žinote tikslų priemonės pavadinimą, nes eksperimentuoti nebenoriu - bandžiau valyti jau beveik su viskuo kas valo - nieko...
Ačiu
Gal žinote kuo išvalyti tušinuko peckeliones odiniuose balduose (išpiešta kėdė - balta).
Gal kam teko susidurti su panašia bėda, ir žinote tikslų priemonės pavadinimą, nes eksperimentuoti nebenoriu - bandžiau valyti jau beveik su viskuo kas valo - nieko...
Ačiu
Mano vaikai daznai ispaiso odine raudona lova tusinuku,tai su muiluota kempinele nusveiciu,tiesa,muilas ukiskas,arba tulzies.
As taip pat aliejumi
. Soda veikia kaip abrazyvas. Gali plastmase subraizyti. Actas tos spalvos(betakarotino) netirpdo.

QUOTE(Limour @ 2007 10 04, 19:49)
Vaikas su tušinuku pripaišė ant odinių šviesių baldų. Gal kas parekomenduosite saugią ir gerą priemonę jiems išvalyti. Ačiū labai.
maniškė dukra irgi išpaišo, visad išvalydavau, be jokio sąžinės graužaties su nagų lako nuėmėju - tikrai baldo nesugadino ar nepakeitė spalvos (dramblio kaulo spalvos odinė sofa), bet šį kartą išpaišė su tokiu tušinukų, kurio neišvalau su jokiomis man žinomomis ir beveik kiekvienuose namuose turimomis priemonėmis.
QUOTE(birgiolita @ 2007 10 05, 10:03)
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 02, 15:07)
Mano irgi berniukas papiešė ant odinių,bet netikros odos,šveičiau,bet dabar dar laukiu loko to,tai mažum dar padės ką

man neišvalė, net valandą koncentrą užtepus laikiau.
tai dabar nežinau,kaip mant tą tušinuko dėmę išvalyti
niekas negali patarti, ar šitos temos neskaito niekas
matyt teks naują temą užvesti, kad būčiau išgirsta
matyt teks naują temą užvesti, kad būčiau išgirsta
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 28, 17:51)
maniškė dukra irgi išpaišo, visad išvalydavau, be jokio sąžinės graužaties su nagų lako nuėmėju - tikrai baldo nesugadino ar nepakeitė spalvos (dramblio kaulo spalvos odinė sofa), bet šį kartą išpaišė su tokiu tušinukų, kurio neišvalau su jokiomis man žinomomis ir beveik kiekvienuose namuose turimomis priemonėmis.
pabandyk su spiritu ,bet galvoju ,bus velu ,nes turbut i oda isigere