Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(Liucerna @ 2007 10 14, 20:14)
Rena, bet kaip Tau bus smagu, kai pražydės pačios užsiaugintaas iš lapuko vaikas smile.gif Aš dar to nepatyriau, jei užteks kantrybės ir darbštumo, gal sulauksiu kada.

nu as irgi dar neissiauginus, tai net nzn ar pavyks ax.gif nes kolkas prie mamytes tai jie gerai jaucias, o kai skirsiu, tai ka as zinau, kaip man ten seksis, nes nesu skyrus, na tik pazastinukus ir tai maximines rolleyes.gif bet jie tai auga kolkas graziai smile.gif
bet man tas auginimo procesas veza biggrin.gif
Atsakyti
Būtent! Turėjo praeiti laiko, kol pajutau, kad auginimo procesas yra ne mažiau, o gal net ir labiau džiuginantis, ar ne? smile.gif
Atsakyti
Taip pritariu jums , pats auginimas , dauginimas , tikrai yra man įdomu ir miela , kažur jau minėjau savo kolekcija , jei taip galiu pavadinti , jau sukaupiau lygiai 100veislių , iš jų lygiai pusė yra jau suaugusios , 16 žydėjusios , šiuo metu žydi 8 veislikės, kita dalis jauni augaliukai , lapukai su vaikais , na ir dar turiu 5 veislės tik lapukų pavidale , dabar turiu sau tokią užduotį ax.gif išauginti visas iki žydėjimo , svarbiausiai per žiemą jog jos gerai jaustusi , tas metų laikas mums sunkiausias , na bet manau ištversime.....be dydelių netekčių , ko pernai neišvengiau .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 15, 10:06)
... svarbiausiai per žiemą jog jos gerai jaustusi , tas metų laikas mums sunkiausias , na bet manau ištversime.....be dydelių netekčių , ko pernai neišvengiau .... g.gif

na man bus tai pirmoji ziema, tai pati net nzn, esu kolkas pasimetus kur laikyt lapukus, vaikucius, o dar tie lapai pradeda raitytis, poto kazkokios baltos, kaip dulkes ant lapu atsiranda ir ziedeliai tokie kaip su taskiukais rudais skleidzias g.gif cia aisku maximuke mano, bet vistiek man tai nepatinka, nes juk priziuriu tai vienodai, tai bijau, kad neatsitiktu ir su kitom g.gif
na va biski pasiskundziau blush2.gif
Atsakyti
Tam ir esame čia jog pasiguostume, ir pasidžiaugtume ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano žiedeliai wub.gif
Atsakyti
Baronė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal zinote kur butu galima nusipirkti sampaulija anastasija?
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2007 10 15, 12:01)

as tai nzn schmoll.gif
gal kai kas darys uzsakymus, tai bus ta veisle pardavime g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 15 spalio 2007 - 11:21
QUOTE(rena @ 2007 10 15, 10:31)
Baronė wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2007 10 15, 12:01)

Kas šios sanpaulijos autorius? Gal žinai? Rusų ar vakariečių "kūrinukas"?
Atsakyti
PAs mane jau irgi visos sanpaulytės žiedukus deda, tik vat kad namuose nešildo...
Atsakyti