Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(Rima* @ 2007 10 15, 18:50)
Kas šios sanpaulijos autorius? Gal žinai? Rusų ar vakariečių "kūrinukas"?

Čia radau.
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2007 10 15, 12:01)
Sveikos.Gal zinote kur butu galima nusipirkti sampaulija anastasija?

gal cia 4u.gif
http://fialki.on.ufa...y/image001.html
Atsakyti
parduodu zydincia Red Lantern. pradejo zydeti antra karta 4u.gif

user posted image

user posted image

rasykit i Az drinks_cheers.gif
Atsakyti
Indre, kur davei pink sesation vaikiuka nugeibusi, jis pas mane atsigavo ir lapukus i virsu pakele bigsmile.gif
stai koks user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 16 spalio 2007 - 14:53
Pažiūrėjau avsa, bus labai gražus žiedas... Ar galiu tikėtis ateity lapuko, rena? mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 16, 15:53)
Indre, kur davei pink sesation vaikiuka nugeibusi, jis pas mane atsigavo ir lapukus i virsu pakele bigsmile.gif
stai koks user posted image

nu kaip faina... ka reiskia kaip parodai meile augaliuki tai ir tau jis atsilygina thumbup.gif
o kaip mermaid? daviau tau su maziukais pumpuriukais, juos krauna ar nelabai?
Papildyta:
QUOTE(Liucerna @ 2007 10 16, 18:56)
Pažiūrėjau avsa, bus labai gražus žiedas... Ar galiu tikėtis ateity lapuko, rena? mirksiukas.gif user posted image

jei jus apie pink sensation, tai lapukas 2 karta ikistas i zeme ir laukiama vel nauju vaikiuku jiems pasirodzius galesiu dalintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai labai valio! Lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mano sanpaulijos lapukas, pasodintas į žemę su gražiomis šaknytėmis. Dabar jo kotukas pasidengė kažkokiu pūkeliu. Ar taip turi būti, ar jis susiruošė supelyti? blush2.gif
Atsakyti
Gal galėtum foto įmesti, išmanačiom (neturiu galvoj savęs, bet žinau iš patyrimo, kad pamačius tikrai aiškiau ką pasakyti) turinčioms didesnę patirtį, būtų tiksliau diagnozuoti. O kokia veislė? Gal ji pati pūkuota? Ar gal perlaistei ir...pūti ima? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
vel zydi mano fantaziuke wub.gif . Buckeye Celebration

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 17 spalio 2007 - 09:56
man nesimato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2007 10 17, 09:13)
Labas rytas  4u.gif
Mano sanpaulijos lapukas, pasodintas į žemę su gražiomis šaknytėmis. Dabar jo kotukas pasidengė kažkokiu pūkeliu. Ar taip turi būti, ar jis susiruošė supelyti?  blush2.gif

kai vesu kambary ir labai dregna, gali atsirasti pelesiukas, zeme aplink papurenk, kotuka su kokiu sepetuku pavalyk. dabar sildyti pradejo, turetu praeiti savaime, o jei nepraeis ir ant pacio lapo atsirastu baltos demes, tuomet nusipirk fungicido ir nupurksk is visu pusiu 4u.gif
Atsakyti