[quote=Rima*,2007 10 17, 21:19]
[color=green]Indre, nelabai džiaukis tokia būsimų žiedų gausa.
Mažulę teks "apskabyti" - kitaip augaliuko neteks.
Rima, o ar visas pirmąkart pražydusias sanpaulijas reikia nuskabyti, ar tik tas kurios dar labai mažos, neišvešėjusios?
Mergytes gal galit man padeti susirasti taip pat sanpauliju myletoja vardu Skirma ji yra is Kauno ir as jos niekaip neatkasu nico

QUOTE(Laivite @ 2007 10 17, 21:46)
Mergytes gal galit man padeti susirasti taip pat sanpauliju myletoja vardu Skirma ji yra is Kauno ir as jos niekaip neatkasu nico 

žinoma galim

ACIU

QUOTE(ausrazs @ 2007 10 17, 21:45)
Rima, o ar visas pirmąkart pražydusias sanpaulijas reikia nuskabyti, ar tik tas kurios dar labai mažos, neišvešėjusios?
Geriau visas.
Pamatei žiedelį, nusifotkinai, pasidžiaugei dienelę antrą ir... ir skink, skink be gailesčio, pykčio, agresijos, bet su meile ir gerumu širdy. Tada augalui leisi vystytis, jis turės jėgų didesniame kupste daugiau žiedų krauti, nes pirmi nebus jo nualinę...
Mano pirmą kartą EK-Lesnaja ježevika (Koršunovos "Miško gervuogė") skleidžiasi, labai lauktas žiedelis, bet... Teks pasidžiaugti ir skinti, nes pats krūmelis dar nelabai ūgtelėjęs.
O mano fotikas remonte... O draugės - su ja pačia kelionėje, ir parkeliaus matomai tik žiedui benužydint

Papildyta:

Kaip jums šita gražuolė? Skybird vadinasi

Aušrasz, Tavo sunkokas nikas...
Ar nepasirodytum su fotografija stelažo?
Rima, na argi realybėje gali užaugti TOOOKIE žiedai??

Rima, na argi realybėje gali užaugti TOOOKIE žiedai??

QUOTE(Liucerna @ 2007 10 17, 22:22)
Nieko, ir Tavo užaugs iš lapuko toookie

O kaip šitos?

na, as tai Renos vietoj ziedu neskabyciau. Pas mane ne viena tokio dydzio zydejo, bezydedama isbujojo ir jokiu problemu nebuvo. Cia juk nera vaikiukas pipiriukas, nes tokiu atveju ir as ziedus skinciau. Cia, kaip as vadinu "paauglys"- jei ne koks nupiepelis tai turetu normaliai zydet.
Velgi- kalbu tik is savo patirties ir nuomones primest nenoriu
Velgi- kalbu tik is savo patirties ir nuomones primest nenoriu

Na, skabymas tinka tik labai subalansuotiems, stabiliems žmonėms
Taigi, kai ateis laikas, man ranka dreeeebėėėės
Rima, tokių žiedų paprasčiausiai gyvenime nebūna. Tu juos išgalvojai
Tik nepriprask prie grožio!

Rima, tokių žiedų paprasčiausiai gyvenime nebūna. Tu juos išgalvojai

labai grazios gelytes. vat skybird tai mano svajojamu tureti sarase

[quote=Liucerna,2007 10 17, 22:22]
Ar nepasirodytum su fotografija stelažo?

Na, štai toks mano stelažas - kuklus, nelabai talpus, bet man užteks. Dabar viena lentyna dar visai tuščia. Daiginami lapukai ir augantys vaikučiai įkurdinti viršutinėje lentynoje už durelių
Žinoma, labiau didžiuočiausi, jei pati būčiau stelažą padariusi, bet to dar tikrai nesugebu

Na, štai toks mano stelažas - kuklus, nelabai talpus, bet man užteks. Dabar viena lentyna dar visai tuščia. Daiginami lapukai ir augantys vaikučiai įkurdinti viršutinėje lentynoje už durelių

Žinoma, labiau didžiuočiausi, jei pati būčiau stelažą padariusi, bet to dar tikrai nesugebu