Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(rimulėėė @ 2007 10 18, 14:52)
Na šauniai jūs čia visos įsitaisę  thumbup.gif Ar mane priimsit  blush2.gif kankinat Liucerną žiedais ,o mane stelažu  wub.gif

Sveika, Rimuleee, smagu Tave ir čia matyti wub.gif
Atsakyti
Taip čia aš Rimulė blush2.gif Mano vardo nepripažino ,tai pasitobulinau . ax.gif Sigut ,bene mergikių vardus pameni .,jos tave atsimena ,klausia ,kada vėl važiuosim. rolleyes.gif

Man labai įdomu ,kas už tų baltų durelių ,kokie turtai blink.gif
Atsakyti
Nu su atmintim tai nesiskundžiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif žinok atsimenu , o ir berniuko žinau , pagal skypės adresiuką.... lotuliukas.gif nepasislėpsi , iš pradžių abejojau , bet kaip aprašymą perskaičiau , abejonių neliko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nieko nebus reikia rengti susibėgimą , tik nežinau nė nuo kurio galo pradėti skaičiuoti laisvas dienas..... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Skaičiuok ,skaičiuok ,mums lengviau prisiderinti . mirksiukas.gif
Atsakyti
Rimuleee, valio, galop supermamose! Trys Dievo dovanos namie – vaikučiai – o Tu kažkodėl dar ne supermamose buvai? Įsigilink! Sveika atvykusi!
Aiškiai matau, kad namuose jau per daug knygų, bet kad niekas niekur neišvažiuoja, nedrąsu perversmų griebtis... Nusižiūrėjau Aušrosz lentyną, oi, kaip būtų puiku lotuliukas.gif O lempas įtaisyti buvo l. sudėtinga? Ir... saviškį įkalbėti? blush2.gif
Atsakyti
Knygų per daug nebūna ,Tik joms galima rasti ne mažiau pagarbią vietą .Kad būtų du viename . ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Liucerna, lempas pritaisė irgi meistras blush2.gif Nieko pati nedariau (nes kol kas nesugebu), tik padėjau tą sanpaulijų spintą į antrą aukštas per siaurus laiptus užboginti
Atsakyti
Kiek cia pazistamu vardu....
Jau senai bebuvau cia uzsukusi, reiks vel pramintais takais pavaikscioti....
Atsakyti
QUOTE(Laisvute @ 2007 10 18, 21:20)
Kiek cia pazistamu vardu....
Jau senai bebuvau cia uzsukusi, reiks vel pramintais takais pavaikscioti....

4u.gif A tai tada leisk paklausti - kur blūdinai, dukra paklydėle? cool.gif

Būk su mumis, nesvarbu kad ir abiejuose saituose, bet nedink ilgam .
Juk kartu mums išties gera! drinks_cheers.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kompanija didėja 4u.gif
Atsakyti
Taip jau būna , aprimstam , kai kuriomis valandmis , o būna ir pas mus piko laikas . lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kvailas klausimas: ar laistydamos jau suaugusią sanpauliją priliejate ją iki dugno? T.y., ar išbega vanduo į lėkštutę ir ar bent kiek leidžiate tam vandenukui pabūti? Aš stengiuos tučtuojau išpilti, ir servetėlę dedu po apačia, bet gal, sakau, be reikalo taip baikščiai elgiuosi? g.gif
Atsakyti