Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(rimulėėė @ 2007 10 20, 15:02)
pas mane tai suskirstyti pagal atskyrimo laiką  g.gif bet atsilikėlius reiks atskirai kur iškraustyti  bigsmile.gif

Tame iš esmė jog atskirti tai vienodu laiku , bet neauga vienodai , todėl ir atsirado keli padėklai , tą mintį iš Latvių parsivežiau , ir ji man pasiteisino.
Atsakyti
sveikos panos smile.gif
vakar verkiau, kai nuėjau į darbą po 2 mėn. ligos ir pamačiau savo vaikyną, beliko tik verkti verysad.gif verysad.gif visi žiauriai nukankinti nusibaigė verysad.gif verysad.gif (matyt nuo perliejimo)

tik viena džiugi žinia - pražydo strepsiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 10 20, 15:54)

Ir dar vienas rūpimas dalykas: kuo patyrusios laistote: pastovėjusiu vandenuku ar vis dėlto - virintu? Turi ar neturi tai daug reikšmės?

Nesame mes jau tokios ir patyrusios , tik gal daugiau praradimų turėjusios , ir pasimokiusios iš savų klaidų , o svarbiausiai tų klaidų nebijoti pripažinti viešai , ir kad kiti jų nebedarytų... mirksiukas.gif
Kaip iš tikrųjų laistyti ?...kas dabar gali tiksliai pasakyti , vienur rašo virintu , kitur pastovėjusiu .....
Aš laistau tiesiai iš krano drungnu vandenuku , nevirintu .Trašas paruoštas tai tikrai žinau jog reikia sunaudoti iš karto tiek kiek pasiruošta , jog nedingtų veikliosios medžegos .
Atsakyti
kažkur skaičiau ,kad gerai kartais palieti silpnu kalio permanganato tirpalu g.gif
Atsakyti
Sigute,
skaitau Tavo sistemą ir man darosi jau šiek tiek drąsiau gyventi su sanpaulijom: turiu gerų mokytojų. Daug gavau ir gaunu naudos iš daugelio forumiečių, labai svarbios – ir iš Rimulės,ir iš Tavęs. Kaip gerai, kad jūs n e š y k š t i t e patarimų, ir „terliojatės“ su pradžiamokslėm, labai dėkinga. Supratau ir viena: praradus vaikiuką ar lapelį, reikia nenuleisti rankų, o mėginti susivokti - kodėl? Kas priklausė nuo manęs? Kartais (gal net dažnai) į tai negalėsi atsakyti, o kartais bus akivaizdu. Ir tada – vėl imtis iš naujo. Ačiū!
Jurginėli, katruos vaikus praradai? Gal galima padėti? Parašyk – ar viešai, ar į AŽ. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Jurginėli,mielai sušelpsim ir atstatysim praradimus-kreipkis,kuo galėsim,tuo padėsim.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 10 20, 16:42)
sveikos panos smile.gif
vakar verkiau, kai nuėjau į darbą po 2 mėn. ligos ir pamačiau savo vaikyną, beliko tik verkti verysad.gif  verysad.gif visi žiauriai nukankinti nusibaigė verysad.gif  verysad.gif (matyt nuo perliejimo)

tik  viena džiugi žinia - pražydo strepsiukas wub.gif

Jo rašyk , ką praradai , gal kuo galėsime pasidalinti , kad ne taip liudna būtų , svarbiausiai tau linkiu geros sveikatytės , o sanpaulijų turėsi tikrai , tik netylėk , pasiguosk... g.gif Aišku gaila labai .

Tam mes čia ir esame , jog dalintumėmės mintim ir ne tik ...
Svarbiausiai draugystė ir žmoniškumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 20 spalio 2007 - 18:12
Labutis. Matau, daug pažįstamų veidelių smile.gif Ar priimsit į savo būrį ir šiame forume blush2.gif Taip smagiai plepat apie tas mūsų mylimas sanpaulijas smile.gif
Atsakyti
mano alamoo frilsas baigia numirti verysad.gif . n=buvau lapeli nuskynus, jau su saknim isodintas i zeme buvo, ir viena diena mano vaikas ji nulauze. uzvis gaila pasidare, kaip pamaciau traukdama ta kota is zemes, kad jau buvo vaiku uzuomazgos. unsure.gif
Atsakyti
Almute , žinoma juk mes visos čia lygiomis teisėmis ...

džiaugsmelis , kiekviena netektis , tai šiokia tokia pamoką g.gif Turiu tos veislės taipat lapą , jis priaugino būrelį vaikų , paugės dalinsiuosi , jei tai tau aktualu?
Atsakyti
aha, visai noreciau. grazi gelyte. nu kaip ir visos biggrin.gif

Sigute, o is kur tu turi tiek daug vaiku? ar cia is tu paciu lapu kuriuos tu gauni ir augini saviskes, ar tu specialiai jas daugini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džiaugsmelis: 20 spalio 2007 - 21:21
liko tik du iš Sigutės gauti lemon kisses ir nes forever pink, jie jau su vaikiukais(buvo dideli lapai, tai parsitempus į namus buvau),

o visa kita angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif verysad.gif, net paprastos ir tos nugalabytos verysad.gif

dėkui, mergaitės, už palaikymą 4u.gif , gal po truputį po truputį.....
Atsakyti