Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 10 20, 22:18)
aha, visai noreciau. grazi gelyte. nu  kaip ir visos biggrin.gif

Sigute, o is kur tu turi tiek daug vaiku? ar cia is tu paciu lapu kuriuos tu gauni ir augini saviskes, ar tu specialiai jas daugini?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Turiu sukaupusi jau nemažą sanpaulijų kolekcija , jei gaunu jauną augaliuką , paauginu , ir dėl atsargos pamerkiu lapuką , o jeigu kartais nesėkmė ištiktų , juk nesinori prarasti veislės...Taip ir užauga naujų vaikų , o jei gaunu tik lapuką , tai gi vaikų tikrai ne vieną priaugina , va tau ir perteklius , kurį ir reikia iš namų išprašyti... lotuliukas.gif Tai ir gaunasi mainai ...pardavimai lotuliukas.gif va ir visa paslaptis... lotuliukas.gif
Vietos turiu kol kas , tai ir žaidžiu su jomis.... thumbup.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2007 10 21, 09:23)
verysad.gif, net paprastos ir tos nugalabytos verysad.gif

Labai jau nepatikima prižiurėtoja papuolė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 21 spalio 2007 - 11:11
tai čia darbiniai bernai prižiūrėjo doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tai tada jau darosi viskas aiškiau , vyriokai liejo taip jog matytusi...
Atsakyti
Tai išeina negali pykti ,vyrukai rūpinosi . mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, dar ir cia pasiskelbsiu- liko dar 5 vnt vaikiuku treilerines (svyrancios) sanpaulijos Cherokee Trail:

user posted image

Veiksmas Vilniuje, rasykit AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 21 spalio 2007 - 16:00

QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 10 20, 21:11)
mano alamoo frilsas baigia numirti verysad.gif . n=buvau lapeli nuskynus, jau su saknim isodintas i zeme buvo, ir viena diena mano vaikas ji nulauze. uzvis gaila pasidare, kaip pamaciau traukdama ta kota is zemes, kad jau buvo vaiku uzuomazgos. unsure.gif

reikejo vel atgal ikisti, gal butu vaikiukas ir islindes, man taip islindo keli vaikiukai, as juos dar i siltnamuka patupdziau, ziuriu auga po biski bigsmile.gif
Atsakyti
Aš taip laukiau Taffetos Petticoats pražįstant... ir pražydo visai baltai, o turėjo būt tik baltas kraštas. Ar jums yra taip žydėjusi ši veislė? Gal čia mutavo taip stipriai, o gal ne ta veislė? unsure.gif Kaip jūs manot?
Atsakyti
Aina siuntinuka jau gavau bigsmile.gif thumbup.gif parasysiu i az
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 10 21, 16:33)
Na, dar ir cia pasiskelbsiu- liko dar 5 vnt vaikiuku treilerines (svyrancios) sanpaulijos Cherokee Trail:

Noriu.

Kai trečiadienį susitiksim, atsinešk vaikiuką - mainus darysim. Į augaliuką ar pinigiukus - spręsim prie taurės arbatos wink.gif

OK?
Atsakyti
Sveikutės sanpaulijų gerbėjos,

Gal kuri nors turi parduoti ir strepsiukų vaikų? Aš seniau juos pirkau iš white tea, bet dabar ji čia nesilanko... O naujų gėlyčių norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 10 21, 23:50)
Noriu.

Kai trečiadienį susitiksim, atsinešk vaikiuką - mainus darysim. Į augaliuką ar pinigiukus - spręsim prie taurės arbatos wink.gif

OK?

Tinka 4u.gif

Buk gera, parasyk man i AZ savo adresa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2007 10 22, 09:06)
Sveikutės sanpaulijų gerbėjos,

Gal kuri nors turi parduoti ir strepsiukų vaikų? Aš seniau juos pirkau iš white tea, bet dabar ji čia nesilanko... O naujų gėlyčių norisi smile.gif

Bet daznokai lankosi cia ,jos nikas "tea" mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 22 spalio 2007 - 09:04