Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

Taip, Rima, na, Tu - superinė augintoja, vis tiek išpopinsi, ir jau gali sau leisti "išdykauti", o aš svarstau, ar neperleidus dovanai kuriai sanpaulininkei patyrusiai savo pasodintų lapelių. Atduoti kaip į "vaikų darželį", kol dar gyvi. O jei užaugs vaikiukų – vieno pasiprašyti... blush2.gif Ar labai kiauliškas planas toks? g.gif 4u.gif
Atsakyti
kad esu ligonis - faktas kaip blynas hihihi.gif tik dabar namo iš vakaruškos pas Rimą parėjau doh.gif vietoj to, kad eičiau miegot, skaitau, ką likimo draugės prirašė rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na labai tave Liucerna suprantu g.gif Kiekviena mokomės iš savo klaidų .Gaila prarasti kad ir lapukus ,aš jau nekalbu apie suaugusias.
Su tais stabdžiais blogai ir man blush2.gif Va sakiau jau vėlu supus ir visvien užsisakiau strepsų . bigsmile.gif ax.gif Bandysiu nenumarint.
Pernai žiema parodė ,savo ,auklėjo mane ir mano sanpaulijas .Šiemet manau daug maž pasiruošusi .Nežinau ar pavyks be praradimų ,bet stengsimės mirksiukas.gif tongue.gif

Liucerna o tavo dovanotus lapukus ryt sodinu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2007 10 25, 00:44)
Su tais stabdžiais blogai  ir man

lotuliukas.gif nemanau kad stabdžiai gali veikt lotuliukas.gif

O žiemą,kas labiausiai kenkia g.gif mažai saulės,sausas oras ar namuose šalta?
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2007 10 24, 21:15)
Parodysiu savo pirmąsias sanpaulytes mirksiukas.gif (maksimukės)
user posted image

user posted image

O čia "jaunimėlis" lotuliukas.gif

user posted image

Maidana, kokios grazios maksimukes wub.gif . Ypac ta pirmoji, tokia margulka. Sekmes auginant, tik ziurekit, neuzsikreskit, cia virusas siaucia... lotuliukas.gif
Papildyta:
P.S. Tikrai, o ko cia visos tos ziemos taip bijo?.. g.gif Prasom apsviesti!!! Nes as, kaip pirmamete, tai visai jos nebijau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 10 25, 10:33)
Tikrai, o ko cia visos tos ziemos taip bijo?..  g.gif  Prasom apsviesti!!! Nes as, kaip pirmamete, tai visai jos nebijau...  lotuliukas.gif

Mamce, ir aš pirmametė rolleyes.gif kaip ir Tu žiemos nebijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif namie palangės medinės wub.gif šiltos, o kas liečia oro sausumą - tai su purškikliu galima karts nuo karto prasisukt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmildut: 25 spalio 2007 - 10:24
Va va medinės palangės thumbup.gif rojus.
O pas mane šyrit užmačiau ,plastikinio lango stakta pelyja g.gif Čia už šiltnamiuko .Jei putplasčio nepritaisai ,tai vienam šiltnamio krašte šalta .tam kur palei radiatorių karšta verysad.gif Bėda ir tiek . verysad.gif
Atsakyti
P.S. Tikrai, o ko cia visos tos ziemos taip bijo?..  g.gif  Prasom apsviesti!!! Nes as, kaip pirmamete, tai visai jos nebijau...  lotuliukas.gif

Čia kaip iš multiko,kur seniai kiškiai pirmametį kiškiuką gasdino žiema tam, kad labiau pasiruoštų ir geriau išžiemotų biggrin.gif
Man su putplasčiu pasisekė thumbup.gif Vakar vyras televizorių nupirko,tai su vaiku davėmės su putplasčiu-prisipjausčiau padėkliukų ir pakišau po sanpaulijų vazonėliais rolleyes.gif Ruošiuosi šalčiams,tskant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2007 10 24, 21:37)
Pirmąją pirkau prieš savaitę,keli žiedukai nuvyto,kiti laikosi,tikiuosi pripras biggrin.gif ,su rausvais žiedukais,anksčiau pirkau,tai beveik visi žiedai nurudavo,dabar pora išsiskleidė,tikiuosi atsigaus ax.gif ,lapukai kaimiški-bus stiprūs lotuliukas.gif

va mano taip zydejo
user posted image

QUOTE(Liucerna @ 2007 10 24, 22:52)
Tiesiog akys marios, kaip sakoma, o protelis nenori įsiklausyti (čia aš apie save blush2.gif )

cia kaip pirstu i aki lotuliukas.gif

QUOTE(Rima* @ 2007 10 25, 00:24)

Labai gaila, nes jei būčiau ėmusi lapus, būčiau rinkusis vis tik gerokai kitą asortimentą... O vaikukų buvo pasirinkimas ribotas. Ir tų lapų pavidale - ne visus gavau.

turetu but tikrai, kaip cia pasakius mastau.gif abidna unsure.gif

QUOTE(Liucerna @ 2007 10 25, 00:34)
Ar labai kiauliškas planas toks? g.gif  4u.gif

o tu pati augink, prarasi, tai prarasi, juk is klaidu ir mokomes, o paciu klaidos, tai labiau pamokancios, nei svetimu biggrin.gif kaip sakoma, kol savo kailiu nepatirsi, tai ir nedaeis iki smegeneliu tongue.gif

P.S. Tikrai, o ko cia visos tos ziemos taip bijo?..  g.gif  Prasom apsviesti!!! Nes as, kaip pirmamete, tai visai jos nebijau...  lotuliukas.gif

as ir tokia, bet kai cia jau tokia masine psichoze prasideda bijot ziemos, tai ir mane po biski pradeda veikti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai, kažkaip nebuvau susimąsčiusi apie žiemos pavojus. Galvojau lapai visi vaikiukus išleido, lyg ir paaugo dauguma, lyg ir nebėra ko bijoti. O pasirodo reikia rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas turite sanpauliju tokiu ne maximiniu atliekamu?
Papildyta:
man jos tokios grazios bet neturiu ne vienos sad.gif
Atsakyti
Mu mielosios gal mes ir per daug paniekuojame , bet juk atsarga gėdos nedaro .
Tad būkime budrios , svarbiausiai nepermylėkime laistydamos , bet ir neuždžiovinkime , tas sanpaulijoms ne į naudą...Dėl sauso oro , aš tiesiog į tuščius vazonėlius pridedu kiminų , pastatau tai šian , tai ten... lotuliukas.gif kas kertą juos drėkinu , apipurškiu kaip jau išdžiūna , taip ir drėkinamės... g.gif nežiurint to , jog ir ant radiatoriaus dažnai kažką džiauname...
Na o atsargai jog "neišeiti " iš veislės siulau pasimerkti lapuką , jei jau didžiajam augalui nutiktų nesėkmė , turėsime kuo jį pakeisti , vis ne taip nuostolinga , na o jei viskas gerai , augaliukų norinčių visada atrasim , pagaliua juk paauginus miela udžiugintį artimą...
Va taip ratas ir sukasi , klausia iš kur pas tave tų jaunų augaliukų (vaikiukų) , Retas lapas po vieną auginuką išleidžią , tik reikia turėti kantrybės , ir per anksti to motininio lapo nejudinti , nes iš nežinojimo esu tai ir pati pradžioje "pridirbusi"
Augino lapas viena vaikiuką , man pasirodė jog jau jį atskirti reikia , aš visą lapą lauk iš vazoniko, atskyriau sau laiminga , ogi žiūriu prie motininio krūvelė pipiriukų dar , žinoma skyriau visai nesaugodama , man reikėjo tik to vieno dičkio , įtubdžiau atgal lapą , bet rezultate nieko gero , vis tas nežinojimas....
Dabar taip nebedarau , jei jau atskyrinėju dičkius , tai net neverčiu iš vazono , Pagal vienos draugaitės patarimą naudoju atskyrinėjimui va tokį įrankiuką , manau visos jį turime namuose , savo kanceliarijoje... lotuliukas.gif
user posted image user posted image

supraskite mane teisingai , nieko nenoriu gazdinti , ir bauginti ateinančia žiema ... lotuliukas.gif
Noriu tik kad kuo geriau peržiemotume , juk tiek nuostabių sanpaulijų prikaupusios turime , pavasarį tikrai džiaugsimės naujienomis ...
Sėkmytės visoms mylinčioms šiuos mielus augaliukus , jei ir viena , kad ir paprasta sanpaulija namuose , tai jau smagu , o jei jų net kelios , keliolika , ar net... drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ... thumbup.gif
Atsakyti