Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(Rima* @ 2007 10 25, 22:59)

Sigute, o su nagų odelių peiliuku vaikiukus atskyrinėti - tikrai fantastiška mintis! Liuks!

Tikrai liuks , kaip pabandžiau , o pradžioje kaip gavau tokią mintį tai šyptelėjau tik , bet tą daikčiuką susiradau , pabandžiau , patiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 25 spalio 2007 - 22:05
O mano iš Maskvos atkeliavęs vienas lapukas kapitaliai vysta.

Net nežinau ką daryti sad.gif Nuo galiuko minkštėja ir kaip pienės lapas vis labiau liūdnas darosi unsure.gif kaip ir aš verysad.gif
Atsakyti
Liūdna girdėti verysad.gif , gal dar atsigaus...
Kokios tai veislės ,gal kuri turės pagelbėti , juk gali taip būti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 25 spalio 2007 - 22:18
O man šiom dienom ėmė labai jau negražiai rimuotis: "lapeliai - kapeliai..." lotuliukas.gif Sąrašo sąsiųviny daugėja minusiukų. O juk nebuvo dienos, kad prie tų "lapelių - kapelių" susirūpinusia išraiška neprieičiau.
Atsakyti
Prisikarksėjome , ir pas mane trys kolbelės atsilaisvino... verysad.gif vis stabdžių nebuvimas po Žolinės kaltas... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 25 spalio 2007 - 22:43
gal cia oras kaltas nzn, bet ir pas mane numiriojo lapelis o taip saugojau bet Ain t Misbehavin neturiu, sunyko vargsas, gal kas turi toki lapuka labai noreciau unsure.gif
O viena grazuole tampo man nervus jau kokos 4 dienos stovi pumpuriukai krauti jau tik isskleisti betruksta o ciapupso ir viska, butu vasara silciau kitaip butu, o rudenelis savo daro unsure.gif
Atsakyti
4 dienos.... lotuliukas.gif aš turiu jau mėnuo niekaip neparodo savo spalvytės , augina bujoja bet nesiskleidžia , užsispyrėliai ir ka mes jiems padarysim , oras nešaltas , juk jau šildymo sezonas pradėtas , bet va saulutės tai mažoka , mažoka... g.gif
Atsakyti
mano lapelis, kur sigute dave irgi numire unsure.gif
na ir is viso man dabar nepatinka kaip jos gyvena. kazkaip dar nesuprantu kiek jos to vandens isgarina per sildymo sezona prasidejusi ir pan.
o dar vaiku metelicos buri reikia atskirti
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 26, 10:40)
4 dienos.... lotuliukas.gif  aš turiu jau mėnuo niekaip neparodo savo spalvytės , augina bujoja bet nesiskleidžia , užsispyrėliai ir ka mes jiems padarysim , oras nešaltas , juk jau šildymo sezonas pradėtas , bet va saulutės tai mažoka , mažoka... g.gif

na aciu uz paguoda lotuliukas.gif jau ir taip po darbo gryzus varau ziureti na gal jau, gal... deja, spukso kapuoliukai tokie o savo splvytes neparodo... na nieko, tiek palaukus dar palauksiu, gal kada nusisypsos ta laime... smile.gif
Atsakyti
Kuris lapukas numiro?

Bet yra ir džiaugsmingų dalykų , štai stovėję nuo vasaros pasodinti lapukai ėmė ir sukruto , pradėjus šildyti parodė snapučius , ir sparčiai didėja .
Nu su laistymu tai dabar jau reikia atsargiai .
Atsakyti
tai viena ir teturejau buskie eistoper, tiksliai nebegaliu parasyti pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 10 26, 11:48)
mano lapelis, kur sigute dave irgi numire  unsure.gif
na ir is viso man dabar nepatinka kaip jos gyvena. kazkaip dar nesuprantu kiek jos to vandens isgarina per sildymo sezona prasidejusi ir pan.

doh.gif tas pats galvos skausmas unsure.gif
Atsakyti