Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

vat tokio irankio ir neturiu blush2.gif schmoll.gif reiks nusipirkti.
Tai tu Sigute, dabar kai skiri vaikucius, tai lapuko ir neistrauki g.gif
O as irgi taip buvau lapuka istraukus, kai skyriau vaikuti (tada kai parodziau lapuka ir liepet man ji atskirti butinai, nes lapukas ne kokiam stovy buvo), tai va o pasirode jis ten dar tu vaiku priaugines, kruopu rolleyes.gif tai atgal ikisau ir isleido dar pora vaikuciu thumbup.gif augam be mamytes ax.gif
Supuvo musu mamukas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 25 spalio 2007 - 12:47
Tai gerai jog tau pavyko lotuliukas.gif , mano minimas atvėjas buvo kitoks , aš mat saugojau šaknis dičkio , ir tik po to pastebėjau jog "kruopyčių" daug , daug , o jau viskas paskleista verysad.gif , tada supykau ant savęs.....
Taip pirk tą įrankiuką , jis tikrai geras , atsargiai priderini prie augaliuko ir lengvu pasukimu , su patraukimu pasiimi savo auginuką-vaikiuką , o kiti lieka net nepajudinti , su peiliuku man ne taip patogu būdavo atskirti..O lapulas sau nė nepajutęs augina toliau savo derlių...

Buvo ir pas mane "našlaitėlių" vieni užaugo , bet buvo ir kai kurie neatlaikė , nors iš pradžių lyg ir kabinosi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 25 spalio 2007 - 13:02
QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 25, 13:56)
Buvo ir pas mane  "našlaitėlių" vieni užaugo , bet buvo ir kai kurie neatlaikė , nors iš pradžių lyg ir kabinosi .

as irgi negarantuota, kad isgyvens, bet kolkas lyg neblogai rolleyes.gif cia mano tie nuostoliai, po dickio zygdarbiu tongue.gif
o dabar tai visas sanpaulijas pernesiau i jo kambari, silciausia pas ji, tai tfu tfu tfu, kolkas lyg ir nieko ax.gif vis vakare dirsteli i gelytes, o as jam sakau, kad auga gelyte, o jis tik man nusisypso patenkintas bigsmile.gif na vis gelytes apziuriu ir su juo kartu pabunu, gal nenores ju liesti, kai skirsiu vienoda demesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2007 10 25, 13:04)
gal kas turite sanpauliju tokiu ne maximiniu atliekamu?
Papildyta:
man jos tokios grazios bet neturiu ne vienos sad.gif

O kokių norėtum ir kur Tu gyveni? smile.gif
Atsakyti
Aš tai paskutinį kartą išbandžiau atskyrimą su dantų krapštuku. Irgi atrodo pavyko. Nes vienas lapelis buvo 9 vaikus vienoj krūvelėj išauginęs ir jie net nebeaugo. Tai pavyko užkabinus didesnius "ištraukti". Dabar liko 4 tokie truputį siūbuojantys, bet gal paaugs. Dar kokie 5 yra ant koto, bet tokie miniatiūriniai, taip ir nepaaugo per pora mėn.
Atsakyti
Kaip ir minėjau būk kantri , tikrai paaugs...
Atsakyti
as tai visus savo mazius ir dabar kur gavau is Ainos, tai silnamukuose laikau, tai kazkaip net matosi kaip jie ugteli bigsmile.gif
Atsakyti
Jiems patinka drėgnas ir pastovus oras , tik pravėdink kartas nuo karto atidengdama .
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 25, 17:52)
Jiems patinka drėgnas ir pastovus oras , tik pravėdink kartas nuo karto atidengdama .

as vis kiekviena diena juos padangstau ax.gif
Atsakyti
Sigute aciu uz parodyta iranki 4u.gif jau ji nusipirkau bigsmile.gif beliko tik isbandyt rolleyes.gif
Atsakyti
Nedėkok , mes juk čia tam ir esame jog dalintumėmės tuo kuo galime , o galime tikrai daug , gerom mintim , drauge daug galime nuveikti .
Gerumo per daug nebūna , ir jo viso niekada neatiduosi , nes jis gryžta su kaupu atgal ... pafilosafavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pastebėjau, kad kartais mūsų sanpauliukams (vaikus turiu minty) labiau nei šiltnamiukuose patinka augti "tikruose" šiltnamiuose - polietileno maišeliais agaubtiems.
Gal ten kažkaip jiems temperatūra geriau, gal apšvietimas švelniau išsklaidytas ar dar kas patinka?

Na bet eksperimentams - ribų nėra wink.gif

Dalinsimės patirtimi.

Sigute, o su nagų odelių peiliuku vaikiukus atskyrinėti - tikrai fantastiška mintis! Liuks!
Atsakyti