Almutės patarta ir aš esu merkusi dviem valandom išgriuvusį iš kolbelės ir sausai prabuvusį lapelį, buvo jau apvytęs. Tikrai atsigavo, po kelių dienų jau nesimatė jokio skirtumo.
Bet turbūt metodas netinka, kai suglemba lapukas dėl, tarkime, puvimo...
O pas mane praradimas
. Persodinau visus vaikiukus, o tada keliom dienom isvaziavau. Gryzus radau Lemon kissis vaikiuka nebegyva
Dabar vel keliom dienom buvau isvaziavus tai net nezinau kokius rasiu kitus vaikiukus
Net nezinau kas pakenke ar persodinant saknytes pasizeide ar siek tiek per daug paliejau isvaziuodama, o gal sildymo sezonui prasidejus per sausa pasidare
Tikiuos, kad kitos bus sveikutes kai grysiu i Vilniu
Aina labai grazus ziedelis

Net nezinau kas pakenke ar persodinant saknytes pasizeide ar siek tiek per daug paliejau isvaziuodama, o gal sildymo sezonui prasidejus per sausa pasidare

Aina labai grazus ziedelis

Aina, klausyk, o ne as tau silent prayer buvau davus? 
o mano ballet taffy vel parazydo. tai dabar ziedukai zymiai ruzavesni
dabar tokia

o buvo:

dabar tokia

o buvo:

QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 10 27, 13:29)
Aina, klausyk, o ne as tau silent prayer buvau davus? 

taip is taves

o pas tave ziedai turi baltas juosteles

tai va a norejau pasakyti, kad tu, Aina, ei stebukladare. ir siai tave geles myli
as saviskio silent prayer dar nemaciau zydincio, is jis net nezada, o yra to paties amziaus

as saviskio silent prayer dar nemaciau zydincio, is jis net nezada, o yra to paties amziaus
net nezinau ko joms cia taip patinka
, gal kad saulutes biski gauna ir namie silta virs 23
. dabar paskaiciavau, tai 14 veislinukiu tuoj tuoj zydes pirma karta
. labai laukiu
. gavau is Ausmos Bob serbin vaikiuka pries kelias savaites, o tas jau zieda leidzia
. Aciu Ausma 
dziaugsmeli, is taves ir Ballet taffy gavau, jau antra syki ziedeliais apsipyle

dziaugsmeli, is taves ir Ballet taffy gavau, jau antra syki ziedeliais apsipyle

aš jau ir anksčiau sakiau, kad Aina ir pagalį privers žydėt

QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 10 27, 13:29)
dabar tokia
dabar tokia
nu bet koks skirtumas spalvu

Paskaitinėjau vakar prieš meigą RS apie sanpaulijas. Gal labai įstrigo Sigutės paskutinės nuotraukos neveislinių sanpaulijų skyrelyje. Tai naktį sapnuoju, kad užeinu į kažkokį didelį prekybos centrą ir matau tiek daug gražių žydinčių sanpaulijų - visokių spalvų, margų, karpytais žiedlapių krašteliais... Ir prisikraunu kokia dešimt vazonų - vienas sau, kitas lyg kažkam dovanoti ruošiuosi. Paskui grįžtu namo ir suima siaubas - kur aš jas padėsiu?
Net tas kur dovanoti ruošiuosi riekia kažkur pastatyti
Tai kai atsibudau ir supratau, kad tai sapnas, net lengviau pasidarė...
Bet sanpaulijos buvo labai gražios

QUOTE(Kerpena @ 2007 10 28, 15:11)
Paskaitinėjau vakar prieš meigą RS apie sanpaulijas. Gal labai įstrigo Sigutės paskutinės nuotraukos neveislinių sanpaulijų skyrelyje. Tai naktį sapnuoju, kad užeinu į kažkokį didelį prekybos centrą ir matau tiek daug gražių žydinčių sanpaulijų - visokių spalvų, margų, karpytais žiedlapių krašteliais... Ir prisikraunu kokia dešimt vazonų - vienas sau, kitas lyg kažkam dovanoti ruošiuosi. Paskui grįžtu namo ir suima siaubas - kur aš jas padėsiu?
Net tas kur dovanoti ruošiuosi riekia kažkur pastatyti

as irgi kartais jas sapnuoju

Mergytes, kazkaip vakar pagalvojau, kaip cia su tuo sanpauliju tresimu
. Atejo ruduo, nustojau viska intensyviai tresti, maziuku vaikiuku isvis dar netresiu, bet zydincias sanpaulijas , turbut, reikia tresti bet kuriuo metu laiku, ar ne?