Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

Almutės patarta ir aš esu merkusi dviem valandom išgriuvusį iš kolbelės ir sausai prabuvusį lapelį, buvo jau apvytęs. Tikrai atsigavo, po kelių dienų jau nesimatė jokio skirtumo.
Bet turbūt metodas netinka, kai suglemba lapukas dėl, tarkime, puvimo...
Atsakyti
O pas mane praradimas sad.gif. Persodinau visus vaikiukus, o tada keliom dienom isvaziavau. Gryzus radau Lemon kissis vaikiuka nebegyva sad.gif Dabar vel keliom dienom buvau isvaziavus tai net nezinau kokius rasiu kitus vaikiukus g.gif
Net nezinau kas pakenke ar persodinant saknytes pasizeide ar siek tiek per daug paliejau isvaziuodama, o gal sildymo sezonui prasidejus per sausa pasidare g.gif Tikiuos, kad kitos bus sveikutes kai grysiu i Vilniu g.gif

Aina labai grazus ziedelis wub.gif
Atsakyti
Aina, klausyk, o ne as tau silent prayer buvau davus? g.gif

o mano ballet taffy vel parazydo. tai dabar ziedukai zymiai ruzavesni
dabar tokia

user posted image
o buvo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džiaugsmelis: 27 spalio 2007 - 13:00
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 10 27, 13:29)
Aina, klausyk, o ne as tau silent prayer buvau davus? g.gif

taip is taves smile.gif

o pas tave ziedai turi baltas juosteles g.gif ? nes pas mane ant to ziedo ryskiai matos dvi juosteles rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tai va a norejau pasakyti, kad tu, Aina, ei stebukladare. ir siai tave geles myli biggrin.gif
as saviskio silent prayer dar nemaciau zydincio, is jis net nezada, o yra to paties amziaus
Atsakyti
net nezinau ko joms cia taip patinka bigsmile.gif , gal kad saulutes biski gauna ir namie silta virs 23 doh.gif . dabar paskaiciavau, tai 14 veislinukiu tuoj tuoj zydes pirma karta rolleyes.gif . labai laukiu 4u.gif . gavau is Ausmos Bob serbin vaikiuka pries kelias savaites, o tas jau zieda leidzia wub.gif . Aciu Ausma thumbup.gif

dziaugsmeli, is taves ir Ballet taffy gavau, jau antra syki ziedeliais apsipyle wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 27 spalio 2007 - 13:09
aš jau ir anksčiau sakiau, kad Aina ir pagalį privers žydėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 10 27, 13:29)
dabar tokia

nu bet koks skirtumas spalvu biggrin.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau vakar prieš meigą RS apie sanpaulijas. Gal labai įstrigo Sigutės paskutinės nuotraukos neveislinių sanpaulijų skyrelyje. Tai naktį sapnuoju, kad užeinu į kažkokį didelį prekybos centrą ir matau tiek daug gražių žydinčių sanpaulijų - visokių spalvų, margų, karpytais žiedlapių krašteliais... Ir prisikraunu kokia dešimt vazonų - vienas sau, kitas lyg kažkam dovanoti ruošiuosi. Paskui grįžtu namo ir suima siaubas - kur aš jas padėsiu? doh.gif Net tas kur dovanoti ruošiuosi riekia kažkur pastatyti g.gif
Tai kai atsibudau ir supratau, kad tai sapnas, net lengviau pasidarė...
Bet sanpaulijos buvo labai gražios blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sapnas tai sapnas , bet man atrodo jog tai jau rimtas signalas , liga aiški , jei jau ir naktimis sapnuojasi ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 10 28, 15:11)
Paskaitinėjau vakar prieš meigą RS apie sanpaulijas. Gal labai įstrigo Sigutės paskutinės nuotraukos neveislinių sanpaulijų skyrelyje. Tai naktį sapnuoju, kad užeinu į kažkokį didelį prekybos centrą ir matau tiek daug gražių žydinčių sanpaulijų - visokių spalvų, margų, karpytais žiedlapių krašteliais... Ir prisikraunu kokia dešimt vazonų - vienas sau, kitas lyg kažkam dovanoti ruošiuosi. Paskui grįžtu namo ir suima siaubas - kur aš jas padėsiu?  doh.gif  Net tas kur dovanoti ruošiuosi riekia kažkur pastatyti  g.gif
Tai kai atsibudau ir supratau, kad tai sapnas, net lengviau pasidarė...
Bet sanpaulijos buvo labai gražios blush2.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as irgi kartais jas sapnuoju doh.gif
Atsakyti
Mergytes, kazkaip vakar pagalvojau, kaip cia su tuo sanpauliju tresimu g.gif . Atejo ruduo, nustojau viska intensyviai tresti, maziuku vaikiuku isvis dar netresiu, bet zydincias sanpaulijas , turbut, reikia tresti bet kuriuo metu laiku, ar ne?
Atsakyti