Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(Almutė+ @ 2007 10 26, 20:58)
Taip, Rena, tiesiog paguldžiau. Čia taip Tea patarė ir padėjo biggrin.gif  Jau būčiau netekus to lapuko, o dabar su didžiausiom šaknim. Taip kad bandykit biggrin.gif  Atrodo, ji patarė visai nakčiai pamerkt, bet aš pabijojau, tai kokias tris valandas palaikiau ir jam užteko biggrin.gif

O čia ne apie Streptokarpų lapukus Tea patarė.Nu sanpaulijų lapą merkti į vandenį nebandžiau.. g.gif Bet jei tau pasiteisino , tai valio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 26 spalio 2007 - 21:11
biski toks baisokas budas, aaa? bigsmile.gif
Atsakyti
Ne, tikrai ne streptokarpų lapukams biggrin.gif Nes įsigijau iš Tea būtent sanpaulijų lapuką. Kol mane pasiekė buvo jau pavargęs smile.gif Tai čia jos patarimas. Nu man padėjo. Ir man atrodė keistokas iš pradžių. Nu , merginos, padėjo biggrin.gif Bandyt ar ne- jau jūsų reikalas. Aš ir kitą kartą taip darysiu. Juk prarast jau nebuvo ko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Almutė+ @ 2007 10 26, 22:48)
Juk prarast jau nebuvo ko  rolleyes.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif
as ryt irgi varysiu i pasta pasiimti is tea siuntinuka bigsmile.gif nu kaip laukiu wub.gif o ten daug lapuku doh.gif ech ir kaip man juos reiks issaugot g.gif
Atsakyti
Almute+

ir aš gavau vieną labai "pavargusį" iš Maskvos. Jau kapitaliai pradėjo vysti lapas. Nusivylusi paprasčiausiai visą sukišau į vandenį, palaikiau parą ir šiandien jau ramiai ištraukiau ir pamerkiau šaknydintis stangrų lapuką. Teos patarimo neskaičiau, nes net prie intiko nebuvau...

Pažiūrėsiu, kaip bus toliau, bet manau kad reanimavau wink.gif
Atsakyti
Sakau, kad geras būdas atgaivint lapuką biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 10 26, 23:03)

Pažiūrėsiu, kaip bus toliau,  bet manau kad reanimavau wink.gif

prasau ir mus prainformuot, tolesne jo bukle g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei jau taip , tai tada , kaip ir sakiau valio thumbup.gif , dar vienas šansas neprarasti veislės... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 27 spalio 2007 - 07:11
stai ir prasiskleide ilgai lauktas Silent Prayer ziedelis smile.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
gražu kai gėliukai mus džiugina žiedais wub.gif
Atsakyti
grazi spalva wub.gif
Atsakyti
Ne tik žiedelis gražus, bet ir lapai įdomūs smile.gif . Čia tokia veislė, kai lapai dviejų atspalvių?
Atsakyti