Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(rena @ 2007 11 04, 21:17)
blink.gif koki numiriojo doh.gif duosiu as tau numiriojo bash.gif tongue.gif  pamatytum, kaip paauges wub.gif o kiek ziedu bus wub.gif tik jauciu teks juos visus nuskinti cray.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na tai tada smagu kad auga ir dziugina kazkieno sirdele smile.gif o del ziedeliu tai tikriausiai reiks apskabyti, kad augaliuka pati issaugoti, na bet graziu ziedu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražiai jūs čia mergaitės žiedeliai džiaugiatės 4u.gif
O man tai šendien nelabi kokia diena... verysad.gif mat pati nuverčiau du pasodintus lapukus ,išjudinau doh.gif ,bet ką jau dabar ,gal dar užaugs kas ....
Maniškis tai nieko ,nesibara labai..tik nepakenčia ,kai aš visur jau tų lapukų pristačius;ant šaldytuvo ,ant spintelių .Kas ant palangių tai jam nelabi trukdo.Bėda tik ,kad salione pietinis langas ,o ten vaikiukai su visais šiltnamiais ...O ir strepsus šiandien išverčiau,vis per tą apsikrovimą blush2.gif g.gif reik kažkaip persitvarkyt unsure.gif Tik bėda ,kad viena palangė dar nenaudojama ,tiek vietos veltui stovi g.gif O remontai taip lėtai juda verysad.gif ,kad atrodo neatgausiu savosios palangės dry.gif
Atsakyti
Neturint savų tobulų palangių, galime pasidžiaugti ir kitų turimomis, čia kad gražiau, spalvočiau sapnuotusi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image....user posted image...
Atsakyti
Vauuu bigsmile.gif kad man taip sandėliuką įsirengus wub.gif vyras net pasiūlė pastatysiu "Buržuika" išmūrinsiu kaminą,augink savo gėles ten lotuliukas.gif Sakau jau nori mane su gėlytėm i sandėli išgrūst doh.gif O tai jau gyvent neduodu,to lango nedaryk,nes gėles perpūs,ant spintelės nieko nedėk,nes lapukus išversi ir taip toliau ir panašiai lotuliukas.gif Sakau man ir sandėly gerai,tik apšildymo,lentynu ir lempų reikia biggrin.gif Pirmam aukšte sanpaulijos,antram balandžiai wub.gif Man rodos nama užleisim vaikams o patys i sandėlį lotuliukas.gif kas pas gėles,kas pas balandžius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 04 lapkričio 2007 - 22:33
Alyvuoge+,
priimkite man už "padienę darbininkę", - aš laistysiu ir tręšiu Tavo sanpaulijas, o vyrui tavajam lesinsiu balandžius.
Bežiūrint į Sigutės pademonstruotas lentynas, atėjo geniali mintis į galvą: kaime mūsų apytuštė sodyba, retai kas būna, o erdvės ir šviesos - per akis. Gal man mėžtis su visomis gėlėmis ten, o ir Jus visas dar pasikviesti į, tarkime, teorinį-praktinį dvidienį (ar daugiadienį biggrin.gif ) seminarą, kur pasidalytume bėdomės ir džiaugsmais ir pamokytume viena kitą visokių gudrybių. Planuojam pavasariui? Netoli Kauno..., 35 km rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės pastebėjot ,ten ne sandėliukas ,o pirtis su sauna bigsmile.gif tad Alyvuoge gali jau prašytis vyo piries mirksiukas.gif
O Liucerna ,matyt planuoja namie neišsitekti ax.gif su savo sanpaulijom thumbup.gif ,tai gal per žiem dar pakentėk mieste lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O daugiadienės drinks_cheers.gif toli nuo namų -mums visada tinka bigsmile.gif Svarbu gera kompanija mirksiukas.gif wub.gif Susikraunam savo gėleles ir pimyn 4u.gif Svarbu nepamiršt namo sugryžti. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Iki ko mes dasiritome- daugiadienės... Ar tai nebus koks "anoniminis sambūris"...Kaimas, vienkiemis, toliau nuo žmonių akių, mums to ir reikia... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
panasu i sekta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
panasu i sekta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siulau prie rytines kavos pasigrozeti ziedeliais mirksiukas.gif . siandien zydi rolleyes.gif :

Dumplin',
user posted image

EK-чёрная жемчюжина(EK- Black Pearl)
user posted image

ir Ma's Silk Flover
smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 05 lapkričio 2007 - 09:36
Ir kas išdrystų pasakyti kitaip, nuostabūs žiedai Aina, juos stebint ir kava skamesnė, o ir saulutė šviesti pradėjo, kas gali būti gražiau...Ačiu Aina... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražu 4u.gif thumbup.gif Einu kavos darytis blush2.gif
O ta paskutinė ,ne maniškė karatis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 05, 09:53)
Gražu  4u.gif  thumbup.gif Einu kavos darytis blush2.gif
O ta paskutinė ,ne maniškė karatis  ax.gif

tikrai taviske drinks_cheers.gif . aciu, grazi gelyte wub.gif
Atsakyti