QUOTE(rena @ 2007 11 04, 21:17)
Gražiai jūs čia mergaitės žiedeliai džiaugiatės
O man tai šendien nelabi kokia diena...
mat pati nuverčiau du pasodintus lapukus ,išjudinau
,bet ką jau dabar ,gal dar užaugs kas ....
Maniškis tai nieko ,nesibara labai..tik nepakenčia ,kai aš visur jau tų lapukų pristačius;ant šaldytuvo ,ant spintelių .Kas ant palangių tai jam nelabi trukdo.Bėda tik ,kad salione pietinis langas ,o ten vaikiukai su visais šiltnamiais ...O ir strepsus šiandien išverčiau,vis per tą apsikrovimą
reik kažkaip persitvarkyt
Tik bėda ,kad viena palangė dar nenaudojama ,tiek vietos veltui stovi
O remontai taip lėtai juda
,kad atrodo neatgausiu savosios palangės
O man tai šendien nelabi kokia diena...
Maniškis tai nieko ,nesibara labai..tik nepakenčia ,kai aš visur jau tų lapukų pristačius;ant šaldytuvo ,ant spintelių .Kas ant palangių tai jam nelabi trukdo.Bėda tik ,kad salione pietinis langas ,o ten vaikiukai su visais šiltnamiais ...O ir strepsus šiandien išverčiau,vis per tą apsikrovimą
Vauuu
kad man taip sandėliuką įsirengus
vyras net pasiūlė pastatysiu "Buržuika" išmūrinsiu kaminą,augink savo gėles ten
Sakau jau nori mane su gėlytėm i sandėli išgrūst
O tai jau gyvent neduodu,to lango nedaryk,nes gėles perpūs,ant spintelės nieko nedėk,nes lapukus išversi ir taip toliau ir panašiai
Sakau man ir sandėly gerai,tik apšildymo,lentynu ir lempų reikia
Pirmam aukšte sanpaulijos,antram balandžiai
Man rodos nama užleisim vaikams o patys i sandėlį
kas pas gėles,kas pas balandžius
Alyvuoge+,
priimkite man už "padienę darbininkę", - aš laistysiu ir tręšiu Tavo sanpaulijas, o vyrui tavajam lesinsiu balandžius.
Bežiūrint į Sigutės pademonstruotas lentynas, atėjo geniali mintis į galvą: kaime mūsų apytuštė sodyba, retai kas būna, o erdvės ir šviesos - per akis. Gal man mėžtis su visomis gėlėmis ten, o ir Jus visas dar pasikviesti į, tarkime, teorinį-praktinį dvidienį (ar daugiadienį
) seminarą, kur pasidalytume bėdomės ir džiaugsmais ir pamokytume viena kitą visokių gudrybių. Planuojam pavasariui? Netoli Kauno..., 35 km
priimkite man už "padienę darbininkę", - aš laistysiu ir tręšiu Tavo sanpaulijas, o vyrui tavajam lesinsiu balandžius.
Bežiūrint į Sigutės pademonstruotas lentynas, atėjo geniali mintis į galvą: kaime mūsų apytuštė sodyba, retai kas būna, o erdvės ir šviesos - per akis. Gal man mėžtis su visomis gėlėmis ten, o ir Jus visas dar pasikviesti į, tarkime, teorinį-praktinį dvidienį (ar daugiadienį
Mergaitės pastebėjot ,ten ne sandėliukas ,o pirtis su sauna
tad Alyvuoge gali jau prašytis vyo piries
O Liucerna ,matyt planuoja namie neišsitekti
su savo sanpaulijom
,tai gal per žiem dar pakentėk mieste
O daugiadienės
toli nuo namų -mums visada tinka
Svarbu gera kompanija
Susikraunam savo gėleles ir pimyn
Svarbu nepamiršt namo sugryžti.
O Liucerna ,matyt planuoja namie neišsitekti
O daugiadienės