Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(Mildzius @ 2007 11 06, 02:34)
na jei beda tik pakurime, tai sitoj vietoj galiu padet mirksiukas.gif  new_russian.gif

as irgi pioneer.gif
Atsakyti
Nagi nuostabu!
Vienai dienai žiemą puikiai galima, o grožis koks ten! Už Zapyškio 7 km tiktai, vidur miško, paėjus toliau matosi kitame krante Vilkijos raudona bažnyčia. Yra ir keletas mistiškų vietų, į kurias nusivesčiau. Yra židinys, pečius, plyta, bet žiemą tektų talpintis virtuvėje ir kambary,(dar prieškambaris su židiniu), vasarinė namo dalis, kur tipltume sugriūti miegui, skirta vasarą.
Trumpiau kalbant, kaip matau, galimi DU seminarai artimu laiku:
1. Sanpaulija žiemą.
2. Pavasaris: sanpaulijų magija.
Na, kaip mano planelis? rolleyes.gif
Atsakyti
Pečiu kūrent ir aš savanorė,kaip prie ūkio tai teko išmokt lotuliukas.gif Taip sakant iš miestietės,kaimiete patapau lotuliukas.gif Liucerna,o kaip su privažiavimu iki tos sodybos?Ar su rogėm ,ar su "veilokais"per pusnis reiks brist? lotuliukas.gif Jei kaimietiškos aplinkos ištroškusios,gal pas mane i svečius susikoperuotumėt?Ir aš turiu ką parodyt,keleta magiškų vietelių mirksiukas.gif ir beveik kaip kaimas atrodo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 06 lapkričio 2007 - 11:57
Čia mano kaimas iš viršaus mirksiukas.gif mano namo tik kaminas tolumoj matosi ax.gif taip atrodo žiemą user posted image o taip pavasarį ax.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 06 lapkričio 2007 - 12:57
Galėjai nors pažymėti kaminioką, būtų buvę aiškiau , o tai dabar tų kaminų daugybę radau... lotuliukas.gif Gražūs vaizdai įšlieka tiek žiemą tiek ir pavasarį, kaip pasakoje... thumbup.gif Kokia upė teka pro šalį? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 06 lapkričio 2007 - 13:06
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 06, 11:46)
Taip sakant iš miestietės,kaimiete patapau  lotuliukas.gif

tokia dalis ir man teko ax.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2007 11 06, 13:05)
Galėjai nors pažymėti kaminioką, būtų buvę aiškiau

drinks_cheers.gif

tai kaip suprantu Alyvuogė+, Rima*, Sigute*** , Mildzius ir as kurenam peciu, o kitos seminaru megaujasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 06 lapkričio 2007 - 13:22
Niu tikrai galėjau pažymėt blush2.gif taisausi biggrin.gif Upė teka Jiesia ir Nemunas netoli smile.gif sakau,gal ir mano "fazenda" seminarui tiktų? g.gif ir čia jau ruduo tongue.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 06 lapkričio 2007 - 13:23
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 06, 13:22)
Niu tikrai galėjau pažymėt  blush2.gif taisausi  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras, koks fainas tavo namukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 11 06, 14:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif geras, koks fainas tavo namukas lotuliukas.gif

tiksliau kaminukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 06, 13:31)
tiksliau kaminukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha
einu geriau lupos paieskot lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės, ar priimsit naujokę... ax.gif (nors sanpaulijų auginime tai jau gerokai pagyvenusi, bet maniškės tik maksimukės kaip jūs vadinate ir iš bobučių pirktos kieminukės)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasmin: 06 lapkričio 2007 - 13:52
Siūlau taip: žiemos seminaras – pas Alyvuogę+ smile.gif , pavasario – Liucernos sodyboje (na, betgi galima abu pas Liucerną, nors, žinoma, gal arčiau Alyvuogė+ g.gif ). Temą apgalvojame, pasiskelbiame ir okupuojame iš pradžių Alyvuogės namučius (aš jau buvau tongue.gif , nuostabūs!), o pavasarį – Liucernos kaimą.
Na, gerai, o dabar jau rimtai, mergaitės: aš šposaudama siūlau visai r e a l i a i , o jūs – rimtai čia, ar truputį durnelį voliojat? mirksiukas.gif 4u.gif
Kas priklausytų nuo manęs, viską padarau. Netgi filmuojantį vyruką atsivesčiau.
Alyvuogė galėtų pasiruošti pranešimą "Lietuviškos sanpaulijos", mane labai domintų praktinė pusė: pažastinukų atskyrimas, gal Rimulė, Rima ar Sigutė galėtų pademonstruoti tai su vaizdinėmis priemonėmis. Gerą pusvalandį galima būtų skirti labiausiai rūpimiems sanpaulijų priežiūros klausimams.
Kitas dalykas: kaip suformuoti teisingą augaliuką? Čia irgi patyrusios galėtų daugiau papasakoti, o mes joms atsilygindamos ką nors padovanotume, pvz, po 100 mažyčių vazoniukų vaikučių auginimui. Kaip? mirksiukas.gif
Jasmina, būtinai priimsime! Būk sveika! Prieš pusę metų turėjau vieną maksiminę sanpaulytę. smile.gif O kokios spalvos Tavoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 06 lapkričio 2007 - 13:56