Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

Šaunu ,kad taip gražiai auga biggrin.gif thumbup.gif Džiaukis į sveikatą 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nadeždos Prišmont siūlomas vaikiukų sarašiukas. Skelbiu (šeimininkei leidus ), kad susikooperavus gautusi pigiau ax.gif
Vilniečiams galiu atnešti į susitikimą lapkričio 17 d.

Alamo Gold
Ma’s Whinter Moon
Rose Buddies
Cherry Bomb (sport)
Enchanted April užsakyta
Yvon Decelles
Sun Sizzle
Aca’s Summer Parfait
Sunny Skies
Buckeye Fiesta
Wrangler’s High Sierras
Suncoast Ruffled Delight
Ellie Gardner
Genetic Blush

MINI

Rag Doll
Say What
Sora Zachariam
Rob’s Squeese Toy
Lil Ballerina
Golden Dawn
Little Sundrop
Rob’s Cool Fruit
Petite Blarney
Winnie-the-Pooh
Rob’s Bee Boopsie
Star Wars

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 05 lapkričio 2007 - 11:29
Ellie Gardner / Ausma
Genetic Blush / DaivaB.
MINI
Lil Ballerina / linac
Star Wars / linac

Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 11 05, 09:35)
siulau prie rytines kavos pasigrozeti ziedeliais mirksiukas.gif . siandien zydi rolleyes.gif :

kaip grazu wub.gif ta vidurinej foto man labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 05, 00:14)
Alyvuoge+,
priimkite man už "padienę darbininkę", - aš laistysiu ir tręšiu Tavo sanpaulijas, o vyrui tavajam lesinsiu balandžius.
Bežiūrint į Sigutės pademonstruotas lentynas, atėjo geniali mintis į galvą: kaime mūsų apytuštė sodyba, retai kas būna, o erdvės ir šviesos - per akis. Gal man mėžtis su visomis gėlėmis ten, o ir Jus visas dar pasikviesti į, tarkime, teorinį-praktinį dvidienį (ar daugiadienį biggrin.gif ) seminarą, kur pasidalytume bėdomės ir džiaugsmais ir pamokytume viena kitą visokių gudrybių. Planuojam pavasariui? Netoli Kauno..., 35 km rolleyes.gif  thumbup.gif

Liucerna, na ir motera! Oho! Iškart jautį už ragų, idėją suradusi wink.gif
thumbup.gif ar pašėlai?

Daugiadieniui labai jau daug alkoholio tektų vežtis (prisiminus ir sugretinus "rusų medžioklės" ir "rusų žvejybos" ypatumus lotuliukas.gif ))))

Na kuo ne "Lietuviški sanpaulijų augintojų susibėgimukai" drinks_cheers.gif

O į savo sodybą mus kviesti gali ir žiemą - tik kad taip sniego pakaktų bigsmile.gif biggrin.gif ))))))))
Atsakyti
Laisvai ir žiemą, tik kad reikia gerai mokėti pakurti, aš įgūdžių, kaip miestietė, neturiu blush2.gif Kol įšils kaimo troba, varvekliai nuo nosių nutįs... Bet ko neiškenti dėl kompanijos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 06, 01:34)
Laisvai ir žiemą, tik kad reikia gerai mokėti pakurti, aš įgūdžių, kaip miestietė, neturiu  blush2.gif Kol įšils kaimo troba, varvekliai nuo nosių nutįs... Bet ko neiškenti dėl kompanijos  biggrin.gif  4u.gif

na jei beda tik pakurime, tai sitoj vietoj galiu padet mirksiukas.gif new_russian.gif
Atsakyti
Oi kaip faina ax.gif kaimo troba ...vidury miškų ...už lango pusnys ....o prie stalo arbata ...ir krūva manjakių lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif bediskutuojančių apie sanpaulijas . bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 06, 09:12)
Oi kaip faina  ax.gif kaimo troba ...vidury miškų ...už lango pusnys ....o prie stalo arbata ...ir krūva manjakių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif bediskutuojančių apie sanpaulijas . bigsmile.gif  wub.gif

Smagu... drinks_cheers.gif ,dabar aš labai laukiu susitikimo "Forte"tikiuosi susipažinti ir įsigyti vieną kitą kilmingą sanpaulytę,prieš miegą pažiūriu katalogus,taip gražu wub.gif ,o tarp kitko ,ko jūs naktimis nemiegat g.gif
Atsakyti
Na aš pavyzdžiui dirbu ax.gif verysad.gif Tai prieš miegą vis į sanpaulytes pažiūriu blush2.gif ,kad sapnai geresni būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 06, 01:34)
Laisvai ir žiemą, tik kad reikia gerai mokėti pakurti,

Čia tai jau ne bėda, malkų ir degtukų, nu dar popieros skiauteę, valandžiukė nepraeis , ir sėdėsim kaip pirty... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(maidana @ 2007 11 06, 08:30)
,o tarp kitko ,ko jūs naktimis nemiegat g.gif

Tai vis ta meilė Sanpaulijom, ir miegas nebesvarbu... bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Liucerna,
jei jau moku savo sodo grilį įkurti (o jis sudėtas tik iš plytų, bet kepa super!), tai Tavo sodybos pečius tikrai sugebėčiau įkurti wink.gif

Varvekliai panosėje negresia, o visa kita - tik entuziazmas ir gera nuotaika 4u.gif
Atsakyti