Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

parodysiu siandien prasiskleidusi Beachcomber rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 06, 22:12)
Sigute, jei Tave Nedatroga šiek tiek nuvylė, yra kas labai mėgsta baltą spalvą, mielai įsigytų kada nors  blush2.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

Džiaugiuosi kiekvienu, kad ir "nugrybavusiu" į lankas žieduku, ir tikrai jos nežadu atsisakyi, bet dėl tavęs pasistengsiu išauginti , kaip tik vienas lapas nevietoje išaugęs...Turėsi Nadatrogą pavasarį. 4u.gif

Aina, kaip visada tavo žiedai nuostabūs, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 11 06, 23:20)
parodysiu siandien prasiskleidusi Beachcomber rolleyes.gif

koks grozis wub.gif wub.gif

o kas cia bigsmile.gif tiek daug naktibaldu tongue.gif
Narių: 5 rena, rimulėėė, linute13, Sigute***, Liucerna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 06 lapkričio 2007 - 23:47
Tai kaip užmigsi ,gražių žiedukų nepažiūrėjus. ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as jau prisiziurejau, tai dabar einu gult ir sapnuot grozi wub.gif ax.gif
Atsakyti
Naktibaldos, sveikos wink.gif

Ir aš prisijungiau - galvą prasivėdinti, nes prie UAB įstatų sėdėjau kruopęčiai smile.gif))

Po juridinių "keiksmažodžių" grožis - pats tas desertui smile.gif))

Maidana, sveika prisijungusi į mūsų kompanijėlę. Atmink - mes visos sanpaulvirusu apkrečiame mirksiukas.gif

Mano draugutė sakė - na tik ne sanpaulijos!!! O dabar jau dairosi, ką iš vaikiukų nuo mano lentynos prichvatizavus thumbup.gif )))))

Super! drinks_cheers.gif
Merginos, turui pritariu. Tik smulkmena man auto laaabai reiktų judėjimo laisvės apribojimams sumažinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2007 11 06, 18:50)
Ir dr vakarenei biggrin.gif
Skleidziasi mano Jubilee Red wub.gif
user posted image

Gaila, kad pries miega nepaskaitinejau, pasakiskas grozis wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sigute as ir dziaugiuos matydama kaip jos auga tos grazuoliukes. Kas ryta ir vakara prieinu pasiziuriu smile.gif Tik va pora praradimu turejau, vieno vaikiuko ir vieno lapuko verysad.gif , bet juk is klaideliu mokomes blush2.gif Daugiau tokiu mazuciu vaikiuku nepersodinesiu, o ypac pries isvaziuodama schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 07 lapkričio 2007 - 08:33
man siandien reikes vaikiuku persodinimu uzsiimti, nes jau didzkiai prie lapo uzauge, mazesniems saule uzstoja smile.gif . reiks spaustis, o tai vietos visai nebera ant palangiu g.gif doh.gif .

Rima*, ar gavai siuntineli? rolleyes.gif

siuo metu skleidziasi Blue Dragon ziedelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 07 lapkričio 2007 - 08:46
QUOTE(Jasmin @ 2007 11 06, 22:11)
http://C:\Documents and Settings\Aidas\My Documents\My Pictures\Picture[/IMG]

čia tipo doh.gif bandžiau nuotrauką įdėti, bet... pasirodo ne to formato
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 11 06, 22:43)
as ziuriu tu bandai det is kompo fotkes biggrin.gif nepavyks schmoll.gif
jei nori imesti is kompo tai mesk per cia kai per browse... imesi nuotrauka, tai spausk загрузить, o poto 3 nuoroda nukopijuok ir dek cia mirksiukas.gif
manau gal ka supratai, jei nepavyks, klausk rolleyes.gif

o tai dėkui, pabandysiu dar kartą namie, nes fotkės namų kompe, o dabar verysad.gif darbe trūniju
Atsakyti
Visas sveikinu su pirmomis snaigėmis, nesušalkit, lauke žvarbu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 11 07, 09:21)
Visas sveikinu su pirmomis snaigėmis, nesušalkit, lauke žvarbu... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif bet jau smagu, mano vaikas šiandien norėjo į darželį su rogėmis eiti lotuliukas.gif
o namie tai šilta tongue.gif

Aina labai gražus žiedelis, ir labai gražus vaizdelis kavą begeriant 4u.gif
Papildyta:
[quote=Aina,2007 11 07, 08:45]
Rima*, ar gavai siuntineli? rolleyes.gif

ax.gif ar ne per šalta siųsti gėlytes, mat aš norėjau vienos svyrančios (neatmenu iš kurios forumietės) man nesiuntė, sakė per šalta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasmin: 07 lapkričio 2007 - 09:28
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 06, 22:10)
www. avsa Pepermint porūšių suskaičiavau net 7...

Pepermint tai ju 7 ten yra parodytos, bet vat Pepper-mintie niekur neradau. del to ir neaisku ar jos turi kazka bendro, ar tik pavadinimo pradzia vienoda g.gif
Atsakyti