Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(Mildzius @ 2007 11 07, 12:32)
Pepermint tai ju 7 ten yra parodytos, bet vat Pepper-mintie niekur neradau. del to ir neaisku ar jos turi kazka bendro, ar tik pavadinimo pradzia vienoda g.gif

Aš beje gavau su tokiu pavadinimu Pepper-mintie , dar nežydėjo , bet ruošiasi, tai gal bus kiek aiškiau, o dabar irgi tik ant abejo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 07 lapkričio 2007 - 12:42
QUOTE(Jasmin @ 2007 11 07, 09:21)
o tai dėkui, pabandysiu dar kartą namie, nes fotkės namų kompe, o dabar  verysad.gif  darbe trūniju

bandyk drasiai 4u.gif

o mano mermaid tokia jau prie prasiskleidimo, tai kolkas nei vieno dryziuko nematyt schmoll.gif taip ir noris ja greiciau islukstent tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 07 lapkričio 2007 - 14:14
Aš nepamiršiu „Niedatrogos", Sigute! lotuliukas.gif
Mergaitės, kaip jūsų namuose dabar su drėgme? Laistau vaikiukus praktiškai kasdien, išdžiūva... g.gif O purškalioti kambariuose nedrįstu, kad ant lapelių neužtėkščiau. Gal nieko baisaus keli pursleliai? Sigutė, žinau, deda kambary drėgnus kiminus, kitos - skalbinius ant radiatorių...
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 07, 14:22)
Aš nepamiršiu „Niedatrogos", Sigute! lotuliukas.gif
Mergaitės, kaip jūsų namuose dabar su drėgme? Laistau vaikiukus praktiškai kasdien, išdžiūva... g.gif O purškalioti kambariuose nedrįstu, kad ant lapelių neužtėkščiau. Gal nieko baisaus keli pursleliai? Sigutė, žinau, deda kambary drėgnus kiminus, kitos - skalbinius ant radiatorių...

pas mane vaikiukai visi siltnamuke (atskirti nuo mamyciu), tai kazkaip ta dregme ilgai laikos, o kur prie mamyciu tupi, tai vis palasinu vandenuko ax.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat dauguma vaikiukų ir lapukų yra šiltnamiukuose, todėl taip greitai neišdžiūsta. Man didesnė problema - nepastovi temperatūra. Dieną, kai visi darbuose, nukrenta iki net +14,+15. Vakare, kai pakūrenam, pakyla virš +20. Nelabai tai patinka sanpaulijoms. Motininiai lapukai kažko tai glemba ir nyksta verysad.gif Bijau, kad nežūtų ir vaikiukai prie jų. Gal kas žino kokių gudrybių, kaip tą temperatūrą palaikyti kuo vienodesnę nesėdint per dieną namie g.gif
Atsakyti
Iš Rimulės gauta klizma veikia užtikrintai biggrin.gif norėjau paklausti durno klausimo: žinau, kad sanpaulijos dauginamos ir...sėklomis (jei nekliedžiu, skaičiau rusiškoje knygoje). Ar tai gali sugebėti tik selekcininkai?
Papildyta:
Manau, tai aktuali tema visoms, kurios pačios "pasikuria" g.gif Juk teoriškai sanpaulijom žemiausia ir gali būti išgyvenimo temp apie 14 laipsnių, tik svyravimas kenkia, kaip sakote. Man atėjo idėja: o jei... statytumėte išeidama diiidelįįį verdančio vandens puodą, ar net kelis prie gėlių? Iš karštas garas, ir šiluma... Tik gal ne per arti? Žinoma, terlionė...
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 11 07, 14:46)
Pas mane taip pat dauguma vaikiukų ir lapukų yra šiltnamiukuose, todėl taip greitai neišdžiūsta. Man didesnė problema - nepastovi temperatūra. Dieną, kai visi darbuose, nukrenta iki net +14,+15. Vakare, kai pakūrenam, pakyla virš +20. Nelabai tai patinka sanpaulijoms.

na pas mane tas pats, tik pas mus gal taip zemai nekrenta tempa g.gif
irgi kai kurie lapukai ziuriu pradeda glebt doh.gif

QUOTE(Liucerna @ 2007 11 07, 14:55)
Manau, tai aktuali tema visoms, kurios pačios "pasikuria"  g.gif  Juk teoriškai sanpaulijom žemiausia ir gali būti išgyvenimo temp apie 14 laipsnių, tik svyravimas kenkia, kaip sakote. Man atėjo idėja: o jei... statytumėte išeidama diiidelįįį verdančio vandens puodą, ar net kelis prie gėlių? Iš karštas garas, ir šiluma... Tik gal ne per arti? Žinoma, terlionė...

nu bet kiek tas puodas garuos g.gif sakykim valanda ir viskas g.gif
Atsakyti
Taip, nuo per sauso oro gelbėja drėkinami kiminai tarp sanpaulijų, indukuose jiems pradžiuvus, sudrėkinu, vėl, ir vėl.... mirksiukas.gif
Na o dėl temperatūros svyravimo, net neišmanau, ką ir patarti. g.gif
Laistykime žiemą šiltesniu vandeniu (bet ne per šiltu) , jokiu būdu ne šaltu, Augalas mažiau stresuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 07 lapkričio 2007 - 15:51
Niedatrogos valsas

Niedatroga, niedatroga,
Pavažiavo man jau stogas...

Nuo gėlių gėlelių burtų,
Sanpaulyčių – mano turto –

Lapkritį namučiai šviečia,
Niedatroga šokiui kviečia!..

Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 07, 16:01)
Niedatrogos valsas

Niedatroga, niedatroga,
Pavažiavo man jau stogas...

Nuo gėlių gėlelių burtų,
Sanpaulyčių – mano turto –

Lapkritį namučiai šviečia,
Niedatroga šokiui kviečia!..

thumbup.gif
na va ne tik sanpaulijų ligoniukė bet ir poetė kotletė
Atsakyti
Liucerna wub.gif
Atsakyti
pas mane nors ir radiatoriai daugmaz vienoda siluma skleidzia, bet vistiek kai jos netoli lango, tai man vis neramu, kad joms nakti nebutu salta g.gif
siandien bandysiu pora pazastinuku nuo motinos atskirt doh.gif tikiuos rankos per daug smarkiai nedrebes ir nieko nepazeisiu... jei sekmingai perziemosim, tai pavasari galesiu pasidalint Louisiana Lullaby vaikuciais ax.gif

Liucerna thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildzius: 07 lapkričio 2007 - 17:39