Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

Tai vis linksminates.... ax.gif
Tik nepamirskit garsiai apie tas sueigas paskelbt, o tai RS vis prazopsau...
Alyvuoge, na, ar nesakiau, kad pas tave verta vaziuoti... doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o as vis ruosiuos vaikucius skirti nuo mamytes, prieinu paziuriu, pavartau ir vel pastatau doh.gif nu bijau tai nezmoniskai, niekad to nedariau ax.gif su pazastinukais kazkaip lengviau, gal del to, kad atskirynejau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 07, 16:01)
Niedatrogos valsas

Niedatroga, niedatroga,
Pavažiavo man jau stogas...

Nuo gėlių gėlelių burtų,
Sanpaulyčių – mano turto –

Lapkritį namučiai šviečia,
Niedatroga šokiui kviečia!..

Liucerna ačiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tau Nedatroga, jau rezerviniame sąraše pirmoje vietoje....user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 07 lapkričio 2007 - 19:32
gal sampaulijom tiktu tokie vazoniukai rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Rena, šakės! Jei čia dar būtų sanpaulijos tuose monitoriuose, tai – pilna klinika! biggrin.gif
Sigute, gal aš taip eilėraščiais ir išsikaulysiu sau norimų veislių? mirksiukas.gif biggrin.gif
Miela Rena, vaikiukus, manau, atskirti yra kur kas lengviau nei pažastinukus. Kai skirsi – judink judink apačioj prie motininio lapo atsargučiai, netgi lengvai plėštelk. Tada išgirsi tokį "trekšt!"
Tik neišsigąsk, taip turi būti, – o imk atsargiai ir lėtai laisvinti vaikiuko šakneles. Aš daug labiau bijočiau pažastinuką skirti, tai gi reikia pjauti doh.gif Aš sukau uodegą, kai Rimulė mokino, sakiau, geriau žemes į vazoniukus pilstysiu. Bet privertė blush2.gif Žinoma, dar nereiškia, kad kitą kartą gerai pasiseks. Pirmyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2007 11 07, 16:19)
thumbup.gif
na va  ne tik sanpaulijų ligoniukė bet ir poetė kotletė

čia aš tave iš gerosisos pusės taip pavadinau, viename multike girdėjau kaip vaikai vienas kitą taip gyrė , na ir mano mažoji po to multiko jei kas eiliuotai kai kada pasakyti netyčiom išeina vis pasako. Tikiuosi neįžeidžiau blush2.gif
4u.gif
friends.gif
Atsakyti
thumbup.gif o jei dar iseitu uzprogramuot, kad jos sekmingai augtu ir NIEKADA nenumirtu wub.gif thumbup.gif

maniske atskyrimo operacija praejo sklandziai, dabar reikia laikyti kumstukus, kad jos sekmingai isisaknytu user posted image, nes pasodinau iskart i zeme. asmeniskai man baisiausia dabar, kai tik nedidele dalim nuo manes priklauso ju ateitis...
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 07, 19:46)
Sigute, gal aš taip eilėraščiais ir išsikaulysiu sau norimų veislių? mirksiukas.gif  biggrin.gif

Viskas! tongue.gif Prisikalbėjai, už kiekvieną sanpauliuką - Ketureilis. lotuliukas.gif
Atsakyti
rena, 4u.gif vis tik neleidžia nuotraukas įkelti, nes ne tas formatas, teks vėl foto sesiją saviškėms skelbti, nes anos buvo pernai metų nuotraukos ir dar ne mano fotiku darytos doh.gif, tik gaila kad dabar ne visos žydi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasmin: 07 lapkričio 2007 - 20:19
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 07, 19:46)
Rena, šakės! Jei čia dar būtų sanpaulijos tuose monitoriuose, tai – pilna klinika! biggrin.gif

Miela Rena, vaikiukus, manau, atskirti yra kur kas lengviau nei pažastinukus.

isivaizduoji koks grozis wub.gif musu lovos apstatytos monitoriais o ant ju sanpaulijos auga bigsmile.gif o mes dar netu naudojames thumbup.gif na tiesiog, kad ir dabar gulciaus tongue.gif lotuliukas.gif

kai tu bandzius tai tau lengviau, o man tai kai pasiziuriu sirpuliai laksto doh.gif atskirynejima atidejau rytdienai blush2.gif ax.gif tongue.gif doh.gif

Mildzius, sveikinimai uz sekminga operacija 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 11 07, 20:02)
o as vis ruosiuos vaikucius skirti nuo mamytes, prieinu paziuriu, pavartau ir vel pastatau doh.gif nu bijau tai nezmoniskai, niekad to nedariau ax.gif su pazastinukais kazkaip lengviau, gal del to, kad atskirynejau mastau.gif

O ko tu bijai? Man tai is pazasteliu butu baisiau lauzyti.... ax.gif O cia - issitrauki lapa, iskedeni ir psio (cia buvo mano neveislinis atvejis - 3 vaikiukai ir ate lapukui). Bet jei nori palikt ta lapa, tai gal biski ir problematiska - man tai sunkokai jie atsiskyre... Po kelias mazas saknytes turejo... Bet dabar tai visi atsipute auga ir vargo nemato.
Sekmes darbuose 4u.gif Pasigirk, kaip sekesi.
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2007 11 07, 20:17)
rena,  4u.gif vis tik neleidžia nuotraukas įkelti, nes ne tas formatas, teks vėl foto sesiją saviškėms skelbti, nes anos buvo pernai metų nuotraukos ir dar ne mano fotiku darytos doh.gif, tik gaila kad dabar ne visos žydi

kazkaip keista, nes per ta tai formata sumazina automatiskai iki reikiamo dydzio g.gif o tu pas save kompe nemoki susimazint fotkiu g.gif

QUOTE(Mamce @ 2007 11 07, 20:58)
O ko tu bijai? Man tai is pazasteliu butu baisiau lauzyti.... ax.gif O cia - issitrauki lapa, iskedeni ir psio (cia buvo mano neveislinis atvejis - 3 vaikiukai ir ate lapukui). Bet jei nori palikt ta lapa, tai gal biski ir problematiska - man tai sunkokai jie atsiskyre... Po kelias mazas saknytes turejo... Bet dabar tai visi atsipute auga ir vargo nemato.
Sekmes darbuose  4u.gif Pasigirk, kaip sekesi.

norisi palikt dar ta mamka, lai niesciuojasi nestuke.gif tongue.gif
ech, jei ryt busiu drasesne, tai rezultatus pranesiu ax.gif
Atsakyti