Man skaniausi cepelinai kai būna guminukai, bet man tokių nepavyksta pasidaryt
Čia man dar negirdėtas būdas, reiks pabandyt.
Man skaniausi cepelinai kai būna guminukai, bet man tokių nepavyksta pasidaryt
Man skaniausi cepelinai kai būna guminukai, bet man tokių nepavyksta pasidaryt
QUOTE(DdJj @ 2005 11 15, 18:07)
Čia man dar negirdėtas būdas, reiks pabandyt.
Man skaniausi cepelinai kai būna guminukai, bet man tokių nepavyksta pasidaryt
Man skaniausi cepelinai kai būna guminukai, bet man tokių nepavyksta pasidaryt
Paprasta- kuo mažiau virtų bulvių- tuo kietesni cepelinai...
Ir atvirkščiai...
QUOTE(Kokere @ 2005 11 16, 10:25)
tikrai neteisybė
Man atrodo ,kad dar cepelinai priklauso ir nuo bulviu rusies, tai yra nuo ju krakmolingumo ,jei bulves ,,skystos,, tai cipakams gali buti sakes! esu ju privirusi jau ojojoi...,virtu bulviu visada dedu (gal tai priklauso nuo vietoves),bet as jas verdu nuluptas bulviu lupimo eigoje ,kol vyras pabaigia skusti visas ,man isverda katras dedu i cipakus.Sugrudu karstas ,kaip kose ,paskleidziu ,kad pravestu ir kol issispaudziu tarkius viskas paruosta .Vienu zodziu ,niekada nieko is anksto nesiruosiu irniekas dar nera pasakes ,kad neskanu! Sekmes!
Labutis, norejau pasiterauti, kaip darote virtu bulviu cepelinu mesos idara ? ar mesos farsa dedate isvirta ar zalia ? Mane butent domina mesu idarai, gal pasidalintumete savo patarimais, uz tai Jusm didelis aciu !
Noriu paklausti, ar galima jau isvirtus ir atvesintus cepelinus uzsaldyti???
Ir paskui tarkim ant keptuves juos pasikepti.
Nes manau zaliu saldyti negalima
Dekui jums uz atsakyma!!!
Ir paskui tarkim ant keptuves juos pasikepti.
Nes manau zaliu saldyti negalima
Dekui jums uz atsakyma!!!
QUOTE(lotta23 @ 2006 08 17, 13:53)
Nes manau zaliu saldyti negalima
Kaip negalima?Juk parduotuvėse pilna šaldytų cepelinų iš tarkuotų bulvių.
Taip, yra parduotuvese, bet juk jos manau yra kazkaip kitaip 'apdorotos'.
Juk yra ir saldytu bulvyciu free, bet pats negaletum ju uzsaldyti, nes jos ne tokios...as manau kad negalima namu salygomis saldyti zaliu bulviu...
as nesu tikra, bet manau negalima.
Juk yra ir saldytu bulvyciu free, bet pats negaletum ju uzsaldyti, nes jos ne tokios...as manau kad negalima namu salygomis saldyti zaliu bulviu...
as nesu tikra, bet manau negalima.
Cepalinus nevirtus gali užšaldyti, tik reiks miltuose apvolioti, kad nesukibtų. O bulvių supjausčius tikrai neužšaldysi, jos pajuoduoja, pasidaro guminės, žodžiu, nebandykit, jau bandžiau
QUOTE(lotta23 @ 2006 08 17, 13:53)
Noriu paklausti, ar galima jau isvirtus ir atvesintus cepelinus uzsaldyti???
Ir paskui tarkim ant keptuves juos pasikepti.
Nes manau zaliu saldyti negalima
Ir paskui tarkim ant keptuves juos pasikepti.
Nes manau zaliu saldyti negalima
Tarkuotų bulvių cepelinus galima šaldyti šaldiklyje. Aš išdėlioju ant lentelės ir užšaldau. Sušalusius sudedu į maišelius.
Galima šaldyti ir jau išvirtus. Tik pašildyti juos galima ant keptuvės. Aš perpjaunu pusiau ir kepu. Bandžiau šildyti vandenyje, tai išsileido.
Prasau pasakykit,kai cepelinai daromi is zaliu ir pusiau virtu bulviu reikia deti kiausini ir pora saukstu miltu
?Zinau kad reikia deti krakmolo.As formuojant dar pavolioju ir verdant i puoda dedu sauksteli krakmolo.O pacios teslos dar nedariau
,tai nezinau kaip su tais miltais ir kiausiniu.
Aciu
Aciu
QUOTE(viki81 @ 2006 09 03, 17:43)
Prasau pasakykit,kai cepelinai daromi is zaliu ir pusiau virtu bulviu reikia deti kiausini ir pora saukstu miltu
?Zinau kad reikia deti krakmolo.As formuojant dar pavolioju ir verdant i puoda dedu sauksteli krakmolo.O pacios teslos dar nedariau
,tai nezinau kaip su tais miltais ir kiausiniu.
Aciu
Aciu
Į bulves nereik dėti nei kiaušinių, nei miltų










