Prašau patarkite man, neišmanelei
Ar sulipdytus žalių bulvių cepelinus reikia dėti į verdantį vandenį?

Ir kiek laiko reikia virti, ant kokios ugnies?

Tai ar reikia į zaliu bulviu cepelinu tesla deti kiaušinį, nesuprantu
Papildyta:
QUOTE(Dacor @ 2005 11 11, 12:03)
Daug metu darau cepelinus ir tik is zaliu bulviu.(sutaupau laiko virdama,lupdama ir maldama virtas bulves). Anyta visuomet giria ir negali atsistebeti kaip tokius skanius pagaminu.
Tiesiog reikia sutarkuoti bulves (ju reikia siek riek daugiau kai nesideda virtos),labai gerai ispausti (kuo daugiau tuo geriau),tuomet plonai isskleidziu dviejuose dubeniuose ,ant virsaus paskleisdama supilu krakmola kuris lieka nusunkus tarkius, ir uzpilu tik nuo ugnies nuimtu verdanciu vandeniu (galima ir pienu).Idedu druskos ir jokiu budu nereikia jokiu kiausiniu ,nes jie kietina tesla.
Vandens pilu is akies.Nereikia kad tesla plauktu,bet stengtis nuplikinti kuo didesni plota tarkiu. Efektas gaunasi tas pats kaip ir dedant virtas bulves, nes nuo karsto vandens tarkiu virssus apverda.
Nesuprantu, jus tarkes nuplikinate, o poto formuojate cepelinus?

Ar nuplikinus tarkes, vandeni ispilate ar jis lieka tešloje?
QUOTE(kisule @ 2005 11 11, 12:47)
aš irgi plykau su vandeniu tik nevisus tarkius o tik krakmolą kuris pasilieka nuo bulvių irgi labai liuks

ir jokiu virtų bulviu nededu nebereikia
Kaip nuplikinti krakmola?