Sakykit o virtu bulviu kukulius galima valgyt jai laikaisi dietos?Nes ten gi nieko tokio koloringo nera
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 10 06, 10:40)
Sakykit o virtu bulviu kukulius galima valgyt jai laikaisi dietos?Nes ten gi nieko tokio koloringo nera
O kaip pačios bulvės ?
QUOTE(milda.jas @ 2011 04 26, 17:15)
Man patogiausias receptas: cepelinai (tik truputį mėsos kiekis netikslus nurodytas, bent jau man mažiau reikėjo mėsos)
puikus receptas
mano cepelinai gavosi labai guminiai, nors ir skanūs. Tikriausiai dėl to, kad nepakankamai nusunkiau bulvių tarkius, išėjo beveik šlapia košė, reikėjo labai daug pirktinio krakmolo, nes nusistovėjusio nepakako.
QUOTE(*Passion* @ 2009 05 14, 22:20)
va cia tai nesupratau, bet driso visa sita pavadinti lietuviskai cepelinais
http://www.youtube.c...h?v=MFgygJKtE8E
tipo moteris kur gamino lietuviu kilmes... tai matosi, kad tik kilmes
http://www.youtube.c...h?v=MFgygJKtE8E
tipo moteris kur gamino lietuviu kilmes... tai matosi, kad tik kilmes
paziurejau na jovalyne ten o ne cepelinai
QUOTE(kaubojey @ 2011 11 05, 18:22)
O kaip pačios bulvės ?
pacios bulves kaloriju palyginus nedaug turi kaip cia daugumai atrodo bananuose pvz daugiau kaloriju nei bulvese
Visos kalorijos padažuose, o paprasta virta bulvė jų neturi daug, netgi kažkur teko skaityti apie virtų bulvių dietą...
O aš virtų bulvių cepelinus dar užsišaldau šaldiklyje, tai ilgam laikui užtenka
QUOTE(Aricci @ 2012 02 17, 00:14)
O aš virtų bulvių cepelinus dar užsišaldau šaldiklyje, tai ilgam laikui užtenka
O Jus pries saldydama apmakaluojat krachmole?
QUOTE(ruta_zalia @ 2011 09 12, 12:40)
Daznai verdu, nes seimyna reikalauja, i virtas bulves dedu tik krakmola ir druskyte, daugiau jokiu isradimu cia nereikia. Cepelinai niekados neskyla ir neissileidzia, reikia tik nepervirti Zemaitiskus blynus darant irgi tik su krakmolu bulves maisau - visada viskas pavyksta
Tikrai taip, man irgi gaunasi super su krakmolu Verdu bent kartą per dvi savaites, nes labai mėgstam, net užšaldyti netyžta... o žemaičius darau tik su miltais ir viskas gaunasi gerai.
Virtas bulves ir krakmolą atminkau tarkuota žalia bulve,kol gaunas tinkama masė cepelinams. Pakasa baigiama,derlius didelis,skanių cepelinų
Sakykit, kiek laiko reikia virti cepelinus, kad neištežtų?