As siandien dariau virtu bulviu cepelinus, tai i apie 2,5 kg virtu bulviu dejau apie 300g krakmolo Bulves buvo tokios gan skystos. Dar papildomai idejau truputi druskytes ir viskas gavosi Nei guminiai, nei slidus ar issileide
[quote=Dianaaa1215,2011 04 28, 16:55]
O aš dedu į virtas bulves: kiaušinį,manų košę (iš 2 šaukštų) tirštą ir krakmolo.Niekada neištyžta ir gaunasi tokie guminukai,man labai skanu
Aš dedu virtas sutrintas bulves, krakmolą, druską ir manų apie 2 v.š., tik ne košės manų, o manų kruopas, kiaušinio nededu. Gaunasi ne guminiai, bet labai skanūs ir niekad neištyžta
liks ir dar kaip
as pilu vandeni ir dedu krakmolo. Viskas ir verdu. Gaunas patys skaniausi
Visko dedu is akies, tai neparasysiu proporciju. Skanu ir su varskes idaru ir su mesos.
Sveikos Mergaites, kad tarkiai nepajuoduotu as sutarkuoju kartu svoguno galva, tinka ir cepelinams ir kugeliui ir blynams Svoguno skonis nesijaucia isvirus.
Visi geriausi receptai yra ivedus google patiekalo pavadinima.Tiesiog yra daugybe puslapiu su receptais, prie kuriu butinai reik atkreipti demesi i komentarus ir keliomis zvaigzdutemis ivertintas receptas.Asmeniskai as taip radau zemaitisku blynu ir virtu bulviu cepelinu recepta pagal banduciu recepta.Jei google paieskosit, tikrai rasit ir liksit patenkintos.Sekmes prie puodu [COLOR=blue]