Įkraunama...
Įkraunama...

Cepelinai iš virtų bulvių

vaje, moterys, as suzaveta... is kur pas jus tiek ikvepimo gaminti? rolleyes.gif as va oer dvejus vedybinio gyvenimo metus dar ne kart vyreliui paprastu cepelinu nesu virus, o apie imantresnius ne pagalvot nedrystu cool.gif

Atsakyti
Pritariu-man irgi nesigauna virtų bulvių didžkukuliai,bandžiau ir cepelinų mišinį,tas pats š...O taip mėgstu didžkukulius,tai perku gatavus. g.gif
Atsakyti
O as darau visad tik is zaliu bulviu - man jie skaniausi ir visada gerai gaunasi wink.gif
Atsakyti
Aš tai kaip jau ir minėjau darau perpus: pusę mišinio, pusę bulvių. Tikrai gerai gaunasi. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labi daug priklauso ir nuo bulviu rusies,jei perkat turguje,kalauskit kas turi amerikankos,pamatysit,gausis visi cepelinai.Geltonos bulves verdant labiau sukrenta ir nebuna tokios lipnios.As bulves verdu su lupenomis,atsaldau ir tik tada nulupusi sumalu per mesmale 2 kartus,dedu 1 kiausini ir pora saukstu krakmolo,visada pavyksta.PABANDYKIT MALTI BULVES 2 KARTUS,PAMATYSIT SKIRTUMA thumbup.gif
Atsakyti
nu geras kaip tik uzkaiciau vandeni cepelinams sakau kol uzvirs paskaitinesiu kas ka gero sneka ir se tau kad nori is kart randu temele apie cepelinus... thumbup.gif
skaniausi gaunas su virtom bulvem daugmaz santykiu 1:1 bet siaip butu gerai kad zaliu but daugiau gal netgi 1:2 .... labai svarbu gerai nusunkti bulves kai sutarkuoji...
turi buti ne perdaug sausa ir ne perdaug slapia mase... po to sudedi visas virtas( geriausia sumalti mesmale bet galima ir grustuve sugrusti) ir zalias bulves dar koki 0.5 stiklines bulviu krakmolo ,druskos pagal skoni viska gerai ismaisai ir vsio
farsa tai kaip kotletams tik be kiausiniu ir dziuveseliu
kas liecia varskes paruosima tai nelabai verdu su varske negaliu papasakot
viskas darom cepelinus ir verdam skanaus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasakykit Jus man, neishmanelei kaip ten su tuo cepelinu mishiniu elgtis. I vidu reikia deti apdorota koki nors idara ar galima kaip paprastiems cepelinams deti farsha? g.gif
Atsakyti
Koki nori toki dek,as dedu virta malta pakepinta su svoguneliais mesyte,galima deti farsa ar varske.
Atsakyti
patarkit man kodel verdant cepelinai suira.atrodo darau viska su meile bet nesigauna ir viskas.na sveciui nepaduosi ,mesa matosi arba dar geriau net iskrenta doh.gif
Atsakyti
QUOTE (bravada @ 2004 11 29, 00:53)
patarkit man kodel verdant cepelinai suira.atrodo darau viska su meile bet nesigauna ir viskas.na sveciui nepaduosi ,mesa matosi arba dar geriau net iskrenta doh.gif

pabandyk i mase ideti pora saukstu krakmolo. blink.gif
turetu buti gerai wub.gif
Atsakyti
Aš irgi į vandenį dedu krakmolą.Kai mase spaudi, tas skystis pastovi, ir ant dugno lieka krakmolas.Va būtent jį aš ir sudedu biški į vandenį, biški į mase. O dar, jei darau ne virtų bulvių cepelinus, į mase visada dedu varškes.Masė tada balta, minkšta, ir niekada cepelinai nesuyra. Vat. rolleyes.gif
Atsakyti
aciu jums tikrai pabandysiu su varske,o kiek det,ir kokios riebios ar liesos. sad.gif
Atsakyti