Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote pinigų vestuvėms?

QUOTE(juratux88 @ 2009 05 21, 17:43)
o man apsurdas nueit susirasyt ir po desimt min sakyt ha as tavo zmona ir pan biggrin.gif

man irgi tas nepatinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 05 21, 16:43)
tai jus ir darykit  biggrin.gif tik tie pasakymai darom sau,o ne kitiems  biskeli juokingi. dviems zmonems to nereikia  tongue.gif  smile.gif tai ir baigiam tuom smile.gif nes jau ta tema esu prisidiskutavus.
Grazios sventes  smile.gif

jeigu gyventum ne lt gal kitaip kalbetum mes norime visus artimus zmones suburti drauge ir tai prisideda prie musu sventes kur mes nekvieciam visu pazistamu giminiu ir t.t. ti tie zmones kuriuos mums malonu matyt ta diena,mes jausimes puikiai jei jie prie musu dienos prisides savo buvimu salia tongue.gif
Papildyta:
as ir nenori diskutuot cia perduok kiekvienai busimai seimai linkiu pasidaryt vestuves taip kiap jie nori ir pagalvot apie ateiti,jei mano kad gales padengt paskola lai ima jei en lai taupo ar ka nors kitka susigalvoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 05 21, 16:33)
atsiprasau, bet jei nera pinigu kam verstis per galva ir daryti didziausius balius?  doh.gif

O kas verciasi per galva? Ir kas kalbejo apie didziausius balius? Mano vestuviu biudzetas siekia kiek daugiau nei 5 tukstancius... blink.gif Tai nemanau, kad is to iseina didziausias balius doh.gif Man paprasciau yra paimt paskola ir turet vestuves tada, kada as noriu, o ne tada kai GALBUT KAZKADA as susitaupysiu arba is dangaus nukris... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atsakant i tema.. tai pinigus uzsidirbam patys, ir is tevu neimam wink.gif
planuojam 15000 biudzeta, tikiuosi itiplsim.. wink.gif
Atsakyti

Idomu, su kokiomis palukanomis imami dabar vartojamieji kreditai? bigsmile.gif Nes dbr tik visiski beprociai arba avantiuristai gali imti tokias paskolas, jei palukanos nuo 18 - 24 proc g.gif Gerokai permokama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 21 gegužės 2009 - 21:12
Taip pat mastau, kad imti paskola vestuvems - na, ne pats geriausias laikas, ir ne geriausia investicija, bet zinoma tai tik mano nuomone, niekas neisizeiskite 4u.gif

Savoms vestuvems uzdirbame patys, abu su busimu vyru ir taupeme. mirksiukas.gif Na, man teks kazkur 1/3 viso vestuvinio biudzeto, vyrui - 2/3 ax.gif cia pagal musu finansini pajeguma 4u.gif Zinoma, busimasis sake - uzmokesiu uz viska as, na bet - kvaila gal as - bet taip nenoriu: jei ruosiames bendram gyvenimui, bendros ir islaidos turi buti. O tevai cia ne prie ko turbut.

Beje, vestuviu biudzetas taip pat ne paskutiniai musu turimi sutaupyti pinigai - esant tokiai ekonominiai situacijai, kuomet nezinai, kada gali parasti darba ir kiek laiko gali tekti gyventi is santaupu, esi priverstas pasverti visas galimybes, paskaiciuoti kur ir kiek sau gali leisti islaidauti ir tik tada priimineti kazkokius sprendimus.

Sklandziu planavimu visoms busimoms nuotakoms 4u.gif
Atsakyti
Mes savo vestuves su MB taip pat darysime is savo sutaupytu pinigu.Ir tuo dziaugiuosi, kad nereik pas tevelius prasyt.
Atsakyti
Mes planuojam apie 23 000 lt, bet turbut bus kazkiek niuansu- tai turetume itilpt iki 25 000 lt. mastau.gif Dziaugiuosi, kad teveliu prasyt nereiks, tai musu santaupos ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giss: 22 gegužės 2009 - 19:22
taupeme patys o biudzetas apie 10 000 lt ax.gif
Atsakyti
Mes taupemes, patys, bet teko ir paskola pasiimt medaus menesiui, tevai prisidejo dovanomis pvz mano mama dovanojo suknele, bedrai susimete ant fejerverku
Atsakyti
Mes susitaupeme 35000lt.Bet kai pagalvoji tiek taupai,stengiesi ir jie istirps kaip vanduo net gaila darosi verysad.gif ,bet ka darysi taip jau patys nusprendem kad vestuvem mazdaug tiek reikes,svarbiausia kad tik dar nepritruktu.
Atsakyti
Na mes irgi vestuvems taupeme ax.gif Kazkaip butu keista jei tevai apmoketu mums vestuves g.gif
Atsakyti