Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote pinigų vestuvėms?

QUOTE(missed @ 2008 11 12, 19:24)
perskaiciau visa tema, apie paskolas mano nuomone tokia kad vestuvems paskolas ima tik tie, kurie nemoka gyventi.. yra daug svarbesniu dalyku kuriems reikia imti paskolas, bet tik ne vestuvems, nesuprantu kodel yra priimta kad ne prestizas neiskelt dideliu vestuviu?! kiekvienas vestuves daro pagal savo galimybes, bet jau atleiskit-tie kurie pasiima paskola vestuvems, o po vestuviu neturi net kur gyvent atrodo juokingai..

Tikrai pritariu, pries vestuves net nesvarstem tokio varianto del paskolos schmoll.gif tiesa pasakius nesuprantu tokiu zmoniu, kurie renkasi toki varianta.. kiek teko matyti, tai tokie zmones labiausiai pries kitus nori pasirodyti..va ziurekit koks limuzinas ir panasiai doh.gif ir nepagalvoja,kad po to nuostabaus savaitgalio prasides gyvenimas cool.gif paskola kas menesi "kapses" ..tada ir barniai ir nesantaika seimoj prasideda unsure.gif ...
geriau kukliau bet is savo turimu lituku smile.gif

Na mes savo vestuves tyliai ramiai su vyru planavom, taupem.. tikrai nuosirdziai taupem savo nuostabiajai dienai (kuri isties buvo superine drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif lotuliukas.gif wub.gif ), buvom nuo pat pradziu nusprende, kad vestuves pasidarysim patys smile.gif tevus pakvietem i vestuves (aisku pirmuosius is sveciu saraso smile.gif ) kai jaubuvom uzsisake vieta, muzikantus, filmuotoja, fotografa smile.gif

Jei tik noras bus, tikrai eis atsideti santaupu smile.gif as nelabai moku taupyti, bet tos dienos taip norejau wub.gif kad ismokau smile.gif buvo nerealus jausmas pasidaryti sau svente,tokia kokios norejom smile.gif
Atsakyti
Mus tėvai irgi paspaudžia dėl vestuvių, sako kad jau laikas biggrin.gif Mano tėveliai griežtokai nusiteikę - vestuves turi iškelti abiejų tėvai, o vaikai turi likti "sausi" šitoj situacijoj, pinigus atsidėt būsto pirkimui doh.gif Abiem nesinori iš tėvų imti, bet manau, kad neišeis mums prieš juos pasispyriot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SmaiLIAnose* @ 2009 03 11, 10:11)
Mus tėvai irgi paspaudžia dėl vestuvių, sako kad jau laikas biggrin.gif Mano tėveliai griežtokai nusiteikę - vestuves turi iškelti abiejų tėvai, o vaikai turi likti "sausi" šitoj situacijoj, pinigus atsidėt būsto pirkimui doh.gif Abiem nesinori iš tėvų imti, bet manau, kad neišeis mums prieš juos pasispyriot lotuliukas.gif

Musu ir spyriojosi :)bet mes laikemes savo smile.gif tai abieju tevai (kazin ar nesusitare g.gif biggrin.gif ) vestuviu diena vokelius iteike smile.gif na tai buvo ju dovana.. kas ka nori tas ta dovanoja.. bet vestuves drasiai galim teigti kad issikelem is savo santaupu smile.gif
Atsakyti
na jei tevai turetu pinigu ir pasiulytu tikrai neatsisakyciau. jie suauge savarankiski zmones, kaip ir mes, kur pinigus nori ten tegu deda biggrin.gif jei nori prisideti prie vestuviu - labai prasom biggrin.gif nieks neprasytu bet jei pasisiulytu prisideti ko gero nesupykciau smile.gif ir nebutu jokios gedos. geda butu jei del savo kazkokiu uzgaidu didelio baliaus paskutinius pinigus is tevu atimtumet, bet jei turi atliekamu - kodel gi ne 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi vestuves planuojam is savo santaupu, nes dabar toks metas, kad pagalbos nelabai ir gali tiketis, visiems sunku...Be to, nedarom dideliu prabangiu vestuviu, darom jaukias, mielas, nepompastiskas vestuves ir tikimes, kad sutaupytu pinigeliu tikrai uzteks...
Bet jei tevai is tiesu turi daug pinigu ir tikrai gali ir nori iskelti sunui ar dukrai vestuves, tai manau, tame nera nieko blogo.
Atsakyti
mes vestuves kelsimes patys,bet girdejau kad manieji tevai irgi zada prisideti,nes MB,tiesiai sviesiai pasake,kad neturi doh.gif kazkaip nepatogiai pasijutau blink.gif nieks ir nepraso,kam taip akcentuoti doh.gif
Atsakyti
na mes kaip ir nenorejom baliaus
norejom kukliai susirasyt su artimaisiais ir isvaziuot i kelione,pasilepint
bet kai tik tevai suzinojo
jie ake neleis pirmam vaikui apsieit be visu ceremoniju,kaimisku vestuviu
tai is tu kukliu vestuviu gaunas jau 60:/
aisku cia ir tevu deka...
nu reziume gaunas kad vestuves bus pagal tevus-graikiskos
o mes norejom ramiu kukliu romantisku
bet aisku nesiskundziu
kaip mama sako- jei as pati moku ko jums pergyvent...
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 03 13, 19:59)
mes vestuves kelsimes patys,bet girdejau kad manieji tevai irgi zada prisideti,nes MB,tiesiai sviesiai pasake,kad neturi doh.gif kazkaip nepatogiai pasijutau blink.gif nieks ir nepraso,kam taip akcentuoti doh.gif

Musu situacija lygiai tokia pat- zadam kuklia svente pasidaryt uz savus pinigus, kiek galesim skirt, tokios vestuves ir bus smile.gif mano tevai lyg ir zada prisidet, nors tikrai neprasau, bet MB teveliai nemanau, kad prisides doh.gif kazkaip butu nelabai teisinga manuju atzvilgiu, bet jau kaip bus taip, tikrai neprasysim, jei jie negali ar nenori unsure.gif
Atsakyti
Kadangi esu "uzkietejusi patriote" ir i uzsieni vasara neleksiu metusi visus darbus, tai tenka taupytis is LT algu biggrin.gif Taupome metus, turime dar vienus, bet matau, kad viskam neuzteks g.gif
Todel busiu labai laiminga, kai tevai prisides prie vestuviu - visada buvau su jais artima ir jie zino, kaip svarbu man yra busima svente wub.gif Niekada net nebuvo tokios kalbos, kad "nea, neimsiu is jusu" - ir tai nera savanaudiska, nes neuzdirbu 6 tuks. per menesi unsure.gif
Atsakyti
mes taip pat nusprendem taupyt, i menesi po kazkokia suma padeti ir per metus gal susirinksim padoria sumele vestuvems. tevu nenoriu prasyti, bet jeigu jie siulysis tai nesispyriosiu :rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Envuke: 18 kovo 2009 - 14:09
PAS MUS VESTUVES FINANSUOS MANO BRANGIAUSIOJO TĖVAI. MANO TĖVELIAI TAI IŠVIS PINIGĖLIŲ NETURI, O MANO UOŠVIAI VISKĄ SUPRANTA IR PADEDA ŠIUO KLAUSIMU. LABAI DĖKINGA JIEMS JAUČIUOSI. JIE PATYS FAINIAUSI UOŠVIAI thumbup.gif .
Atsakyti
mes vestuves kelem galima sakyti is abieju seimu pinigeliu. Kai su vyru pradejom draugauti jo teveliai kaip tik buvo pardave sodyba ir ruosesi remonta namuose daryti, o kadangi susituokem po 4 menesiu draugystes, tad remontai atsidejo ir dalis tu pinigeliu ir nuejo i vestuves. O kita dalis buvo mano pinigeliu. Na mano tik del to, kad pas mane buvo. O siaip juos gavau is draudimo, kuri mano tetis mokejo 10 metu. Ir juos gavau likus pusmeciui iki pazinties su vyru. Tad cia viskas gavosi labai laiku ir vietoj ir nereikejo sukti galvos thumbup.gif
Atsakyti