Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote pinigų vestuvėms?

QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 25, 22:47)
Mes norime kuklių vestuvių, o tėvai "na jau vaikai tuokiasi !!! " prašmatnių... tai ką tada daryt?

Pabdykit rasti optimaliausia varianta.. Suseskit visi ir pasikalbekit, jei mokates uz viska patys, tai teveliams ir paaiskinkite, ko norite, juk tai jusu diena, ir teveliai turetu suprasti, kad jums jau nebe po 5 metukus, kuomet jie galedavo jums liepti daryti viena ar kita smile.gif
Kaip gerai, kad mano ir mano teveliu nuomones sutampa smile.gif

user posted image
Atsakyti
Na, o mums vestuves kels tevai smile.gif Jei turetume pinigeliu tiek, kad galetume sau, draugams ir giminems iskelti patys, tuomet taip ira darytume, na, o kai nera tiek pinigeliu, o tevams tai nera nasta, nematau nieko blogo smile.gif
Atsakyti
Na tai ir saunu,spyglyte drinks_cheers.gif
jei mano turetu tai as ir nesidraskyciau, bet ne visiem taip buna... verysad.gif
Sekmytes thumbup.gif
Atsakyti
Mudu su būsimu vyru galvojam, kad esame suaugę ir savarankiški žmonės, todėl vestuves keliam iš savo uždirbtų pinigų. Mums būtų gėda imti pinigus vestuvėms iš tėvų, nors jie su mūsų nuomone nenori sutikti ir vis pasiūlo prisidėti prie šventinio biudžeto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutė: 28 vasario 2008 - 09:36
QUOTE(MrsRAT @ 2007 10 07, 21:00)
Taigi pasidalinkite savo patirtimo - reketavote tėvus, taupėte, ėmėte paskolą, o gal laimėjote loterijoje?  4u.gif

g.gif taupeme taupeme ir dar karteli taupeme. 8men jokiu pramogu, jokio skanesnio maisto,jokiu nauju rubu ax.gif
Asku labai padejo mano tevai,bet tik del to,kad mama puole i isterija,jeigu butume neprieme pagalbos. Pyktis nesinorejo,tai graziai dalinome islaidas 4u.gif
Nezinau,kaip kitaip galima issikeltis vestuves, jeigu netaupant. Nebent pinigais zmogus aptekes,tuomet jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 28, 14:13)
g.gif taupeme taupeme ir dar karteli taupeme. 8men jokiu pramogu, jokio skanesnio maisto,jokiu nauju rubu ax.gif
Asku labai padejo mano tevai,bet tik del to,kad mama puole i isterija,jeigu butume neprieme pagalbos. Pyktis nesinorejo,tai graziai dalinome islaidas 4u.gif
Nezinau,kaip kitaip galima issikeltis vestuves, jeigu netaupant. Nebent pinigais zmogus aptekes,tuomet jokiu problemu thumbup.gif

drinks_cheers.gif
mes dabar taupome, taupome.. Panašu kad reikiamos sumos nespėsim iki vestuvių sutaupyt, bet kad ir truks kažkiek tai galima bus kreditinę panaudot g.gif
Atsakyti
na joa mes ir taupome, bet sunkiai sunkai mums einas lotuliukas.gif
Atsakyti
mes patys labai taupom, na ir kiek jau truks teveliai pades...
Atsakyti
ir mes taupom juodai,jauciu reikes dar pasispausti ,nes dar truksta..
Atsakyti
mes per pusantru metu sutaupem reikiama suma,bet irgi susispaude buvom,o dabar reikiama suma guli saskaitoj ir mes galim dar pora menesiuku atsipusti pries vestuves smile.gif Tevai norejo prisideti,bet mes neleidom smile.gif Taj mano teveliai nupirko povestuvine kelione,o MB teveliai dar nezinom ka dovanos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2008 02 26, 21:02)
Na, o mums vestuves kels tevai smile.gif Jei turetume pinigeliu tiek, kad galetume sau, draugams ir giminems iskelti patys, tuomet taip ira darytume, na, o kai nera tiek pinigeliu, o tevams tai nera nasta, nematau nieko blogo smile.gif

pas mus taip pat. drinks_cheers.gif žinoma, patys ir taupom, pramogų sau neleidžiam ir tt... bet dbr mums sunku, o patys susitaupytume nebent po kokių poros metų... na, aš buvau jau pasiryžusi tam, bet tėveliai šiek tiek viską pakoregavo, dėl ko esu jiems be galo dėkinga... thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Man rodos kievienam smagiau vestuves kelti is savo uzdirbtu pinigu, mirksiukas.gif nes zinai kiek turi ir kiek gali sau leisti,bet sunkiau,kai vestuves apmoka tevai,nes kaskart turi galvot ar ne per daug sau leidi... ax.gif Nors aptarus biudzeta isanksto iskart yra kazkokie remai... g.gif Bet kokiu atveju, puiku jei patys apsimokat saskaitas, bet lygiai taip pat puiku ir nematau jokiu problemu jei tevai nori suorganizuoti vestuves thumbup.gif
Atsakyti