Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote pinigų vestuvėms?

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 05 20, 23:37)
mes per pusantru metu sutaupem reikiama suma,bet irgi susispaude buvom,o dabar reikiama suma guli saskaitoj ir mes galim dar pora menesiuku atsipusti pries vestuves smile.gif Tevai norejo prisideti,bet mes neleidom smile.gif Taj mano teveliai nupirko povestuvine kelione,o MB teveliai dar nezinom ka dovanos ax.gif

ex, pavydžiu... galėsit ilsėtis... rolleyes.gif
Atsakyti
Mes taupomes patys savo vestuvems.. Jei gales padeti tevai is abieju pusiu - didelis dekui, negales - nesupyksim friends.gif o siaip renkam pinigeli nuo metu pradzios, pasidariau excelio lentele, kur viska apskaiciavau ir dabar tik minusuoju tai, kas jau yra apmoketa ax.gif
Atsakyti
Mes patys susitaupem, o tevai planuoja prisideti kiek prisides tiek notworthy.gif . mes isvis sakem nereikia nieko bet tevai musu neklauso biggrin.gif notworthy.gif
Atsakyti
mes taip pat is savo pinigeliu issikelsim vestuves,as asmeniskai ir nenorejau kad tevai padetu! g.gif patys issikelsim kaip sugebesim! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilionka @ 2008 05 27, 14:15)
Mes taupomes patys savo vestuvems.. Jei gales padeti tevai is abieju pusiu - didelis dekui, negales - nesupyksim  friends.gif o siaip renkam pinigeli nuo metu pradzios, pasidariau excelio lentele, kur viska apskaiciavau ir dabar tik minusuoju tai, kas jau yra apmoketa  ax.gif

aš ir visokiausius pribombasus skaičiavimam esu pasidarius... thumbup.gif biggrin.gif tėtis kai pamatė, tai sako "ale žiūrėk, nekvaila juk..." doh.gif lotuliukas.gif myliu tetį... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 02 28, 10:34)
Mudu su būsimu vyru galvojam, kad esame suaugę ir savarankiški žmonės, todėl vestuves keliam iš savo uždirbtų pinigų. Mums būtų gėda imti pinigus vestuvėms iš tėvų, nors jie su mūsų nuomone nenori sutikti ir vis pasiūlo prisidėti prie šventinio biudžeto.

Tai kur jau.. Didziausia geda kokia tik gali buti! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 31 gegužės 2008 - 11:46
QUOTE(amber123 @ 2008 05 31, 13:44)
Tai kur jau.. Didziausia geda kokia tik gali buti!  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 05 31, 13:44)
Tai kur jau.. Didziausia geda kokia tik gali buti!  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai jau atleiskit, kad savo vestuvėms su būsimu vyru užsidirbom PATYS. Atleiskit ir už tai, kad neišmokom tėvų kišenėse sėdėti cool.gif
Atsakyti
Mes irgi patys ir tuo labai džiaugiuosi.
Atsakyti
Mes tevams pasakem, kad patys kelsimes vestuves...bet va kartais is mamos isgristu, nu va cia tiek atidejau vestuvem, cia tiek dar atidesiu, surinksim kiek reikia blink.gif as jai sakau, kad mums nieko nereikia, mes juk patys uz viska mokam....o ji apsimeta, kad negirdi doh.gif tai ziuresim, kaip cia su ja bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 06 02, 13:16)
Tai jau atleiskit, kad savo vestuvėms su būsimu vyru užsidirbom PATYS. Atleiskit ir už tai, kad neišmokom tėvų kišenėse sėdėti cool.gif

Jau tik nereikia.. doh.gif lotuliukas.gif Seip tevu kisenej ir as nesedziu.. nelabai tilpciau pagal ugi.. 4u.gif
Atsakyti
na mes tai islaidas dalinsim i tris dalis,nes patys dar tiek neuzdirbam,o teveliai mano mielai pagelbes mum(jug viena dukra teturi,ir tevelis nori graziai mane istekinti)mes neprasem,galvojom kukliai susirasysim ir viskas.,mb teveliai ir prisides prie islaidu...gavos taip kad bus vestuves kaip priklauso thumbup.gif ir nemanau kad tai blogai,kad teveliai prisideda,kai gali... 4u.gif
Atsakyti